Starity

Friends / Jóbarátok (1994-2004)

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. augusztus 24. 15:01 #141
Eszty Morgan
Eszty Morgan
♥Team Nikolas♥

Státusz™ :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 47
Azonosító: 133717
Idézet (Jasika @ 2010.08.24. 14:57)
én is legalább láttam tízszer az összes évadot! biggrin.gif mindig újrakezdtem biggrin.gif ez egy hihetetlenül jó sorozat! biggrin.gif remélem majd a film is meg fog jelenni, nem csak pletyka .. laugh.gif

Én is ebben reménykedem! Ha a Szex és NY. megélt már két mozifilmet, a Jóbarátok is érdemes lenne egy mozifilmre. Bár mondjuk nem a stúdiókon múlik, mert olvastam, hogy a WB. képes lenne fejenként akár 20-25 m. dollárt is kifizetni az egykori teamnek..
De amíg nem lesz mozifilm, addig marad a sorozat thumbsup.gif thumbsup.gif
2010. augusztus 25. 16:17 #142
- törölt felhasználó -    
Imádom a Jóbarátokat!!
Már vagy 100-szor végignéztem az egészet, de még mindig nem untam bele!! biggrin.gif thumbsup.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: dóóra
2010. szeptember 07. 03:07 #143
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Chandler a legjobb, az örök number 1 thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: KisRigo38, zsanata
2010. október 03. 00:13 #144
- törölt felhasználó -    
Minden nap megnézem!
2010. november 28. 20:22 #145
sorozatainkportal
sorozatainkportal
visszatérő vendég
Hozzászólás: 107
Csatolások: 0
Azonosító: 52937
köszi a képeket biggrin.gif
2011. január 21. 21:25 #146
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Nagyon úgy tűnik, hogy idén végre tényleg leforgatják a filmet. Én nagyon örülnék neki, még mindig sírva röhögve nézem a részeket, annyira jók biggrin.gif
2011. január 21. 21:55 #147
raspberry
raspberry
eсħelon

StátuszProvehito in altum△
Hozzászólás: 1601
Csatolások: 434
Azonosító: 71013
Idézet (Christo @ 2011.01.21. 21:25)
Nagyon úgy tűnik, hogy idén végre tényleg leforgatják a filmet. Én nagyon örülnék neki, még mindig sírva röhögve nézem a részeket, annyira jók biggrin.gif

Kíváncsi vagyok ha tényleg leforgatják mi lesz a sztori, törtük már ezen a fejünket barátnőmmel...
Ha kijön elsőként kell látnom, fogalmam sincs mire számítsak érdekel mit hoznak ki belőle.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. január 21. 22:16 #148
sz.fannie
sz.fannie

StátuszSzabadság, egyenlőség, testvériség, jelszó.....
Hozzászólás: 607
Csatolások: 242
Azonosító: 121776
ez volt az első sorozat amit megszerettem!több mint három éve az egyik kedvenc sorozatom! meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
2011. január 22. 16:04 #149
- törölt felhasználó -    
Imádom!Végig nevetem a részeket _nevet.gif Én is örülnék egy filmnek rolleyes.gif
2011. május 11. 00:25 #150
pookins
pookins

