Justin Bieber stílust vált?
2010. október 26. 09:40
|
|
eszter03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 381 Csatolások: 8 Azonosító: 134011 offline
|
nem rajongok érte !! de ez sztem egy non roszz ötlet szval erre sokat nem lehet mondani!!! ha jó az éneklésben azt folytassa!! ne a rap-et találja most ki!! -.-
2010. október 26. 10:12
Mi ez is repper lessz, mint a drága SP?
Nagyon utálom, akkor is utálnám, ha ő lenne az új Eminem!!! Bocsi fanok, de borzalmas volt! Nincsen stílusa, és ezt is csak azért csinálta, hogy kiröhögjék, mert én is röhögök, de annyira szánalmas, hogy már sírni lenne kedvem
Nah és vajon ehez az anyucija, aki nem engedi, hogy 12-ig netezzen, mit fog szolni? Lol
Nagyon utálom, akkor is utálnám, ha ő lenne az új Eminem!!! Bocsi fanok, de borzalmas volt! Nincsen stílusa, és ezt is csak azért csinálta, hogy kiröhögjék, mert én is röhögök, de annyira szánalmas, hogy már sírni lenne kedvem
Nah és vajon ehez az anyucija, aki nem engedi, hogy 12-ig netezzen, mit fog szolni? Lol
2010. október 26. 10:45
Nekem se sok!ne aggódj egy életre békén foglak hagyni
2010. október 26. 10:49
Jajj ha tudnád mi csak hülyéskedünk mert jóba vagyunk ...és amugy meg ki kértre a véleményed??
2010. október 26. 10:52
Na tessék azon belűl hogy Becyke nem bírja Justint azon belül nagyon jóban vagyunk...
2010. október 26. 10:52
Alexis jó lenne ha nem csak dumálnál mindenkinek , hanem utána is néznél a dolgoknak
SP a karrierje kezdetén SE volt kimondottan rapper. Ja és a szöveged végén az AKKORA POÉN volt hogy az nem igazzz 
És nem Justint kéne utálni amiért olyan sok róla a cikk.. Nem ő írja magáról
És nem Justint kéne utálni amiért olyan sok róla a cikk.. Nem ő írja magáról
2010. október 26. 10:59
gitii, egyáltalan nem azért utálom, mert sok cikk jelenik meg rólla, hanem azért, hogy 1 almba volt, najó talán 2, de akkor is, senki egy alumtól nem lessz népszerü énekes ő igen! És mondja meg a fanok 75%-a, hogy nem azért szeretik, mert jól néz ki
Jah és lááttam, hogy te Éder Krisztiánt szereted, én őt nem sértettem meg, ő tehetséges, de bibör nem!
Jah és lááttam, hogy te Éder Krisztiánt szereted, én őt nem sértettem meg, ő tehetséges, de bibör nem!
2010. október 26. 11:01
miért ne szeretnék azért mert jól néz ki ? O.o azért mert neked nem tetszik attól még másnak bejöhet
2010. október 26. 12:28
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Uramatyám xD nem akarom megbántani a fanokat, ez most csak a szín tiszta igazság lesz!
'.ez egy nyálgép.
2.ahogy ugrál, meg majomkodik ebben a vidiben az egyenesen szánalmas.
3.belekóstolhat, de nincs értelme folytatni, mert tehetsége nincs meg hozzá.
4.ha esetleg zacskót húz a fejére LÚZER felirattal, akkor is csak sajnálni fogom, hogy nem tud mást csinálni csak lejáratni magát
5.még egyszer bocsi a fanatikusoknak, de nem értem hogy nézhettek fel egy ilyen emberre akinek még távolról sincs köze a zeneiparnak nevezett "világnak".
'.ez egy nyálgép.
2.ahogy ugrál, meg majomkodik ebben a vidiben az egyenesen szánalmas.
3.belekóstolhat, de nincs értelme folytatni, mert tehetsége nincs meg hozzá.
4.ha esetleg zacskót húz a fejére LÚZER felirattal, akkor is csak sajnálni fogom, hogy nem tud mást csinálni csak lejáratni magát
5.még egyszer bocsi a fanatikusoknak, de nem értem hogy nézhettek fel egy ilyen emberre akinek még távolról sincs köze a zeneiparnak nevezett "világnak".
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: