Starity

Ákos az illegális letöltőoldalak ellen

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 27. 09:39 #81
Eszty Morgan
Eszty Morgan
♥Team Nikolas♥

Státusz™ :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 47
Azonosító: 133717
Idézet (Mohican @ 2010.10.26. 11:49)
Az igazi rajongók tisztelik annyira rajongásuk tárgyát hogy megveszik a CD-it. A ami "tinik"-nek meg ugyanúgy van pénzük amint anno , nekünk. Lásd : Zsebpénz , szülinap, névnap vagy ami a legegyszerűbb : KÉRNI mivel apuci/anyuci szívesebben ad pénzt értelmes dologra mint csokira, chipsre vagy más értelmetlen dologra. Az már csak mellékes hogy Ákos rajongótábora NEM tinikből áll , Ő inkább a mi generációnk. De mit szólnál ahhoz ha Lola közölné hogy NEM éri meg neki énekelni mivel az a jogdíjból szimplán éhenhal? Minden tiszteletem azoké akik megveszik a CD-t , DVD-t még ha az Lola is:P

Nem attól lesz a rajongó "igazi", ha elmegy és ezrekért megvesz egy CD-t. Tetszik vagy sem, sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy 4-5 ezer forintot áldozzanak egy CD-re.

Idézet (Mohican @ 2010.10.26. 11:57)
Nem akarok se bunkó se cinikus lenni de erre most mondjam azt hogy akkor lopkodj tovább? Régen amikor nem volt még internet akkor is működött a rendszer. Mondtam : ha valamire nincs pénze az embernek nem veszi meg , ennyi.
A lopás megoldás csak hát akkor el kell viselni az érintetteknek a kritikát.

Igen, régen nem volt internet, és meg is látszódott, mert napok alatt aranylemezes lehetett egy hazai sztár, ezzel ők is tisztában vannak.
A kritikát meg mindkét oldalnak el kell viselni, nem csak egynek.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2010. október 27. 13:11 #82
Liafen
Liafen
Raise Your Glass™

Státuszi'm back bitches.
Hozzászólás: 1235
Csatolások: 17
Azonosító: 83902
Ha már ennyire írtok árakat, akkor én is példálózok, hogy CSAK A KEDVENC ELŐADÓM lemezeit veszem meg, abból se mindet, mert nincs rá pénz... Én esküszöm szeretném megvenni minden nekem tetsző albumot, amit hallgatok otthon, de ha az Everytime We Touch album a Cascada-tól, amit UK-ból hozattam be (mert itthon hogyan is kapnám, persze) 5 ezer forint, a Perfect Day is haosnlóan 5 ezer, csak az az USA-ból van, és egy gyatra EE volt itt M.o.-n a bookline-on 3 ezer forint. Na és még ott vannak a single-k, 3 ilyenem van, van rajtuk 2-2 szám, és 1900-1700-1890 forintok voltak, szintén külföldről berendelve. Van egy maxim is, az meg 2500 ft 1 szám 10 remixével.

És amíg nem tudom beszerezni a kedvencem lemezeit, mert akár még külföldről sem tudom berendelni, akkor letöltöm. Mert előbb-utóbb úgy is hozzá próbálok jutni. És ha megvennék mindent, ami az iTunes-omban van... bocsi, nincs pénzem rá. Szóval tudom, hogy illegális = rossz dolog, meg minden, de ameddig a lemezeknek ennyi az ára, ne várják el, hogy az átlag nagycsaládos tizenéves vagy felnőtt megvegye az összes albumot, ami tetszik neki.
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Fuller, Eszty Morgan
2010. október 27. 18:34 #83
pipe
pipe
új tag
Hozzászólás: 11
Csatolások: 0
Azonosító: 137237
Hát nem értitek?! Akinek számít megvenni ezt az albumot, az már 4 éve gyűjthette rá a pénzt. ÍGy már nem is olyan sok.
Azt gondolom meg nem tudja senki közületek, hogy eme CD-hez egy DVD melléklet is jár, gazdag multimédiás anyaggal és + a dalok 5.1-be keverve. Tehát nem csak a CD ennyi.
Mások egy kevert anyagot (pl 5.1) nem tesznek fel extraként, hanem külön árulják jóval borsosabb árért.
2010. október 27. 18:38 #84
Eszty Morgan
Eszty Morgan
♥Team Nikolas♥

Státusz™ :)
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 47
Azonosító: 133717
Idézet (pipe @ 2010.10.27. 18:34)
Hát nem  értitek?! Akinek számít megvenni ezt az albumot, az már 4 éve gyűjthette rá a pénzt. ÍGy már nem is olyan sok.
Azt gondolom  meg nem tudja senki közületek, hogy eme CD-hez egy DVD melléklet is jár, gazdag multimédiás anyaggal és + a dalok 5.1-be keverve. Tehát nem csak a CD ennyi. 
Mások egy kevert anyagot (pl 5.1) nem tesznek fel extraként, hanem külön árulják jóval borsosabb árért.