Státuszafter a hurricane comes a rainbow
Hozzászólás: 831
Csatolások: 946
Azonosító: 140772
óóó.. most akartam volna indítani ilyen témát, de mivel látom, hogy már rég van ilyen, ide írok :'D
imáádom a sorozatot, megvan az összes éévad, és sajnos fúújom kívülről az összes rész szövegét.. kedvencem Chandler és Phoebe (büüdöösmacskaa heart.gif )
itt van néhány, szerintem fantasztikus kéép
aki ismeri a sorozatot, és annyira függő mint én, az összes rész eszébe fog jutni a képekről (sztem attól is, h angol.. ^^)
reméélem tetszik!
3 felhasználónak tetszik: dominoizzy, dóóra, Galexa93
2011. május 22. 13:14 #151
- törölt felhasználó -    
Egyszerűen nem lehet megunni őket! A leges legjobb sorozat amit csak életemben láttam! Jóbarátok Forever!
3 felhasználónak tetszik: dominoizzy, dóóra, Galexa93
2012. június 21. 04:59 #152
Drewbee
Drewbee
új tag
Hozzászólás: 52
Csatolások: 22
Azonosító: 94558
http://www.thewb.com/blog/friends-the-complete-series-available-on-blu-ray
2 felhasználónak tetszik: Christo, Galexa93
2012. június 21. 08:01 #153
- törölt felhasználó -    
Néhány évadot elnézegettem belőle úgy össze-vissza. Nem rossz, de nem is kiemelkedően jó. Olyan egyszer nézhetős nálam.
2012. június 21. 17:41 #154
otyg
otyg
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 4471
Azonosító: 4076
Idézet (Andro @ 2012.06.21. 08:01)
Néhány évadot elnézegettem belőle úgy össze-vissza. Nem rossz, de nem is kiemelkedően jó. Olyan egyszer nézhetős nálam.

Nem vitatom, hogy a mai mezőnyben talán már nem olyan erőteljes, de megjelenésekor és az azt követő 10 évben nemigen akadt vetélytársa. A mai hasonszőrú sorozatok meg ebből próbálnak nyúlni, de kétlem, hogy ezt a sikert meg tudnák akárcsak közelíteni is. Láttam már jópár sitcomot, de olyat, ami ilyen hosszú időn keresztül minőségi tudott maradni, már nagyon keveset, vagy éppen egyet sem. cool.gif
1 felhasználónak tetszik: Christo
2012. június 21. 18:43 #155
- törölt felhasználó -    
Én is akkoriban nézegettem, amikor bejött, ezért tudok így nyilatkozni. Amúgy nemigen nézek sitcomokat.
2012. június 21. 18:51 #156
otyg
otyg
Idézet (Andro @ 2012.06.21. 18:43)
Én is akkoriban nézegettem, amikor bejött, ezért tudok így nyilatkozni. Amúgy nemigen nézek sitcomokat.

Ez lehet a baj tongue.gif biggrin.gif Van olyan ismerősöm, aki hasonló elveket vall, de azért csak sikerült rábeszélnem egy-kettőre biggrin.gif És nem (mindig rohog.gif ) nyilatkozott negatívan. Szeretni kell a műfajt, és a Jóbarátok, mint olyan abszolút jó ismerkedés hozzá. Ha valakinek nem tetszik, az nagyjából magát a műfajt is hanyagolhatja, mert kevés jobb van nála (vagy éppen nincs is, mert ez ugye szubjektív)
1 felhasználónak tetszik: saii
2012. június 21. 19:27 #157
saii
saii

StátuszDon't look away!
Hozzászólás: 3873
Csatolások: 9261
Azonosító: 1360
Idézet (otyg @ 2012.06.21. 18:51)
Ez lehet a baj  tongue.gif  biggrin.gif  Van olyan ismerősöm, aki hasonló elveket vall, de azért csak sikerült rábeszélnem egy-kettőre  biggrin.gif  És nem (mindig  rohog.gif  ) nyilatkozott negatívan. Szeretni kell a műfajt, és a Jóbarátok, mint olyan abszolút jó ismerkedés hozzá. Ha valakinek nem tetszik, az nagyjából magát a műfajt is hanyagolhatja, mert kevés jobb van nála (vagy éppen nincs is, mert ez ugye szubjektív)

