szerintem azért tehetséges Justin!
és szerintem nem rosszak a számai..
igaz, hogy néha nagyon hülye a gyerek, de azért tehetséges!
Justin Bieber stílust vált?
2010. október 26. 16:01
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
2010. október 26. 16:11
fúúúúúúúúúj -.-
ez már szánalmas.......
ez a stílusa....pfff...
.a nagyim is jobban öltözik,meg csinál mindent...mint ez a "gyerkőc"
UNDORÍTÓ.........:@
ez már szánalmas.......
ez a stílusa....pfff...
.a nagyim is jobban öltözik,meg csinál mindent...mint ez a "gyerkőc"
UNDORÍTÓ.........:@
2010. október 26. 16:13
|
|
conciszandivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 153 Csatolások: 4 Azonosító: 129100 offline
|
Natyangel Natyangel
xD xD xD A Világ legnagyobb vicce ez a gyerek!! Szááánaaaalmaaas! Ennyire nem veszi észre magát?? Semmi tehetsége..nem is értem hogy fedezhette fel bárki is...
figyu ezt ne nekünk mond hanem ushernek meg annak scooter brownak szójjál be ne itt pofázz ha nem teccik nenézd ennyi .. -.-" tölds le az antibieber programopt és megvan oldva nem értem mért kell itt csesztetni csak azért mert neked nem teccik...
xD xD xD A Világ legnagyobb vicce ez a gyerek!! Szááánaaaalmaaas! Ennyire nem veszi észre magát?? Semmi tehetsége..nem is értem hogy fedezhette fel bárki is...
figyu ezt ne nekünk mond hanem ushernek meg annak scooter brownak szójjál be ne itt pofázz ha nem teccik nenézd ennyi .. -.-" tölds le az antibieber programopt és megvan oldva nem értem mért kell itt csesztetni csak azért mert neked nem teccik...
2010. október 26. 16:17
ohh... inkább vágatná le a haját tusira, az lehet hogy jobban állna neki, mint ez a rappelés...
IGAZAD VAN,AM MEG MINDEN SRÁCNAK JOBBAN ÁLL A TÜSI VAGY A FELZSELÉZETT HAJ,MINT EZ AMI JUSTINNAK VAN XD Jajj,bocs h nagybetűvel írtam xĐ
IGAZAD VAN,AM MEG MINDEN SRÁCNAK JOBBAN ÁLL A TÜSI VAGY A FELZSELÉZETT HAJ,MINT EZ AMI JUSTINNAK VAN XD Jajj,bocs h nagybetűvel írtam xĐ
2010. október 26. 16:22
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 153 Csatolások: 4 Azonosító: 129100 offline
|
Alexis Alexis
gitii, egyáltalan nem azért utálom, mert sok cikk jelenik meg rólla, hanem azért, hogy 1 almba volt, najó talán 2, de akkor is, senki egy alumtól nem lessz népszerü énekes ő igen! És mondja meg a fanok 75%-a, hogy nem azért szeretik, mert jól néz ki dry.gif
Jah és lááttam, hogy te Éder Krisztiánt szereted, én őt nem sértettem meg, ő tehetséges, de bibör nem!
akkor te most féltékeny vagy mert 2 album után bejött neki és népszerű lett -.-" neharagudj de kurva szánalmas egy gyerek vagy.....-.-"
gitii, egyáltalan nem azért utálom, mert sok cikk jelenik meg rólla, hanem azért, hogy 1 almba volt, najó talán 2, de akkor is, senki egy alumtól nem lessz népszerü énekes ő igen! És mondja meg a fanok 75%-a, hogy nem azért szeretik, mert jól néz ki dry.gif
Jah és lááttam, hogy te Éder Krisztiánt szereted, én őt nem sértettem meg, ő tehetséges, de bibör nem!
akkor te most féltékeny vagy mert 2 album után bejött neki és népszerű lett -.-" neharagudj de kurva szánalmas egy gyerek vagy.....-.-"
2010. október 26. 16:23
|
|
|
SP ÉS A TEHETSÉG KÉT KÜLÖN DOLOG sp scak nyávog és buzul -.-"
2010. október 26. 16:34
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
szerintem a nyálas bébihangján nem kellene rappelnie.
2010. október 26. 17:28
|
|
Adam and Ashleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 329 Csatolások: 24 Azonosító: 129893 offline
|
ez (minden fantól bocsi) Borrrzasztó!!!!!!!!!!
2010. október 26. 17:28
|
|
Adam and Ashleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 329 Csatolások: 24 Azonosító: 129893 offline
|
maradjon csak a popnál
2010. október 26. 17:37
szerintem ebben a stílusban jobban helyt tudna állni és nem lenne annyi utálója. De,ha rappel akkor képviselje a stílust ruhában is!
2010. október 26. 17:38
|
Amanda6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 135821 offline
|
Remélen nem vált stilust!^^ Jó így ahogy van!
Ha stilust váltana szerintem kevesebb rajongója lenne zenei téren mert annak olyanok akiknek bejeön ahogy kinéz... nem értem..:$ xD Mondjuk annyira nem csúnya csak egy kicsit alacsony! xD
2010. október 26. 17:39
htá baszki egyre jobbb... válccson már át valami cuki akusztikusra és akkor eltűrném.
2010. október 26. 17:46
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
foolishdoll
ez a kis hónajcírkáló xDDDD jáááj máár xDDD
XD ez jüó
ez a kis hónajcírkáló xDDDD jáááj máár xDDD
2010. október 26. 17:48
Hátt csak azt tudom mondani eddig erre mint a többi justinos cikknél. Nem írom le, hogy mit gondolok, mert nemrég kaptam 3 napos kitiltást mert justinkának, vagyis az egyik cikkének beszóltam. Tehát........................
2010. október 26. 17:53
SuiteLifeonDeck17 Énis ugyanígy jártam!!! :@ Hadnemonnyamm mit gondolok Jb-ről!!!
2010. október 26. 17:54
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
nemárr...ez már nemigaz...döntse már el h mit akar!!! már elegem van abból h hetente más csajt akar meghódítani még ez is??
sztem maradjona gitárnál és énekeljen az jobban állna neki... nem vok oda érte a zenéi jók de már így is elrontotta a róla alkotott képemet...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: