Ákos az illegális letöltőoldalak ellen
2010. október 26. 16:25
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Jajj, a Made for Hungary-s dologtól engem is a rosszillét kerülget. A harmadik Cascada albumom így van meg, de nekem már az sem tetszik, hogy körbe van véve egy fehér csíkkal "kizárólag Magyarország számára készült verzió", és ezt ismétlik körbe-körbe. A bookletnek nevezett kis lapocska pedig egyenlő a nullával. Mondjuk az első két albumomnál sincs olyan hűdenagy booklet, de az normál minőségű, keményített papír, szép képekkel. Bár igaz, csak pár lap az egész, legalább szebb, a köszönőszöveg olvasható, és a többi... Nem tudom, hogy az Evacuate vajon milyen eredetileg, de szerintem abban sincs dalszöveg.
2010. október 26. 16:30
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Szerintem teljesen igaza van Ákosnak, aki szereti az xy énekest az már tiszteletből is megveszi az albumát. Én sem vagyok a letöltögetés híve, nem tartom helyesnek, hogy a kedvenc énekesem hónapokig dolgozik egy lemezen, majd én ingyen letöltöm és azt mondom, hogy én vagyok a legnagyobb rajongója. Az ilyesmi egyszeren pofátlanság.
2010. október 26. 16:36
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Ákosnak egyrészről igaza van. De vegyük már figyelembe, hogy egy CD vagy DVD lassan annyiba kerül mint egy kiló arany. Ebben a világban ki engedheti meg magának azt a luxust, hogy többet is vegyen magának. Arról már nem is beszélek, hogy mi van akkor, ha én csak egy számot akarok arról a bizonyos CD-ről. Nem fogom megvenni az egészet egyetlen dalért!!
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. október 26. 17:15
mint lejjebb írtam akkor lehet pattogni ha minőségi lesz a zene és a film addig míg egy albumon van egy zene ami korrekt a többi trágya és elkérnek érte 4000-5000FT-ot naggyából a semmié a filmekre ugyanez igaz hogy össze pakolnak egy moziba csalogató trailert és a film közben akkora baromság hogy csak nahhh!
és mindezt úgy írom hogy figyelemre méltó gyűjteményem van eredeti filmekből albumokból bakelit lemezekből.és ha jó a film akkor képes vagyok megnézni 6-szor is moziban!mert volt rá példa!
nem is egy film esetében!
de az elmúlt években a zene és a filmipar színvonala a békasegge alatt van!
és mindezt úgy írom hogy figyelemre méltó gyűjteményem van eredeti filmekből albumokból bakelit lemezekből.és ha jó a film akkor képes vagyok megnézni 6-szor is moziban!mert volt rá példa!
de az elmúlt években a zene és a filmipar színvonala a békasegge alatt van!
2010. október 26. 17:57
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
A kedvenc bandám CD-jét megveszem, de több száz előadót hallgatok, én kérek elnézést, de az egyetem mellett nem futja mindenkijét megvenni. Akkor nem is hallgathatom őket?
A DVD-k ugyanígy, a kedvenc filmjeim megvannak eredetiben (már ami kapható
), de nem fogom megvenni 5000Ft-ért úgy, hogy nem is láttam. És moziba se járhatok minden nap.
A DVD-k ugyanígy, a kedvenc filmjeim megvannak eredetiben (már ami kapható
2010. október 26. 17:59
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Idézet (Regina @ 2010.10.26. 15:35)
Na igen... sokszor vannak hülye dalszövegek a neten... Aaliyah egyik dalszövegében ilyen szó áll: exshalities. Ilyen angol szó NINCS. Megkérdeztem a rajongói fórumon, hát ők nem tudják, meg szerintük az nem az, hanem actualities de az sem illik oda. Közben rájöttem, hogy infidelities-t énekel de nem hiszik el nekem, úgyh feladtam. Ők továbbra sem értik, én meg igen. 
Nekem is volt máre sok ilyen esetem. Rendkívül bosszantó. 3 oldalt néztem meg és mindegyiken más volt.
Fuller
2010. október 26. 18:03
Esküszöm, mindjárt ki fogom számolni, hogy azok a lemezek, amik a gépemen vannak, ha CSAK 2000ft-ot számolok mindegyikre, mennyibe kerülne beszerezni őket... úgy, hogy van már kb. 200db CD-m. És ha valaki azt mondja, hogy ha az embernek nincs pénze megvenni, akkor ne vegye meg, tehát konkrétan szűkítsem a zenei ízlésemet ugye... hát köszi, jó fej. 
Nos kb. 250 album van a gépemen, amit még nem vettem meg, vagyis több, mint félmillió forintomba kerülne megvenni. És nem fogok lemondani arról, hogy hallgassam őket, csak mert nincs rá felesleges félmillió forintom. És akkor keveset mondtam, mert a most rendelt Taylor Swift CD-m is 5000-be került amazonról, aminek az árát így is pulcsira szántam, de inkább megfagyok novemberig.
Nos kb. 250 album van a gépemen, amit még nem vettem meg, vagyis több, mint félmillió forintomba kerülne megvenni. És nem fogok lemondani arról, hogy hallgassam őket, csak mert nincs rá felesleges félmillió forintom. És akkor keveset mondtam, mert a most rendelt Taylor Swift CD-m is 5000-be került amazonról, aminek az árát így is pulcsira szántam, de inkább megfagyok novemberig.
2010. október 26. 18:11
15.000 Ft-ért hozattam Ayumi Hamasaki albumot (2CD+DVD) Limitált Narancssárga Tokban.
3 Myléne Farmer album = 18.000 Ft (új album decemberben, azt is megrendelem.)
Oh, Tomb Raider I. limitált Dízdobozos kiadás 1996-ból. Polcon.
