Starity

Ki Magyarország legmeghatározóbb TV-se?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2006. április 04. 12:06 #1
Mr. Hollywood
Mr. Hollywood
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 181
Csatolások: 245
Azonosító: 11932
Kíváncsi vagyok, hogy a véleményetek szerint ki Magyarország legmeghatározóbb TV-s személyisége? Szerintem Friderikusz Sándor, mert úgy gondolom, hogy igazán egy ragyogó elme. Meghonosította Magyarországon az egész estét betöltő szórakoztató Show-kat. És nem beszélve rengetek politikai és egyéb komoly kategóriába tartozó műsorairól.
Fridit követi Havas Henrik, a Nap Tv megalkotója.
2006. április 04. 13:03 #2
Buster
Buster
új tag
Hozzászólás: 7
Csatolások: 17
Azonosító: 8272
Szerintem is Friderikusz! Tökéletesen egyetértek a felettem szólóval.
Csak még annyit ha már Havas mint Nap Tv akkor Forró Tamást is megemlíteném és még Frei Tamást is a tényfeltáró műsoraival.
2006. április 04. 13:13 #3
White Bull
White Bull
Bull Skywalker
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 15531
Csatolások: 153208
Azonosító: 10
Kovi rohog.gif

bocs az offért
2006. április 04. 14:06 #4
Robin
Robin
사랑해 한국
Hozzászólás: 1831
Csatolások: 978
Azonosító: 736
Nem is Chuck Norris? smileeee.gif
2006. április 04. 14:32 #5
hokuszpok
hokuszpok
Hozzászólás: 1400
Csatolások: 2610
Azonosító: 47
Anettka rolleyes.gif
mer ki más ment a zűrbe?
2006. április 04. 20:21 #6
Joe-ker
Joe-ker
Hozzászólás: 1401
Csatolások: 1525
Azonosító: 175
Megint egy szavazás smileeee.gif De tényleg, ilyesmikről hogy lehet szavazni? (ráadásul a lehetőségek, hogyismondjam... megmosolyogtatóak.)

Mit értesz "meghatározó tévés" alatt? Olyat, aki valami egyedit alkotott Magyarországon? Akit hitelesnek, önazonosnak gondolok a képernyőn? Aki képes hatást gyakorolni a nézőközönségére? Aki képes elérni, hogy róla beszéljenek? Mert akkor teljesen egyértelmű a válasz: Győzike...

A Nap tv-t meg elsősorban Gyárfás találta ki, nem Havas.
2006. április 04. 20:25 #7
TheLarch
TheLarch
visszatérő vendég
Hozzászólás: 399
Csatolások: 71
Azonosító: 13524
manapság sztem Frei Tamás, habár ez egy összetett kérdés...
2006. április 04. 21:47 #8
Balu
Balu
Hozzászólás: 871
Csatolások: 628
Azonosító: 211
Vágó..."elmejátékokban" (is) legalább olyan jó, mint mostanában Fridi a politikában.
2006. április 05. 00:32 #9
Jamesch
Jamesch
visszatérő vendég
Hozzászólás: 213
Csatolások: 45
Azonosító: 1910
Ezek közül akiket bármire is érdemesnek tartok az Vitray és esetleg Vágó, de őket nem mondanám meghatározónak. A többi ha meghatározóbb is inkább égés a társadalom számára(aki elfogadja és sztárolja őket), mert bár néha tudnak értelmeset mondani, nem épp értéket közvetítenek, és népszerűségük kétes vagyonuknak és/vagy az egyéb médiumok(ti. ahol nem szerepelnek épp készakarva) seggnyalásának köszönhető(blikk stb).
Akko már inkább télleg Frei.
2006. április 05. 03:52 #10
Joe-ker
Joe-ker
Hozzászólás: 1401
Csatolások: 1525
Azonosító: 175
Idézet(Jamesch @ 2006, April 4. - 23:32)
Ezek közül akiket bármire is érdemesnek tartok az Vitray és esetleg Vágó, de őket nem mondanám  meghatározónak. A többi ha meghatározóbb is inkább égés a társadalom számára(aki elfogadja és sztárolja őket), mert bár néha tudnak értelmeset mondani, nem épp értéket közvetítenek, és népszerűségük kétes vagyonuknak és/vagy az egyéb médiumok(ti. ahol nem szerepelnek épp készakarva) seggnyalásának köszönhető(blikk stb).
Akko már inkább télleg Frei.

