Starity

Ákos az illegális letöltőoldalak ellen

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 26. 10:49 #1
- törölt felhasználó -    
A hazai warezközösség egyik újabb nagy csapása az október 23-ai nagyrazzia volt, melynek keretében pár SMS-letöltő és FTP-oldal került a rendőrök markaiba. Ákos a tőle megszokott őszinteséggel reagált.
A teljes cikkhez kattints ide!
2010. október 26. 10:54 #2
- törölt felhasználó -    
Még szerencse, hogy van a zsebében 5 millió forint, mint fellépő-gázsi...

http://www.rnrmedia.hu/?page=279
2010. október 26. 10:59 #3
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
"Meg kell szüntetni az ilyen nem legális és ingyenes forrásokat."

Meg kellENE, de ez fizikai képtelenség. Azzal, hogy feltalálták az internetet, ez a része a dolognak már el lett szúrva. Voltak, vannak és lesznek is kalózkodások.

Arról nem is beszélve, hogy csomó mindenhez sajnálatos módon az ember szinte csak így tud hozzájutni, mert máshogy fizikai képtelenség.

A kedvenceim lemezeit/filmjeit általában én is mindig megveszem, de ami beszerezhetetlen, azzal nem lehet mit csinálni...
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Fuller
2010. október 26. 11:02 #4
N.k
N.k
[tau'ri]

StátuszWitcher ♥️
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3344
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
Hát rendben.Ezt tenném én is a helyében.De mivel nem vagyok egy jól megfizetett énekes,nem tehetem meg hogy mindig megveszem a cd-ket.Ugyhogy nem értettek teljesen egyet vele.ugy is lesznek olyanok akik illegalis uton fogják megszerezni tongue.gif
2010. október 26. 11:05 #5
- törölt felhasználó -    
A mostani kedvenceimet zenében az internetnek köszönhetem wub.gif .

ÉS rendeletem is neten keresztül.

Ákosnak az a baja, hogy nem veszik a 4000 Ft-os CDjét. Amin talán van 2-3 dal, ami tetszik. Azért talán, mert nem akarok "zsákbamacskát" venni, de nem tudok a dalaiba még belehallgatni sem. Azért nem fogok 4000 pénzt fizetni. De még letölteni sem.

Érdekes az is, hogy Usher CD-je Amerikában kb. 2300 Ft. Ezt reális árnak tartom/tartanám itthon is. És akkor nem lenne olyan nagy letöltögetés.
5 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, PuMiToO, Fuller, EszterLondon, Pandus
2010. október 26. 11:12 #6
Liafen
Liafen
Raise Your Glass™

Státuszi'm back bitches.
Hozzászólás: 1235
Csatolások: 17
Azonosító: 83902
Ez mind szép és jó, de azért ne csodálkozzon a kedves Ákos, hogyha nem mindenkinek van pénze hirtelen egy négyezer forintos albumra... pláne ne csodálkozzon, ha ez a Last.fm-es cucc is van, és legális.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Kelsey
2010. október 26. 11:21 #7
scoobydoo
scoobydoo

StátuszHupszika
Hozzászólás: 538
Csatolások: 355
Azonosító: 7912
Nem szeretem annyira őt... egy zenéje jön be max...
2010. október 26. 11:24 #8
- törölt felhasználó -    
Én mindig megveszem azt a CD-t, ami tetszik, de előbb letöltöm, mert egyrészt mint inspiredboy is mondta, nem veszek zsákbamacskát, másrészt így előbb meg tudom hallgatni azokat az albumokat, amelyeket esetleg már régóta várok.
Ákosnak meg nem kell aggódnia, az ő lemezét még letöltésre sem méltattam pedig van jópár nagyon jó száma, ami tetszik. De egyébként az ő szemszögéből érthető a dolog, de úgysem a lemezeladásokból él ő sem, kap eleget a fellépésekét.
4 felhasználónak tetszik: PuMiToO, Fuller, EszterLondon, Pandus
2010. október 26. 11:26 #9
- törölt felhasználó -    
Sally Sparrow: Én még nem találkoztam beszerezhetetlen cuccal. biggrin.gif
2010. október 26. 11:30 #10
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Regina @ 2010.10.26. 11:26)
Sally Sparrow: Én még nem találkoztam beszerezhetetlen cuccal. biggrin.gif