És csak 3 dolgot mondtam.
És mind3-t először letöltöttem. de tetszett mind, ÉS MEGVETTEM! EREDETIBEN.
3 Myléne Farmer album = 18.000 Ft (új album decemberben, azt is megrendelem.)
Oh, Tomb Raider I. limitált Dízdobozos kiadás 1996-ból. Polcon.
És csak 3 dolgot mondtam.
És mind3-t először letöltöttem. de tetszett mind, ÉS MEGVETTEM! EREDETIBEN.
2010. október 26. 18:43
|
|
gabicyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 251 Csatolások: 22 Azonosító: 61509 offline
|
A múltkor akadtam rá erre a videóra. Ákos az Mtv Swung-ban interjúvolja meg a Tankcsapdát, és szó esik a letöltésekről is.
2:11- nél, ha jól hallottam valami ilyemit mond Ákos " Szerintem ti még nem, de én azért már töltöttem le zenét..."
http://www.youtube.com/watch?v=DiHd_geBUVQ&feature=related
2:11- nél, ha jól hallottam valami ilyemit mond Ákos " Szerintem ti még nem, de én azért már töltöttem le zenét..."
http://www.youtube.com/watch?v=DiHd_geBUVQ&feature=related
2010. október 26. 19:05
Taylor Swift első albumának Limitált CD+DVD 3D borítós változata: 15.000Ft
Aaliyah Rare Tracks & Visuals CD+DVD Japánból: 13.000Ft
Jól van, inspiredboy, ezek szerint nem csak én veszek ennyiért CD-ket!
inspiredboy
2010. október 26. 19:18
Idézet (Regina @ 2010.10.26. 19:05)
Taylor Swift első albumának Limitált CD+DVD 3D borítós változata: 15.000Ft

Nem nagyzolásból írtam, de akikért "be vagyok zsongva" azokat úgyis előbb-utóbb megveszem/kisírom ősöktől xDDD
2010. október 26. 19:25
inspiredboy, nem is nagyzolás, inkább agybaj... XD ha belegondolok, mennyi mindent vehettem volna abból a pénzből, mert igazából 3 napig tesz boldoggá, hogy van olyanom, utána már természetesnek veszem. De itthon soha nem mondanám el, mennyit képes voltam egy CD-re kidobni... :S :S
2010. október 26. 20:18
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
És mégis hogy akarja a drága megszűntetni? Egyébként meg igazából neki jó az, hogy le lehet tölteni. Nem vette még észre, hogy az emberek többsége a neten keresztül ismeri meg a zenészeket? Ha nem lenne net, akkor el kéne menni a boltba megvásárolni a CD-ket, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy vennék is. Hiszen én sem veszek meg úgy egy dobozt a boltban, hogy nem tudom, mi van benne, és egyáltalán mire számítsak. Nem beszélve arról, hogy így külföldiek is megismerhetik a zenéjét...
2010. október 26. 21:44
|
|
paprikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.11. Hozzászólás: 145 Csatolások: 13 Azonosító: 52129 offline
|
A Bridge To Solace-nek volt anno már nem tudom melyik koncerten az MP3 akciója, ahol a banda töltötte fel a rajongók mp3 lejátszójára a lemezt, ráadásul valami nagyon minimál összegért, amivel tényleg a bandát lehetett támogatni, na az volt az igazi, arról nem is beszélve, hogy ők már külföldön is bizonyítottak és itthon is hatalmas bulikat szerveztek mindig. Nagyon kár, hogy feloszlottak. :/
2010. október 27. 08:37
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Néhány CD-met én is eBayről szereztem be. Két okból. Vagy mert olcsóbb volt, vagy mert nálunk beszerezhetetlen. Vagy olcsó is és beszerezhetetlen is.
A Chenoa albumaimat és DVD-imet a spanyol eBayről vásároltam, és postával együtt is olcsóbbak voltak, mint ha itthon vásároltam volna meg. Mondjuk elvileg nálunk nem is lehet kapni tőle semmit, csak ha mondjuk besétálok egy lemezboltba és közlöm, hogy ezt meg ezt rendeljék már meg nekem külföldről. Drágábban fog kijönni a végeredmény, mint így. Arról nem is beszélve, hogy nálunk például nincs egy épkézláb lemezbolt. Egy volt, az is bezárt, s most egy szolárium üzemel a helyén. o.O
Arra pedig annyit mondanék, miszerint "a CD-k öregeknek valók" és hogy a CD-t nem lehet hallgatni mp3-ason vagy imitt-amott. Már miért ne lehetne? Lemásolod magadnak a CD-ről a zenét mp3-ba és ott hallgatod, ahol akarod. Ennyi.
A Chenoa albumaimat és DVD-imet a spanyol eBayről vásároltam, és postával együtt is olcsóbbak voltak, mint ha itthon vásároltam volna meg. Mondjuk elvileg nálunk nem is lehet kapni tőle semmit, csak ha mondjuk besétálok egy lemezboltba és közlöm, hogy ezt meg ezt rendeljék már meg nekem külföldről. Drágábban fog kijönni a végeredmény, mint így. Arról nem is beszélve, hogy nálunk például nincs egy épkézláb lemezbolt. Egy volt, az is bezárt, s most egy szolárium üzemel a helyén. o.O
Arra pedig annyit mondanék, miszerint "a CD-k öregeknek valók" és hogy a CD-t nem lehet hallgatni mp3-ason vagy imitt-amott. Már miért ne lehetne? Lemásolod magadnak a CD-ről a zenét mp3-ba és ott hallgatod, ahol akarod. Ennyi.
kateblock
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.