El nem tudom képzelni, hogy kire gondolsz. rohog.gif rohog.gif
Na jó én és a sitcom tényleg nem vagyunk puszi pajtások, de a Jóbarátok pont az a kivétel, amit simán újra tudok nézni. Szerethető karakterek, kedvesen aranyos szituációk, nem is kell más a tökéletes kikapcsolódáshoz.
2 felhasználónak tetszik: otyg, Christo
2012. június 21. 19:28 #158
- törölt felhasználó -    
Idézet (otyg @ 2012.06.21. 18:51)
Ez lehet a baj  tongue.gif  biggrin.gif  Van olyan ismerősöm, aki hasonló elveket vall, de azért csak sikerült rábeszélnem egy-kettőre  biggrin.gif  És nem (mindig  rohog.gif  ) nyilatkozott negatívan. Szeretni kell a műfajt, és a Jóbarátok, mint olyan abszolút jó ismerkedés hozzá. Ha valakinek nem tetszik, az nagyjából magát a műfajt is hanyagolhatja, mert kevés jobb van nála (vagy éppen nincs is, mert ez ugye szubjektív)

Nézd, más az ízlésünk. Neked bejönnek a sitcomok, nekem nem. Nem vagyunk egyformák. Láttam mást is, de valahogy nem az én műfajom.
2012. június 21. 19:34 #159
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Te vagy az első ilyen, akinek nem annyira jött be a Jóbarátok. Én ugyan nem akkor néztem, mikor bejött, hanem pár éve, olyan három vagy négy éve, mikor a viasat adta, akkor daráltam le az összes évadot. Számomra még egy most is egy könnyen emészthető, poénokkal dús és kiváló színészekkel teli sorozat, amelyet szívesen előveszek a téli estéken, és megnézem őket. Arra emlékszem, hogy Joeyt pölö abba szerettem meg, Monicával együtt.. smileeee.gif Még néhanap eszembe jut, és rádöbbenek, hogy hiányzik, főleg, hogy pletykaként szállt, hogy film is lesz... de hová lett a film? Miért nem készült el? unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: otyg
2012. június 21. 19:52 #160
otyg
otyg
Idézet (AmyVie @ 2012.06.21. 19:34)
Te vagy az első ilyen, akinek nem annyira jött be a Jóbarátok. Én ugyan nem akkor néztem, mikor bejött, hanem pár éve, olyan három vagy négy éve, mikor a viasat adta, akkor daráltam le az összes évadot. Számomra még egy most is egy könnyen emészthető, poénokkal dús és kiváló színészekkel teli sorozat, amelyet szívesen előveszek a téli estéken, és megnézem őket. Arra emlékszem, hogy Joeyt pölö abba szerettem meg, Monicával együtt..  smileeee.gif Még néhanap eszembe jut, és rádöbbenek, hogy hiányzik, főleg, hogy pletykaként szállt, hogy film is lesz... de hová lett a film? Miért nem készült el?  unsure.gif

A pletykák természete olyan, hogy ritkán igazak, sajnos tongue.gif (a természetes reakció erre a sad face lenne, dehát azért ezeken annyira nem szabad szomorkodni smileeee.gif ). Pl volt ugye szó egy bizonyos Firefly-ról, vagy arról, hogy Buffyból film lesz megint, de az igazság az szerintem, hogy ezekről az emberek csak azért pletykálnak, mert alapvetések és szeretnék, ha igaz lenne, de az esély a megvalósulásukra közelít a nullához. És talán így is van jól, mert legendákat könnyen lehet rombolni, így viszont megmaradnak jó emléknek, amit még jó néhányszor újból lehet nézni. biggrin.gif

Idézet (AkiNemSzeretiASitcomokatDeHappyEndingsetFogNézniMertNemAdomFel)
El nem tudom képzelni, hogy kire gondolsz. 
Na jó én és a sitcom tényleg nem vagyunk puszi pajtások, de a Jóbarátok pont az a kivétel, amit simán újra tudok nézni. Szerethető karakterek, kedvesen aranyos szituációk, nem is kell más a tökéletes kikapcsolódáshoz.

Ajnye már, volt szerintem ott egy bizonyos Közösség is, de Christian Slater kis cégének történetén is könnyesre röhögted magad és bár titkolod, de sutyiban tudom, hogy a Modern familyt is nézed biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Hogy mást ne mondjak tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: saii
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!