Akkor szerencsés vagy. smileeee.gif
2010. október 26. 11:34 #11
- törölt felhasználó -    
Bármennyire is rázza pár fórumtag a pórázt NEM tudjátok tagadni hogy az ILLEGÁLIS letöltés az LOPÁS! Ha te elmész dolgozni és nem kapod meg érte a fizetésed azt minek neveznéd? Na ugye. Ilyen egyszerű. Nem kell más zsebében turkálni se, ugyanis SEMMI közünk hozzá hogy az illetőnek mennyi pénze van. Szerintem Ákos az egyetlen említésre méltő , ERKÖLCSÖS és PÉLDAMUTATÓ magyar zenész. Ha nem tudsz megvenni egy márkás farmert akkor nem lopod el ( jobb esetben ) , miért teszed ezt akkor egy albummal? Azért mert a lebukás és a törvény alkalmazása a kis halakkal szemben elenyésző.
Félreértés ne essék , nekem is volt egy időszakom amikor orba-szájba töltöttem le a filmeket meg az MP3-kat , de azóta felnőttem agyilag annyira hogy ne a kifogásokat keressem. Ha tudom megveszem a CD-t vagy DVD-t , ha nem akkor várok amíg lesz rá pénzem. Ennyi!
2010. október 26. 11:38 #12
Eszty Morgan
Eszty Morgan
♥Team Nikolas♥

Státusz™ :)
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 47
Azonosító: 133717
Kellene, de ez lehetetlenség. Ma már ezrével vannak illegális letöltőoldalak, még ha százat sikerül is elcsípniük, akkor marad még további 900. És így tovább.
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Fuller, Pandus
2010. október 26. 11:39 #13
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.26. 11:38)
Kellene, de ez lehetetlenség. Ma már ezrével vannak illegális letöltőoldalak, még ha százat sikerül is elcsípniük, akkor marad még további 900. És így tovább.

Erről van szó. mellow.gif
2010. október 26. 11:40 #14
- törölt felhasználó -    
Mindkét oldalt meg tudom érteni. Egyrészről q*va drága nálunk a CD, másrészt nincs legalizálva a zene elektronikus terjesztése. A iTunes-on 0,9–1 dollárért lehet egy számot letölteni, nincs 200 Ft. És az amerikai le is tölti, legálisan, mert reális az ára. Egyszerű a zenei kiadóknak nem kellene elzárkózott k*cs*göknek lenniük, hanem nyitni kellene a modern társadalom felé, és haladniuk a korral.
5 felhasználónak tetszik: Eszty Morgan, Sally Sparrow, Kelsey, Fuller, EszterLondon
2010. október 26. 11:42 #15
Eszty Morgan
Eszty Morgan
♥Team Nikolas♥

Státusz™ :)
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 47
Azonosító: 133717
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.26. 11:40)
Mindkét oldalt meg tudom érteni. Egyrészről q*va drága nálunk a CD, másrészt nincs legalizálva a zene elektronikus terjesztése. A iTunes-on 0,9–1 dollárért lehet egy számot letölteni, nincs 200 Ft. És az amerikai le is tölti, legálisan, mert reális az ára. Egyszerű a zenei kiadóknak nem kellene elzárkózott k*cs*göknek lenniük, hanem nyitni kellene a modern társadalom felé, és haladniuk a korral.

