A fiatalok Fanniért kampányolnak
2010. október 25. 21:35
|
|
katikacskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 offline
|
szerintem mind a kettő jó volt a nyári lányok tényleg nem voltak szombaton a legjobbak de azárt el kell ismerni eddigi teljesitményüket.
2010. október 26. 07:08
Én, bár nem neki szurkolok, ő volt a második kedvencem
És nem csak azért mert engem is így hívnak
2010. október 26. 09:12
|
|
Tatikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 112399 offline
|
kár, h ő esett ki:s A Summer Sister-nek lehetne új neve mondjuk Beképzelt sisters az jobb lenne... annyira azért nem tehetségesek...ha ők most kiesnek akkor a Maleknak egy csapata maradt volna...A Fanni jobb volt
2010. október 26. 09:19
Kár hogy kiesett! Szerintem ő jobb volt mint a Summer Sisiters!
2010. október 26. 10:14
Mindketten nagyon jók voltak! Nem értem miért bántják sokan a Summer lányokat! A párbajban gyönyörűen énekeltek! Igaz, az első produkciójuk gyengécske lett, de nem ártana belegondolni abba, hogy milyen nehéz dolga van a versenyzőknek. Sokat kell gyakorolni a próbákon, és a dalok amiket megpróbálnak előadni azok nagyon ismertek és profi, világhírű énekesek, együttesek számai. Olyan dalokat választanak amelyek nehezek! Szerintem érthető ha hamisan énekli néhány amatőr diák Whitney Houston dalát, hogy egy példát említsek!
2010. október 26. 10:16
Idézet (katikacska @ 2010.10.25. 21:35)
szerintem mind a kettő jó volt a nyári lányok tényleg nem voltak szombaton a legjobbak de azárt el kell ismerni eddigi teljesitményüket.
Így van! Azért pontosítanék! Az összes versenyzőt el kellene ismerni!
2010. október 26. 10:46
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Hajrá Fanni
Én azt hittem először, hogy azért kampányolnak, hogy vegyék vissza Fannit a műsorba, de mint tudjuk, ez lehetetlen. A nézői szavazatok engem is érdekelnének, de a döntésen úgy sem változtatnának, sőt, még talán Fanninak rosszabb is lenne, hogyha Feró az ő nevét mondja, akkor bent maradt volna... nekem pl. nagyobb belenyugvás lenne, hogy ígyis-úgyis kiestem volna.
2010. október 26. 11:36
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Szerintem petíció nélkül is felfigyeltek rá, kicsit szánalmas már ahogy tepernek érte. Önmagának köszönhetően érvényesüljön és kész.
2010. október 26. 13:39
Ez csak egy verseny, szerintem senkinek nem fog ezen múlni a karrierje, legfeljebb csak megkönnyíti a dolgát. Azt pedig mindenkinek látnia kell, hogy nyilván csak egyetlen nyertese lehet a versenynek, tehát a többi így is, úgy is ki fog esni, csak idő kérdése. Mint tudjuk, sajnos itt sem arról szól a dolog, hogy ki a legtehetségesebb. Aki egyébként is énekes, az az X-faktor után is az marad, még ha ki is esett.
Sőt, én eddig is biztos voltam benne, de a mentorok nyilatkozatai még inkább megerősítettek abban a hitemben, hogy ha ide már befutott, esetleg több évtized óta éneklő/népszerű sztárok jelentkeznének, ők éppúgy kiesnének nagyon sokan, ha élőben kellene énekelniük. (Persze hülyék is lennének jelentkezni.)
Sőt, én eddig is biztos voltam benne, de a mentorok nyilatkozatai még inkább megerősítettek abban a hitemben, hogy ha ide már befutott, esetleg több évtized óta éneklő/népszerű sztárok jelentkeznének, ők éppúgy kiesnének nagyon sokan, ha élőben kellene énekelniük. (Persze hülyék is lennének jelentkezni.)
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.