Idézet (AmyVie @ 2012.06.21. 19:34)
Te vagy az első ilyen, akinek nem annyira jött be a Jóbarátok. Én ugyan nem akkor néztem, mikor bejött, hanem pár éve, olyan három vagy négy éve, mikor a viasat adta, akkor daráltam le az összes évadot. Számomra még egy most is egy könnyen emészthető, poénokkal dús és kiváló színészekkel teli sorozat, amelyet szívesen előveszek a téli estéken, és megnézem őket. Arra emlékszem, hogy Joeyt pölö abba szerettem meg, Monicával együtt..

Még néhanap eszembe jut, és rádöbbenek, hogy hiányzik, főleg, hogy pletykaként szállt, hogy film is lesz... de hová lett a film? Miért nem készült el?

A pletykák természete olyan, hogy ritkán igazak, sajnos

(a természetes reakció erre a sad face lenne, dehát azért ezeken annyira nem szabad szomorkodni

). Pl volt ugye szó egy bizonyos Firefly-ról, vagy arról, hogy Buffyból film lesz megint, de az igazság az szerintem, hogy ezekről az emberek csak azért pletykálnak, mert alapvetések és szeretnék, ha igaz lenne, de az esély a megvalósulásukra közelít a nullához. És talán így is van jól, mert legendákat könnyen lehet rombolni, így viszont megmaradnak jó emléknek, amit még jó néhányszor újból lehet nézni.
Idézet (AkiNemSzeretiASitcomokatDeHappyEndingsetFogNézniMertNemAdomFel)
El nem tudom képzelni, hogy kire gondolsz.
Na jó én és a sitcom tényleg nem vagyunk puszi pajtások, de a Jóbarátok pont az a kivétel, amit simán újra tudok nézni. Szerethető karakterek, kedvesen aranyos szituációk, nem is kell más a tökéletes kikapcsolódáshoz.
Ajnye már, volt szerintem ott egy bizonyos Közösség is, de Christian Slater kis cégének történetén is könnyesre röhögted magad és bár titkolod, de sutyiban tudom, hogy a Modern familyt is nézed

Hogy mást ne mondjak