Mekkora loller, a Pulitzer-díjas Friderikusz égés a társadalom számára, Frei meg nem? Hát ez már nem is lol, hanem muhaha...

Az a Frei, aki megpróbált egy megrendezett interjút valódiként eladni, egy munkanélküli bálakötözőt (nem, nem az volt, de kb. ilyen kvalitású lehetett az ipse) _bérgyilkosként_ feltűntetve?

Az a Frei, aki ehhez hasonló világrengetően értelmes mondatok kitalálója: "már vannak olyan nők, akiknek nincs is szükségük a férfiakra, legfeljebb csak a szexhez"?

Frei nemcsak a mai, de minden idők "tévés újságírásának" szégyenfoltja, egy hiteltelen majom, de ez meg szegény majmokra nézve sértés.

A legmeghatározóbbat mondtam már: Győzike. És ez persze minősíti a mai magyar tévét is...

Ha olyan valakit akarok keresni egyébként, akit valóban mértékadónak (és mértéktartónak) érzek, akkor mindenképpen a Kepes András - Horváth János - Szilágyi János - Vámos Miklós vonalon keresgélek... Nyilván nem olyan "meghatározó tévés személyiségek", mint freitomi, akiről az egész ország fél évig beszélt, mert "mennyiértölnémegamagyarminiszterelnököt tessékmondani", viszont ők egyértelműen értéket közvetítenek, érdemes odafigyelni rájuk (illetve rájuk érdemes odafigyelni).
2006. április 05. 10:59 #11
Mr. Hollywood
Mr. Hollywood
visszatérő vendég
Nekem semmi gondom Frei Tamással, mert ő az, aki nagyon sok pénzért nagyon sok helyre eljuthat, ahova mondjuk meg őszintén magyar Tv stáb nem fog tudni elmenni. Ott a másik oldal, aki nem a csillogásba, a pompába kalauzol el minket, hanem ellenkezőleg, oda, ahova egyetlenegy Tv-s sem tenné be a lábát: Vujity Tvrtko Két különböző ember, két különböző látásmóddal. Mindkettő jól csinálja, amit csinál.
Egy kicsit az állítólagos Frei féle bérgyilkosról. Két dolog: az egyik, ha én profi bérgyilkos lennék, biztos nem adnám az arcom semmihez. A másik pedig, ha egy birgyilkos el akar tűnni a nyilvánosság elől, az biztos, hogy el fog tűnni. Kereskedelmi televíziókról beszélünk. A nézettség számít, és a nézettséghez fog "alkalmazkodni" a reklám is. Amit meg fognak nézni, ahhoz jöhet a drága reklámidő. Ne felejtsük el, hogy az RTL Klub akkori vezetése engedélyt adott az anyag leadására. Miért? Mert k..va sok pénzt láttak benne, és még az azt követő botrány is nekik dolgozott. Kirugták Frei-t és minden megy tovább.
Semmi sem az, aminek látszik. RTL KLub sorozatai: Bajkeverők, Győzike és még sok minden egyéb megrendezett műsor és igazat adok, hogy ez a mai magyar televíziózást minősíti, illetve a kedves nézőket. De ne felejtsük el, hogy nem véletlenűl indult el megint a Győzike. Van rá kereslet. Sajnos.
A kereskedelmi televíziókat a reklámok befektetői irányítják. Ha nézett lesz a műsor akkor mehet adásba a műsor és kérhetnek el baromi sok pénz a tv társaságok.
2006. április 05. 12:26 #12
Jamesch
Jamesch
visszatérő vendég
Hozzászólás: 213
Csatolások: 45
Azonosító: 1910
Idézet(Joe-ker @ 2006, April 5. - 02:52)

