Demi Lovato @ "Camp Rock 2: Final Jam" Photocall & Press Conference At Four Seasons Hotel In Mexico City -October 24th 2010
2010. október 26. 12:45
Idézet (Lady Suzy @ 2010.10.26. 12:20)
de széép.
Köszi.
Idézet (Nikaaa @ 2010.10.26. 12:22)
a világos hajszín sokkal jobban illik neki.Nem értem,hogy minek festette be sötétebbre.Fogadjunk,hogy 1-2 nap-maximum hét-és újra fekete lesz a haja 
alig várom már azt az 1-2 napot.
1 felhasználónak tetszik:
Vikici
2010. november 10. 15:22
Szerintem a Fekete sötétebb hajú Demi az igazi mert világosbarna szerintem csak azért volt mert még Demi még mindig szerette Joe és Ashleyre volt féltékeny Demi mert nyáron és zseptember elején nagyon hasolnlítani akkart Ashleyre szerintem,Demostanában már Változik visszafele a régi Demire én ennek nagyon örülökés annak is hogy elment egy szanatóriumba hogy segítsenek rajta (szegényke ) ezzel is bizonyítsa hogy a sztárok is emberek. Sok sikert a gyógyuláshoz puszika neked
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.