Te vezetsz naplót?
2012. november 17. 17:31
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Igen, változó rendszerességgel. Van, hogy több napig írok folyamatosan, van, hogy egy héten csak egyszer. Szerintem egyáltalán nem baromság - akik nem értik a lényegét, azok bizonyára nem olyan érzékeny emberek, vagy nem tudom... Nem az a lényege, hogy leírd a napirended, hanem az érzéseiddel és gondolataiddal kell megtölteni, na meg emlékekkel. Én nagyon szeretem.
2012. november 17. 22:29
|
|
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline
|
néha elkezdtem, de idő hiányában abbahagytam. és szerintem nem hülyeség. persze nem azt jelenti, hogy leírod a napod mint egy napirend. olyan a napló, mint egy megbízható 'barát'. ha nincs igaz/legjobb/vagy hívjuk ahogy akarjuk barátod akkor is valakinek ki kell beszélned a problémád, mert ha magadban tartod egyre nyomasztóbb lesz. számomra ezt jelenti egy napló, ha senkiben sem bízok meg, vagy akiben megbízok annak ezt a dolgot nem mondanám el akkor kiírom magamból a naplóba.
jelenleg nem vezetek, de tervezem, hogy mikor számomra elkezdődik a középsuli szeptemberben elkezdek egyet amit valamelyest rendszeresen fogok vezetni.
jelenleg nem vezetek, de tervezem, hogy mikor számomra elkezdődik a középsuli szeptemberben elkezdek egyet amit valamelyest rendszeresen fogok vezetni.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. december 15. 16:21
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
nem, szerintem hülyeség..
2012. december 17. 00:36
Some nights, szóval néha elkap az érzés, hogy ezt most muszáj lenne leírnom, volt idő, amikor elektronikusan vezettem, de letettem róla, nem volt időm rá, és már olyan régen írtam, hogy már nem is érdemes...Fú ezek most lehet h naplóba illő sorok voltak.
2012. december 24. 13:59
|
szilagyifruzsina.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 192199 offline
|
Igen,lassan 2 éve,és erre büszke vagyok.
2012. december 27. 17:09
|
|
MilesssMiley Ray ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 4881 Csatolások: 384 Azonosító: 132143 offline
|
Én minden évben újat kezdek és mindig megfogadom, hogy vezetni fogom, de valahogy mindig kimarad egy nap és akkor már a többi sem érdekel.
Rencsy23
2013. április 06. 16:23
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
régen vezettem, mára már ilyen történet könyv lett belőle, kitalált dolgok:D
2013. április 06. 16:26
Én igen. Ugyan nem írok bele minden nap, de már lassan öt éve vezetem, és nagyon jó dolog. Ha nincsenek rendben a dolgok, vagy valami miatt kivagyok, egyszerűen csak papírra vetem, és nekem ez mindig sokat segít. Mi több, leírok minden élményt, amiben csak részem van(kirándulások, nyaralások, vicces sztorik, stb), és később nagyon jó visszaolvasni, hogy mi történt tavaly vagy tavalyelőtt ilyenkor.
Breakout
2013. április 06. 16:34
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
Szülinapomra kaptam egy naplónak használt nagy spirál füzetet. Nem sokat írtam bele. Csak akkor írok ha valami bajom van és nem akarom azt senkinek elmondani. Szoktam ragasztgatni bele olyan dolgokat amit nem szeretnék elveszíteni pl: a tavalyi osztálykiránduláson vettem 2 képeslapot és azokat beragasztottam és leírtam a legemlékezetesebb emlékeket azzal a kirándulással kapcsolatban
Breakout
2013. május 03. 18:30
Régen vezettem, de mostanában már sajnos nincs rá időm.
2013. május 04. 19:43
Már többször is nekiálltam egy naplónak, de mindig abbahagytam.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.