Meghajlok az extrák előtt, de csak félve mondom ki, hogy ezt szerintem a többséget nem érdekli. És ha valaki ezt így meg is veszi, idővel a DVD is felkerül xy torrentes oldalra. Sajnos ez így működik.
Hogy Ákos nem a jóval borsosabb árat választotta ezek szerint, dicséret érte. De ő is tisztában lehetne azzal, hogy ma hogy működik a világ.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. október 27. 20:53 #85
pipe
pipe
új tag
Hozzászólás: 11
Csatolások: 0
Azonosító: 137237
mindenki tisztában van a mai világgal, de ez nem azt jelenti, h az így van jól!

tulajdonképpen erről az egészről nem Ákos tehet! őt csak felhasználták, mivel pont most jelent meg az új lemeze. NEm ő jelentette fel.
Azt a hírt is el kellene olvasni, ahol elmondja, h bár nem ért egyet a torrentező társadalommal, annak ellenére nem ő kavarta a port fel! mert neki nem áll hatalmábnan ilyet csinálni!
2010. október 29. 01:55 #86
Viktor
Viktor
új tag
Hozzászólás: 18
Csatolások: 24
Azonosító: 20982
Jó kis téma ez!
Nekem is van 60-70 eredeti lemezem CD-n, de én személy szerint soknak tartom a 4-5000 forintot egy CD-ért!
Viszont volt, olyan, hogy egy bakelit lemezért 7-8000 forintot is adtam már, mert ritkaságnak számít!
Az a helyzet, hogy egy bakelitnek van eszmei értéke is, egy CD-nek véleményem szerint nincs!
Én hatalmas Queen fan vagyok és megvan az összes lemezük CD-n és bakeliten is! Egészen más élmény egy bakelitet kézbe venni, az ember jobban érzi rajta azt a kort, amikor kiadták az adott albumot! Persze ez csak a régi lemezeknél van így!
2010. október 29. 19:05 #87
- törölt felhasználó -    
Én csak azoknak veszem meg a lemezeit eredetiben, akiket tényleg nagyon szeretek.
2010. október 29. 19:27 #88
Celeron
Celeron

StátuszHa valakinek valami nem tetszik,az koccolhat!Köszi
Hozzászólás: 1026
Csatolások: 147
Azonosító: 108403
A kákán is csomót keresne a fazon!Engem pl nem fog meg Ákoska zenéje.Nem rajta nőttem fel!
2010. október 29. 20:36 #89
- törölt felhasználó -    
én szertintem azért jók a számai!!!
2012. július 06. 16:16 #90
- törölt felhasználó -    
Mondjuk, ha nem 4000-6000 forintba kerülne egy album, többen megvennék, és nem töltenék le. Sokan azért töltik le a filmeket, zenéket, mert nincs pénzük megvenni a drága albumot. És az ilyen emberek inkább kajára költenek, mint egy CD-re, vagy DVD-re, ami ha megkarcosodik, dobhatod a kukába.
2012. július 06. 16:23 #91
- törölt felhasználó -    
nos, nagyon sok zenekart szeretek és úgy érzem,hogy a legtöbbjüket igen is támogatom anélkül,hogy megvenném a lemezüket,mikor kifizetek egy koncertét 1000 ft-tól kezdődően -10akárhányezreket. ezzel nem azt akarom mondani,hogy egy eredeti lemez sincs a polcomon , de tény,hogy közülük egy lemez sem volt még lejátszóban mert megveszem ugyan de le is töltöm, sőt általában csak azokat a lemezeket veszem meg amik a zenekarok életében valami nagy alkalomra készülnek...úgy vagyok vele,hogy egy koncert akkora élmény hogy tényleg rengeteget költök rá és nem csalódom...de ezek után szerintem jogomban áll letölteni ezeket a számokat és itthon a négy fal között teljesen ingyen hallgatni vagy például ha koncertre megyek ami általában tőlem mindig messze van mert erősen vidéki vagyok megérdemlem,hogy addig se unjam halálra magam a tömegközlekedésen még eljutok a helyszínre. biggrin.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Ákos Ákos 684.