Jó lehet hogy igazad van Frei-el, de sztem azon kívül korrekt műsorai vannak. És valóban Kepes és Vámos is ott van, a másik kettőt nem ismerem(sémonmí).
Amellett viszont kitartok hogy Friderikusz gáz, leszarom a Pulitzer díjat, "baráti" alapon osztják azt is gondolom.
Ami télleg a legrosszabb hogy Győzikét télleg nézik
na ennyi
2006. április 05. 13:29 #13
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Kérdés az hogy mikor? A mai televíziózás picikét másról szól mint a 90-es években.

Friderikusz gáz lenne? blink.gif Nemtudom te hol voltál 15 évvel ezelőtt, amikor kéthetente a Friderikusz Showt várta mindenki. Gyerekkorom elég meghatározó tv-s élménye volt. Ráadásul mindig tudott újat hozni a magyar médiába. Akkoriba még lehetett és érdemes volt tv-t nézni.
A mostani helyzetben, ahol Kepes műsorát a későesti műsoridőbe tolják, hogy főmüsorba mehessen Győzike meg a Bajkeverők nevű kultúrális műsor, meg a valóvilág sztárnövendékei népesítik be a csatornákat, nemhiszem hogy lehetne egyáltalán ilyesmiről beszélni hogy meghatározó tévés személyiség.
2006. április 05. 16:23 #14
Mr. Hollywood
Mr. Hollywood
visszatérő vendég
Egyetértek. 15 évvel ezelőtt élte fénykorát a közszolgálati televízió. Nem azt mondom, hogy Friderikusz közbenjárásával, de sokat tett érte. Mai napig nincs olyan show, ahol valódi SZTÁROK voltak a vendégek, akiknek gázsija egy-egy magyar játékfilm költségvetésével azonos. Fridi elhozta Magyarországra ezeket a mai napig megbecsült és kedvelt hírességeket. Aztán ott voltak azok a showelemek: valakit kiválasztott a téren összesereglett emeberekből és elküldte valami egzotikus tájra. Oké ez csak show. De beszélhetnénk a rengeteg alapítványi támaogatásáról és sok-sok olyan alapítványról, amit ő hozott létre. Aztán jöttek a kereskedelmi televíziók és hát keményen megváltoztatták a tv nézési szokásokat. Valóságshow, reality-show, szappanoperák, stb. De Fridi alkalmazkodott. Csinált még egy darabig szórakoztató show-t, vele párhozamosan már ment az Én mozim. Aztán 180-as fordulat és jött a politikai, közéleti műsora. És sikerült. Szeretem Frei Tamást is, de ne felejtsük el, hogy Frei készített interjút Friderikusszal A legizgalamsabb magyarok című Frei Dossziéban.
Beperelték több száz millió forintra és kirugták a közszolgálati tv-ből. Zsebébe nyúlt, kicsengette és tovább ált.

Frei Dosszié: Friderikusz Sándor, mindenki Fridije, a rendszerváltó Magyarország nyugatisodó televíziózásának legsikeresebb figurája.. Évek teltek úgy el Magyarországon, hogy műsorát még a rádió is élőben közvetítette azok számára, akik nem értek időben haza.

Friderikusz: "televízió ott van, ahol én vagyok."
Szerintem van benne igazság.
2008. március 21. 20:26 #15
TYÜTYI2006
TYÜTYI2006
FPS TPS Szimulátor Player
Hozzászólás: 5800
Csatolások: 5266
Azonosító: 34400
Idézet(White Bull @ 2006. April 4. - 12:13)
Kovi rohog.gif

bocs az offért

Ezzel nagyon egyetértek: KOVI! Szavazni viszont nem szavaztam, ugyanis ha már férfi média szereplõk, nem szerepelt Fábry Sándor, vagy valaki a Hír Tv-rõl.
2014. július 01. 18:00 #16
- törölt felhasználó -    
Friderikusz Sándor wink.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!