Robert és Kristen egy időre visszavonul
2010. október 27. 08:47
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Remélem sikerül jól kipihenniük magukat
2010. október 27. 09:04
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
jaj szegények!!
2010. október 27. 12:27
Tényleg sokat dolgoztak az elmúlt években én egy Föld körüli túrát javaslok, lehetőleg gyaloglással, vizen mehetnek hajóval de a szárazföldön menjenek gyalog és csakis gyalog.
Utána várom őket vissza a tévéképernyőre
Utána várom őket vissza a tévéképernyőre
2010. október 27. 15:07
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
xD

én megvagyok nélkülük, szal nekem mind1..xD
én megvagyok nélkülük, szal nekem mind1..xD
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. október 27. 15:41
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Khmm...diszkréten megjegyezném, hogy ha ők ketten képesek lesznek FELNŐNI Johnny Depp szintjére, én lábat csókolok mind a kettőnek.
2010. október 27. 17:06
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Hát tulajdonképpen szeretem a Twilight-et, de most, hogy Robert ennyire melléfogott párválasztás terén nekem egyáltalán nem szimpi, pedig eddig nagyon oda voltam érte, de most... Áh, mért épp Kristen?
Amúgy meg elegem van ebből, hogy nekik elegük van a sajtóból, meg a rajongóikból... Örüljenek neki, HÍRESEK! :/
Amúgy meg elegem van ebből, hogy nekik elegük van a sajtóból, meg a rajongóikból... Örüljenek neki, HÍRESEK! :/
2010. október 27. 17:37
ne pihenjenek,inkább szívódjanak fel..
2010. október 27. 19:08
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet
"A Twilight után Johnny Depp-szintű hírnevet akarnak elérni, hogy csak akkor dolgozzanak, ha akarnak, amikor pedig nincsenek a kamerák előtt, akkor mindenki hagyja békén őket.”
Mit hisznek ezek? Hogy akkora nagy tehetségek?
Kezdjük ott, hogy mire Johnny odaért, ahol ma van, kb. kemény 20 évnyi munkába került. Drága Robika és Kristenke.. nektek is kb. ugyanennyit kívánok, csak ne nagyon jöjjetek vissza, pihenjetek sokat
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. október 27. 20:16
Johnny-t sose érik utol.nincs bennük akkora tehetség nemtudnak minden szerepet megformálni.Pattinson olyan mint Zac Efron csak a Hsm miatt érdeklödnek miatta.befejezik az alkonyatot és nem lesznek akkora hatlmas sztárok..Szerintem arrol lemondhatnak hogy Johnny szintjre akarnak feljutni.
2010. október 27. 20:18
Idézet (s.t.a.r. @ 2010.10.27. 20:16)
Johnny-t sose érik utol.nincs bennük akkora tehetség nemtudnak minden szerepet megformálni.Pattinson olyan mint Zac Efron csak a Hsm miatt érdeklödnek érte.befejezik az alkonyatot és nem lesznek akkora hatlmas sztárok..Szerintem arrol lemondhatnak hogy Johnny szintjre akarnak feljutni.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.