Justin Bieber stílust vált?
2010. október 26. 18:32
|
|
mitalexvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 132668 offline
|
A videót nézve...jól hangzik, de szerintem egy kicsit fura ez JB-től. De akkor ténleg nagyon de nyagyon jó lenne... HA LEVENNÉ AZT AZ ÁTKOZOTT SZÖRNYŰ SZEMÜVEGET!!!!!!!!!!!!!! ha már ilyen szép a szeme... :# :$ 
2010. október 26. 18:35
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
O.o ez katasztrófa!!! kislányos hanggal rappelni??(elmegyógyintézetbe kéne zárni sztem
)
2010. október 26. 18:49
|
|
HeNiKeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.16. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 125210 offline
|
Nagyon rossz lessz szerintem...neki nem áll jól a rap,nekem nem is tetszenek a rap-es számjai..pl.: Omaha Mall....itt nagyon tré. mikor énekel...de azt csinál amit akard...de azért jobb lenne ha annál a stilusnál maradna ahol most van...
2010. október 26. 18:55
OMG!! Én szeretem őt és remélem nem ezt a stílust fogja választani!!(mert ez nekem egyáltalán nem tetszik)
maradjon a pop stílusnál,az áll jobban neki!!
2010. október 26. 19:05
Nem tudom hogy ez a stílusok közti váltás jó dolog-e egyáltalán. Persze Justin nevével bármit el lehet adni de én szerintem ahhoz hogy valaki rappelni tudjon, érzék kell és gyakorlás. A stílusváltás nem szokott jó dolog lenni bár vannak kivételek. Sok sikert kívánok neki.
'Hey, bro, good luck in west cost, yeah, yo'
'Hey, bro, good luck in west cost, yeah, yo'
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. október 26. 19:08
|
|
viki_belieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.26. Hozzászólás: 45 Csatolások: 246 Azonosító: 137226 offline
|
aaay. leute. attól, hogy justinra rájött az 5 perc, és nekiállt freestyle rappelni, majd feltöltötte twitvidre, még rohadtul nem vált stílust... -.-"
2010. október 26. 19:13
|
|
szabonikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 331 Csatolások: 0 Azonosító: 132520 offline
|
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
2010. október 26. 19:42
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
tuti nem vált stílust!!
azért még nem őrült meg!
azért még nem őrült meg!
2010. október 26. 19:47
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Egyik osztálytársam egy héttel ezelött jött oda hozzám(mert tudja, hogy nagyon szeretem Justint) és kérdezi, hogy igaz-e hogy stilust vált. Én mivel még nem hallottam erről nem is tudtam miről beszél erre elmagyarázta de én mondtam neki, hogy tuti nem fog stilust váltani több ok miatt sem.
1. Lássuk be annyira nem jó a rapben mint az éneklésben
2. Megbuknak raperként, a menedzsere nem engedné mert a mostani stílusát rengetegen imádják, értelemszerűen így több pénzt keresne
Amúgy a viva mindent kiad hírnek csak, hogy legyen olvasotsága :@ Az egész rapes dolog egy vicc
1. Lássuk be annyira nem jó a rapben mint az éneklésben
2. Megbuknak raperként, a menedzsere nem engedné mert a mostani stílusát rengetegen imádják, értelemszerűen így több pénzt keresne
Amúgy a viva mindent kiad hírnek csak, hogy legyen olvasotsága :@ Az egész rapes dolog egy vicc
2010. október 26. 19:47
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
ez...ez...ez...
nagyon remélem, hogy nem gondolta komolyan, mert szerintem eddig is katasztrófális volt amit csinált (én véleményem!), de ha ezt rapelésnek nevezi, az szerintem sértő a raperekre nézve
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.