Egyetértek. Egy egyszerű kislemez 3000 forinttól kezdődik, és ez még az olcsóbbik fajta, mert a névtől függően a 3000 forint akár 4-5 ezer forint is lehet. Nálunk sem lenne rossz, ha mondjuk nagyobb teret kapna az iTunes, mert valljuk be, hogy 200 forint nem nagy összeg. Pláne ha nekem mondjuk csak egy dal kell, esetleg kettő, akkor minek vegyem meg ezrekért az egész albumot? Arról nem is beszélve, hogy itthon nem is mindegyik CD-t lehet kapni.
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Kelsey, Fuller
2010. október 26. 11:43 #16
- törölt felhasználó -    
Mint mondtam, én is megveszem a kedvenceim lemezeit, ami épp elég sok, tele van a polcom, van vagy 200-250CD-m és mégis tele van a gépem... Mire mindent utólag meg tudok venni, addigra jönnek az új CD-k, új kedvencek, stb. Meg nem fogok olyan CD-t megvenni, ami lehet, hogy nem is tetszik.
Ez az egyik, másrészt USA-ban már rég elfogadták a sztárok, hogy ez van. Csak egy előadó mikor évente kiad egy CD-t 15 változatban, ne várja el, hogy megvegyem mindet, és mégis megveszem ha kedvencről van szó és mert gyűjtöm.
De a hallgatóközönség így is a tinik köréből kerül ki, akiknek nincs pénzük minden albumot megvenni. Ha pedig azt mondja, hogy oké, nem veszem meg a lemezt és meg sem hallgatom, mert nincs pénzem, akkor inkább nem leszek rajongó... Vagy hogy gondoltad, kedves Mohican?
Az viszont oké, hogy azt a kevés magyar előadót, aki megérdemli, azt támogassuk már. De én nem hallgatok magyarokat, vagyis Lola CD-i megvannak és annyi. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: PuMiToO, Fuller, Pandus
2010. október 26. 11:48 #17
- törölt felhasználó -    
Na igen, én viszont nem adnék a letöltésért 200-ftot sem, mivel attól ugyanúgy a gépemen lesz csak meg, 20x elveszik stb, nem áll a polcon.
USA-ban meg nem is értem, átlag 10 dolcsi egy CD az amazonon, 20 dolcsi fölött az országban ingyen ki is viszik... itunes-ról az 1 dolcsi/szám áron is kerül annyiba vagy még többe.
A gazdasági válság előtt egyébként a Saturnban/Media Marktban 2990 volt egy újonnan megjelent magyar CD, 3990-be egy külföldi. Most pedig megint 5-6ezer forint egy CD, pláne az ilyen deluxe verziók. :S
Az én kedvenceim nem is kaphatók, marad az ebay és az amazon. Sokkal jobban járok.
2 felhasználónak tetszik: PuMiToO, Fuller
2010. október 26. 11:49 #18
- törölt felhasználó -    
Az igazi rajongók tisztelik annyira rajongásuk tárgyát hogy megveszik a CD-it. A ami "tinik"-nek meg ugyanúgy van pénzük amint anno , nekünk. Lásd : Zsebpénz , szülinap, névnap vagy ami a legegyszerűbb : KÉRNI mivel apuci/anyuci szívesebben ad pénzt értelmes dologra mint csokira, chipsre vagy más értelmetlen dologra. Az már csak mellékes hogy Ákos rajongótábora NEM tinikből áll , Ő inkább a mi generációnk. De mit szólnál ahhoz ha Lola közölné hogy NEM éri meg neki énekelni mivel az a jogdíjból szimplán éhenhal? Minden tiszteletem azoké akik megveszik a CD-t , DVD-t még ha az Lola is:P
2010. október 26. 11:51 #19
- törölt felhasználó -    
Egyéként amazon Rulez , én is ha nincs kedvem megvenni a full albumot átszámítva 300!!!! Ft-ért megveszem azt az aktuális 1 db számot.
2010. október 26. 11:53 #20
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
És akinek semmi pénze lemezekre? Vagyis lenne, ha nem itthon kellene megvásárolnia, de mivel arra, hogy egy lemezért kimenjen külföldre szintén nincs keret, muszáj elintéznie vmelyik warez oldalról...
Sajnálom, de ilyen az élet, az énekesek meg szokjanak hozzá. >_>
Minden álmom megszerezni a kedvenceimet eredetiben, de ha egyszer nem telik rá?! ohmy.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Ákos Ákos 686.