Starity

Taylor Momsen szándékosan villantott

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 24. 16:18 #61
- törölt felhasználó -    
Em31 : Elég rosszul tippeltél, mert 20 éves vagyok
2010. október 24. 16:40 #62
Lilly GaGa
Lilly GaGa
GagaMania.♥

Státuszfuck wha† †hey †hink .!!!!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1242
Csatolások: 114
Azonosító: 132581
nekem ellenszenves Taylor! bocs fanok sad.gif
2010. október 24. 16:48 #63
- törölt felhasználó -    
omg! én szeretem Taylor-t, mert nagyon jó a hangja és színésznek sem utolsó. az sem érdekel, hogy mit vesz fel koncertekre vagy a hétköznapokon. viszont ez durva. nem tudom, hogy ezzel mit akar elérni, mert ettől nem lesz jobb, csak rosszabb. értem én, tehetség... de néha a tehetség mellé kell egy kis plusz, amibe az is beletartozik, hogy nem a botrányokról figyelnek fel ránk azok, akik nem rajongók.
2010. október 24. 17:02 #64
khata
khata

Státuszeverytime i close my eyes, it's like a dark paradise.. <3
Hozzászólás: 862
Csatolások: 0
Azonosító: 127658
jézusommmmmm. én imádtam taylort a grincsben meg a gg-ben de ez már durva... ohmy.gifO
2010. október 24. 17:02 #65
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Státuszmy love for you is bigger on the inside <3
Hozzászólás: 1748
Csatolások: 7732
Azonosító: 24717
Em31: a hozzászólásod összeszedettségéből ítélve, te sem lehetsz sokkal több. Azt pedig már tényleg a mi generációnk sajátja, hogy elfogadottnak tartjátok, hogy ha valaki úgy viselkedik, mint egy ribizli. Azt tudom, hogy ha Taylor az én lányom lenne, tutira nem engedném neki, hogy ilyet műveljen. Akárhogyis nézitek, ő még GYEREK!!! és még ha már 19-20-25 éves is lesz, akkor is annak fogom tartani, ha ilyen gyerekesen viselkedik. Ennyi.
2 felhasználónak tetszik: Butterfly, kateblock
2010. október 24. 17:29 #66
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.10.24. 17:02)
Em31: a hozzászólásod összeszedettségéből ítélve, te sem lehetsz sokkal több. Azt pedig már tényleg a mi generációnk sajátja, hogy elfogadottnak tartjátok, hogy ha valaki úgy viselkedik, mint egy ribizli. Azt tudom, hogy ha Taylor az én lányom lenne, tutira nem engedném neki, hogy ilyet műveljen. Akárhogyis nézitek, ő még GYEREK!!! és még ha már 19-20-25 éves is lesz, akkor is annak fogom tartani, ha ilyen gyerekesen viselkedik. Ennyi.

A hozzászólásom összeszedettlenségéért elnézést kérek, 38 fokos lázam van, szerintem így elnézhető. Most ne firtassuk hogy mért netezek betegen, ha lehet. Nem mondom, hogy normális, hogy így viselkedik, egy szóval sem, úgy tűnik inkább a te szövegértési képességeiddel lehetnek bajok, ha ezt szűrted le, mintsem az én összeszedettségemmel. Azt írtam, hogy szerintem nem ez alapján kell valakinek az énekesi, illetve színészi képességeit. Attól, hogy a stílusa nem épp olyan, amilyet az állítólagosan felháborodott amerikai szülők szeretnék, és persze nem mindenki szereti azt a fajta zenét, amit játszik, de attól még nem lehet azt állítani, hogy ezzel palástolja a tehetségtelenségét, mert az, akinek van némi hallása, az tisztába van vele, hogy igenis tehetséges. A színészi pályafutása nálam a Grinch-nél megakadt,(ugyanis ő játszotta benne a főszereplő kislányt.)de már ott, 7-8 évesen nagyon jól játszott GG-t sosem néztem, arról nem nagyon tudok nyilatkozni. Én ezek alapján ítélek, és nem az alapján, hogy hány pasival feküdt le, hogy milyen ruhákban jár, vagy hogy hogy van kifestve. Ennyi idősen mindenki lázad szerintem, aki megteheti, persze mindenki másképp, lehet hogy ő sem csinálná ezt, dehát híres, a média megy adja alá a lovat. Pár év múlva lehet hogy rájön, hogy nem csak így lehet egyedinek lenni, és majd jót nevet azon, ahogy kinézett, de az is lehet, hogy sosem, és olyan lesz mint Courtney Love. Felőlem akármi is lehet, én a hangját mindig is el fogom ismerni.
1 felhasználónak tetszik: Encsy19
2010. október 24. 17:31 #67
KataCullen
KataCullen
Addicted to Pretty Little Liars ❤♡

StátuszÉlettan ✔ ♡
Hozzászólás: 1456
Csatolások: 132
Azonosító: 124843
ohmy.gif Sajnálom, hogy ennyire bevadult...
2010. október 24. 17:40 #68
Bogecco
Bogecco
Bonbon Baby

