A barátai gyanakodva néznek rá, a családja pedig utálja, hogy újabban kíméletlenül őszinte. Tim Roth sokszor úgy érzi, pórul járt a szerepével.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tim Roth: „Mindenkin észreveszem, ha hazudik”
2010. október 25. 21:06
2010. október 25. 21:15
Munkahelyi ártalom. Szerintem az nem feltétlenül rossz ha valaki mindig kiszúrja a hazugságokat
2010. október 25. 21:30
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Jaj, nem fogom sajnálni, én örülnék, ha tudnám, hogy ki mond igazat a környezetemben.
2010. október 26. 14:33
Szerintem a legtöbb ember észreveszi a másikon, hogy mikor hazudik, csak nem akar róla tudomást venni, mert így egyszerűbb mindenkinek.
2010. október 26. 14:39
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nem sorscsapás az, ha kiszúrja a hazugságot, meg a kis füllentéseket. A két kamasz fia esetében például nem baj, ha tudja, mikor nem mondanak igazat. De amúgy elhiszem, hogy kényelmetlen neki és az ismerőseinek is néha, hisz az ember sajnos füllent, nem is keveset és nem is biztos, hogy rosszindulatból, csak ilyen az emberi természet. Biztos vannak nehéz pillanatai emiatt. De a sorozatot imádom és őt is!
2010. október 26. 14:48
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Szeretem ezt a sorozatot, főleg mert van némi pszichológiai előtanulmányom . Szóval értem ,hogy miről beszél. Én is figyelem a testbeszédet.
2010. október 26. 15:07
Ezt én is meg szeretném tanulni egyszer. Nagyon jó képesség.
2010. október 26. 16:05
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
hát igen..
néha én is észre veszem ha vki hazudni akar nekem.
néha én is észre veszem ha vki hazudni akar nekem.
2010. november 30. 15:34
|
blackpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.22. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 136930 offline
|
tök jó lenne ezt meg tanulni
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: