A fiatalok Fanniért kampányolnak
2010. október 26. 16:49
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (Maci22 @ 2010.10.26. 15:18)
jó a hangja, de idegesitően ocsmány, és a hangját hallottátok már?? kész röhej..xD
Ennek fuss neki még egyszer, mert szerintem rajtam kívül más sem érti, hogy mit akarsz mondani.
1 felhasználónak tetszik:
Butterfly
2010. október 26. 16:50
Idézet (Fuller @ 2010.10.26. 16:49)
Ennek fuss neki még egyszer, mert szerintem rajtam kívül más sem érti, hogy mit akarsz mondani. 
2010. október 26. 17:31
elsőnek néztem meg az X-factor így nem is nagyon szurkoltam senkinek, nemvolt baj, hogy ki esik ki és kimaradt... de azt azért eléggé furcsállom hogy a zsűri csak ilyen hamar eldönti és annyit mond hogy 'fanni te menj haza' ... hááát... nagyon csodálkoztam... Fanni is olyan mint Annácska a megasztárból szerintem..... amikor beszél irritáló a hangja de amikor énekel akkor pedig nagyon jó a hangja .
2010. október 26. 17:44
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
egyiküket se akartam hogy kiessenek de a Nyári lányok édesapjukkal már bejárták a fél világot tudjuk róluk, hogy nagyon tehetségesek de Fanni még csak most bontogatta volna a "szárnyait" szerintem neki kellett volna bent maradni.
2010. október 26. 17:54
Nekem a Summerek nem szimpik, Fanni sokkal inkább az volt, amikor elsőként a vlogatáson bement, a Merci-t énekelte asszem és teljesen lehidaltam h milyen jó hangja van. A Summerek mint mondtam nem szimpik, szerintem csúnyák és nincs is olyan jó hangjuk:@
2010. október 26. 21:31
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Ez kedves hogy kampányolnak Fanniért. Nem értem hogy mért a Summer Sisters jutott tovább hiszen Fanni sokkal jobb volt. Szurkolok a lányoknak és szeretem őket meg minden de akkoris Fanni sokkal jobb volt!!
2010. október 28. 15:51
Nekem a fanni olyan szimpimegragadó színes egyéniség! Jó a hangja is!
2010. október 28. 16:57
|
|
Supergigoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 136311 offline
|
Az tök jó hogy a Fanniért kampányolnak de sajnálom hogy kiesett
mert olyan jó hangja van
am meg sztem a "summer sisters"nek kellett volna kiesnie mer csak az apuk miatt maradtak benn.:biztos lefizették a zsűrit:
am meg sztem a "summer sisters"nek kellett volna kiesnie mer csak az apuk miatt maradtak benn.:biztos lefizették a zsűrit:
2010. október 28. 20:28
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Supergigo ilyen hülyeséget ugyan már! Hallgattad már őket? PL a párbajban? Fanni akármennyire jó volt, lemosták a szimpadról.
2010. október 29. 12:49
én nem sajnálom h kiesett, azt a katy perry számot iszonyat hamisan énekelte el
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.