Szerintem Fanni az X-Faktor elejétől kezdve gyenge produkciókkal lépett színpadra.
Számomra a hangja túl gyerekes és kényes.
A szombati fellépésén nagyon gyenge volt,nem csoda,hogy kiesett,a mentora is csak azért szavazott rá,mert a mentora,nem azért,mert tehetséges.
A fiatalok Fanniért kampányolnak
2010. október 25. 19:28
2010. október 25. 19:34
Nem hinném hogy van értelme a kampányolásnak. Fanni el tudja dönteni hogy mit akar, nem?
2010. október 25. 19:34
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Ne kövezzetek meg, de én örülök, hogy Fanni esett ki. Gyenge produkció, idegesítő, affektáló hang.... A Summer Sisters párbajdala viszont így is felülmúlta Fannikáét.
2010. október 25. 19:39
|
|
Bettishavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.23. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 135122 offline
|
én az elejétől kezdve utáltam ezt a lányt. olyan idegesítő hangja van és én szívem szerint örülök hogy ő esett ki.a summer sisters százszor jobb volt.tök hülyeség ez a kampányolás is hiszen eltudja dönteni magától is!
2010. október 25. 19:54
|
|
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline
|
Summer Sisters a legutálosabb páros akit valaha láttam. Már a kisugárzásuk is mű. Az egész egy megjátszott szerep. Fanni kampányolók pedig aranyosak, én alá írom de Fanni majd eldönti mindenestre remélem nem hagyja abba mert nagyon tehetséges bárki másnál tehetségesebb és végre valaki aki vállalta önmagát. Attól mert nem hord magassarkút és mutogatja a mellét és a lábait nem hiszem h nem kéne szeretni. Na meg a hangja..igazatok van emiatt robbantsunk ki egy háborút..de akkor most minden 3 embert elitélünk mert nem olyan a hangja mint másoknak? xD röhejesek akik ezt hozzák fel utálatuk jelével.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. október 25. 19:57
|
|
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline
|
Trinda
hát nagyon rossz hangja van...nem vok olyan tudjátok milyen ego de akkor is...még nekem is jobb hangom van :S pedig én sem vok 1 Miley Cyrus v Christina Aguilera...
Trinda akkor téged miért nem láttalak a legjobb 12 között
? csak kérdezem semmi szívózás!
hát nagyon rossz hangja van...nem vok olyan tudjátok milyen ego de akkor is...még nekem is jobb hangom van :S pedig én sem vok 1 Miley Cyrus v Christina Aguilera...
Trinda akkor téged miért nem láttalak a legjobb 12 között
2010. október 25. 19:58
Megismétlem
Nem azért írtam, hogy a Summer Sisters-et bántsátok ...Szerintem sokan a szimpátia alapján utálja őket..azt nem kéne
2010. október 25. 20:03
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Akkor én nem vagyok a kampányló fiatalok között
2010. október 25. 20:04
jobban örültem volna ha a summer sisters esett volna ki.nem a szimpátia-dolog miatt,hanem mert Fanni jobbnak tűnik.
2010. október 25. 20:42
|
|
Marcsi_08új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 136173 offline
|
Én nem igazán kedveltem Fannit, igaz a Summer Sisters sem. Tény, hogy ha a párbajt nem nézzük, Fanni ezerszer jobb volt, és a párbajban egyformán teljesítettek. Nem tartom igazságosnak a döntést. Ettől függetlenül, ilyen már minden tehetségkutató műsorban előfordult, egy igen közeli példa--> péntek, megasztár... Aranyos a rajongóktól, de a legtöbb, amit elérhetnek, hogy Fannit ösztönzik arra, hogy tovább folytassa az éneklést!
2010. október 25. 21:13
Először nekem sem volt szimpatikus, szegényke nyávogó hangjával, de mikor a most szombati adásban meghallottam. Ott nagyon jó volt. Szerintem maradhatott volna, bár a Nyári tesókat is szeretem. Mindenesetre nem hinném hogy a petíció sikerülni fog
De ez neki, Fanninak biztosan jól esik.
2010. október 25. 21:14
Nekem Fanni sokkal jobban tetszett, a vidámsága színt vitt a műsorba annyira sajnáltam mikor kiesett .Nekem ő volt a kedvencem
2010. október 25. 21:26
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Vampiregirl15 @ 2010.10.25. 19:13)
nem most kell harcolni a drágalátos Fanikáért hanem inkább szavazatokat kellett volna küldeni és akk nem kellett volna egyáltalán párbajoznia de hát a kedves rajongók nem küldtek annyi szavazatot a Fannikáért és ezért nem most kéne sírni szal ... szentem ez a petíció vagy mi ... tökre fölösleges ... nekem csupán ennyi erről a véleményem
Álomvilágbsn élsz, ha azt hiszed valóban a szavazatokon múlik.
Ellenőrizhetetlen, kamu, csak egy kis lóvé beszedése áll mögötte.
Szerintem is Fanni volt a jobb ebben az utolsó műsorban.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.