StátuszBogecco most valamiért nem fogja beállítani a státuszát
Hozzászólás: 1596
Csatolások: 1604
Azonosító: 132038
nem is tudtam hogy 17 éves ohmy.gif
2010. október 24. 18:02 #69
- törölt felhasználó -    
qrva-"-
2010. október 24. 18:11 #70
- törölt felhasználó -    
Jó a hangja,de én nem szeretem ettől még..
2010. október 24. 18:55 #71
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Em31: Előszöris jobbulást wink.gif
Én pedig az énekesi tehetségét sosem viattam (írtam fent a cikkben is, hogy tehetséges) csupán azt nem értettem, miért kellett belekötnöd az előtted hozzászólóba látatlanban wink.gif A szövegértési képességeim pedig remélhetőleg jók, idén érettségiznem kéne magyarból, szóval hajjaj...
2010. október 24. 19:25 #72
- törölt felhasználó -    
Hát nem tudom, elnézést a rajongóktól, de úgy még én is tudnék "énekelni", amit ez a csaj produkál ebben a videóban. Bár ezt a metalrockot egyáltalán nem szeretem, nem is igazán kell hozzá énektudás, üvöltözni meg mindenki tud.
2010. október 24. 19:26 #73
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.10.24. 17:02)
Azt pedig már tényleg a mi generációnk sajátja, hogy elfogadottnak tartjátok, hogy ha valaki úgy viselkedik, mint egy ribizli. Azt tudom, hogy ha Taylor az én lányom lenne, tutira nem engedném neki, hogy ilyet műveljen. Akárhogyis nézitek, ő még GYEREK!!! és még ha már 19-20-25 éves is lesz, akkor is annak fogom tartani, ha ilyen gyerekesen viselkedik. Ennyi.

Egyetértek.
2010. október 24. 19:36 #74
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.24. 19:25)
Hát nem tudom, elnézést a rajongóktól, de úgy még én is tudnék "énekelni", amit ez a csaj produkál ebben a videóban. Bár ezt a metalrockot egyáltalán nem szeretem, nem is igazán kell hozzá énektudás, üvöltözni meg mindenki tud.

A dalban nem üvöltözik, hanem énekel, és szerintem így is eszméletlen jó - és legalább nem playbackkel. Egyébként azt is nézd, hogy ez élőben megy, úgy pedig minden teljesen más. wink.gif
2010. október 24. 19:53 #75
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.10.24. 18:55)
Em31: Előszöris jobbulást wink.gif
Én pedig az énekesi tehetségét sosem viattam (írtam fent a cikkben is, hogy tehetséges) csupán azt nem értettem, miért kellett belekötnöd az előtted hozzászólóba látatlanban wink.gif A szövegértési képességeim pedig remélhetőleg jók, idén érettségiznem kéne magyarból, szóval hajjaj...

Köszi smileeee.gif
Nekem nem állt szándékomban belekötni, egyszerűen csak tévesen vontam le a következtetést a koráról, mert a starity nagyja 12-16 korosztály lelőhelye, ezúton is bocsánatot kérek érte Butterfly-tól. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Butterfly
2010. október 24. 19:56 #76
- törölt felhasználó -    
Idézet (Em31 @ 2010.10.24. 19:53)
mert a starity nagyja 12-16 korosztály lelőhelye

Sajnos...
2010. október 24. 20:26 #77
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

El Mexicano: hát, én ilyet azért nem tudok... tongue.gif http://www.youtube.com/watch?v=bJ3CcLuZXKo
2010. október 24. 20:27 #78
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.24. 19:56)
Sajnos...

Szerintem ez nem baj, ez egy hírportál sztárokról, akik a 16 éven aluliakat is érdekelnek. Ha csak egy adott kortól lehetne regisztrálnim akkor is lenne itt más korosztály, max nem hirdetné a korát tehát ezt nem igazán lehet kiszűrni.
2010. október 24. 20:35 #79
- törölt felhasználó -    
Idézet (Em31 @ 2010.10.24. 20:27)
Szerintem ez nem baj, ez egy hírportál sztárokról, akik a 16 éven aluliakat is érdekelnek. Ha csak egy adott kortól lehetne regisztrálnim akkor is lenne itt más korosztály, max nem hirdetné a korát tehát ezt nem igazán lehet kiszűrni.

Természetesen nem ezzel van a baj. Régebben itt elég vegyes korosztály volt, de főleg 20 éven felüliek (tehát felnőttek), ezáltal sokkal igényesebb volt a forum. Az átalakítás után viszont ellepték az oldalt a 12–13 évesek a gyerekes viselkedésükkel, és elüldöztek sok régi tagot, ezáltal az igényes fórum átalakult általános iskola alsó tagozatává, a felnőtteknek pedig egyre inkább elmegy a kedve a részvételtől és a cikkírástól. S mivel ugye most már többségében vannak a kisiskolások, akik csak a Disney-sztárokat ismerik, ez lett a fő témája a portálnak, ami ismét csak ugyanezt a korosztályt vonzza, amikor lehetne jóval igényesebb témákról is írni. Illetve írnak is néhányan, valódi sztárokról, és láthatod, hogy járnak, 5 hozzászólás után már nem érdekel senkit a cikk és elsüllyed.
4 felhasználónak tetszik: Fuller, _ToTo_, kateblock, Sally Sparrow
2010. október 24. 20:38 #80
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.24. 20:35)
Természetesen nem ezzel van a baj. Régebben itt elég vegyes korosztály volt, de főleg 20 éven felüliek (tehát felnőttek), ezáltal sokkal igényesebb volt a forum. Az átalakítás után viszont ellepték az oldalt a 12–13 évesek a gyerekes viselkedésükkel, és elüldöztek sok régi tagot, ezáltal az igényes fórum átalakult általános iskola alsó tagozatává, a felnőtteknek pedig egyre inkább elmegy a kedve a részvételtől és a cikkírástól. S mivel ugye most már többségében vannak a kisiskolások, akik csak a Disney-sztárokat ismerik, ez lett a fő témája a portálnak, ami ismét csak ugyanezt a korosztályt vonzza, amikor lehetne jóval igényesebb témákról is írni. Illetve írnak is néhányan, valódi sztárokról, és láthatod, hogy járnak, 5 hozzászólás után már nem érdekel senkit a cikk és elsüllyed.

Na igen, ezt az álláspontot meg tudom érteni.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok