Starity

Áruld el, hogyan alszol, és megmondom, ki vagy!

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 30. 17:05 #41
- törölt felhasználó -    
Olyan póz, ahogyan én alszok, olyan nincs ezen a világon rohog.gif
2014. augusztus 04. 11:20 #42
- törölt felhasználó -    
3. Oldalt fekvés kinyújtott karokkal

Azok, akik így alszanak jól átgondolnak mindent, ezért nehéz becsapni őket. Ám mivel hajlamosak arra, hogy túl analizálják a dolgokat, néha képtelenek a döntéshozásra. Jellemző lehet rájuk a makacsság is; ha úgy érzik, hogy nekik van igazuk, semmivel sem lehet hatni rájuk. Nem nagyon lehet őket kihozni a sodrukból, és nem jellemző rájuk a túlérzékenység sem.

Illik rám nagyjából.^^
2014. augusztus 04. 11:38 #43
Elody
Elody
Einzelgänger
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
és vagy magzati pózban alszok vagy oldalt fekve, általában ráfekszem a karomra xDD és szerintem igazak rám. szóval kedves vagyok és szeretethiányos? xD lehet..hogy lehet háton meg hason aluni, nem értem, az én gerincferdülésemnek mindkettő borzasztó kényelmetlen..:/
2014. augusztus 21. 12:34 #44
- törölt felhasználó -    
Nincs itt olyan póz, ahogy én alszok.
2014. augusztus 21. 13:03 #45
- törölt felhasználó -    
Idézet

6. Hason fekvés 

A hason alvók nagyon szenvedélyesek, bármiről is legyen szó. Határozottak, mindig odafigyelnek arra, amit csinálnak, ám hajlamosak arra, hogy megmakacsolják magukat. Nyitottak és bevállalósak, gyakran meglepik a körülöttük lévőket, a drámai vagy stresszes hyelzeteket viszont messziről elkerülik. Néha önzően viselkednek és nagyon nem bírják a kritikát.
2014. augusztus 21. 13:06 #46
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
6. Hason fekvés

A hason alvók nagyon szenvedélyesek, bármiről is legyen szó. Határozottak, mindig odafigyelnek arra, amit csinálnak, ám hajlamosak arra, hogy megmakacsolják magukat. Nyitottak és bevállalósak, gyakran meglepik a körülöttük lévőket, a drámai vagy stresszes hyelzeteket viszont messziről elkerülik. Néha önzően viselkednek és nagyon nem bírják a kritikát.

2. Oldalt fekvés, karok közel a testhez

Az ebben a helyzetben alvók minél jobban próbálják kihasználni az élet nyújtotta lehetőségeket, de nyugodt és racionális természetük miatt az extremitásokra nem hajlamosak. Nagylelkűek és kedvesek, így könnyedén szereznek új barátokat, akikért a végsőkig kiállnak. Nagyon nyitottak, ám hajlamosak arra, hogy túlságosan sok bizalmat adjanak másoknak, ami miatt naívnak tűnhetnek.
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2014. augusztus 21. 13:14 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet
1. Magzati pozíció 
Azok, akik ebben a helyzetben alszanak biztonságra, intimitásra, és örömre vágynak. A párkapcsolatokban csak lassan nyílnak meg, de ha odaadják valakinek a szívüket, akkor teljes a rószaszín köd. Bár hajlamosak arra, hogy keménynek mutassák magukat, valójában nagyon érzékenyek, és kedvesen állnak hozzá az emberekhez. Előfordulhat, hogy kicsit szégyenlősek, amikor új társaságba kerülnek, de szelíd természetüknek köszönhetően gyorsan belopják magukat mindenki szívébe.

ez teljesen igaz rám meghajolo.gif
2014. augusztus 21. 13:52 #48
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
Én mindig máshogy alszom. biggrin.gif Van, hogy az oldalamon alszok el, és azon is kelek, de van, hogy megfordulok az ágyon, stb. Persze a leggyakoribb nálam az oldalt és háton való alvás, de szoktam kitekeredve is, állva is, ülve is. rohog.gif
2014. december 12. 19:26 #49
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet
1. Magzati pozíció 

Azok, akik ebben a helyzetben alszanak biztonságra, intimitásra, és örömre vágynak. A párkapcsolatokban csak lassan nyílnak meg, de ha odaadják valakinek a szívüket, akkor teljes a rószaszín köd. Bár hajlamosak arra, hogy keménynek mutassák magukat, valójában nagyon érzékenyek, és kedvesen állnak hozzá az emberekhez. Előfordulhat, hogy kicsit szégyenlősek, amikor új társaságba kerülnek, de szelíd természetüknek köszönhetően gyorsan belopják magukat mindenki szívébe.

És az a poén, hogy még igaz is! laugh.gif
2014. december 12. 19:28 #50
Vinaolettan
Vinaolettan
visszatérő vendég

StátuszYOLO :)
Hozzászólás: 123
Csatolások: 0
Azonosító: 230958
hát este folyton forgolodok hason UTÁLOK ALUDIN,van egy kispárnám kb.3 éve kaptam karácsonyra mindenhova viszem magammal (vagyis a táborokba amikor nem vagyok otthon ) smileeee.gif ,magason szeretek aludni smileeee.gif tongue.gif
2015. május 31. 17:24 #51
- törölt felhasználó -    
3. Oldalt fekvés kinyújtott karokkal

Azok, akik így alszanak jól átgondolnak mindent, ezért nehéz becsapni őket. Ám mivel hajlamosak arra, hogy túl analizálják a dolgokat, néha képtelenek a döntéshozásra. Jellemző lehet rájuk a makacsság is; ha úgy érzik, hogy nekik van igazuk, semmivel sem lehet hatni rájuk. Nem nagyon lehet őket kihozni a sodrukból, és nem jellemző rájuk a túlérzékenység sem.

Eléggé igaz rám. laugh.gif
2015. május 31. 17:29 #52
Konvektor
Konvektor
hálni jár belém az életkedv
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 3520
Azonosító: 236767
Idézet (CaliforniaGirl @ 2014.07.30. 17:05)
Olyan póz, ahogyan én alszok, olyan nincs ezen a világon  rohog.gif

True story lányom, true story
2015. június 05. 13:28 #53
- törölt felhasználó -    
6. Hason fekvés

A szenvedély egyáltalán nem igaz, de a többi igen.
2015. augusztus 11. 00:08 #54
- törölt felhasználó -    
Az én pózomra talán a 2. hasonlít a legjobban, és hát amit arról írtak, részben igaz.
2015. szeptember 06. 17:32 #55
- törölt felhasználó -    
Én hason biggrin.gif w00t.gif
2015. szeptember 06. 17:49 #56
- törölt felhasználó -    
2. Oldalt fekvés, karok közel a testhez

Az ebben a helyzetben alvók minél jobban próbálják kihasználni az élet nyújtotta lehetőségeket, de nyugodt és racionális természetük miatt az extremitásokra nem hajlamosak. Nagylelkűek és kedvesek, így könnyedén szereznek új barátokat, akikért a végsőkig kiállnak. Nagyon nyitottak, ám hajlamosak arra, hogy túlságosan sok bizalmat adjanak másoknak, ami miatt naívnak tűnhetnek.

Nagyon igaz! ^^
2017. február 01. 18:46 #57
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Mostanában egyre jobban rászoktam arra, hogy hason fekve alszok el, és kelek fel, és borzasztóan igaz rám, amit írnak. laugh.gif
2017. március 09. 11:54 #58
Emeloverr.
Emeloverr.
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 939
Csatolások: 91
Azonosító: 262863
5.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!