Domokos Fanni búcsúzott a versenytől
2010. október 24. 17:33
|
|
Barby5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 124673 offline
|
ez annyira nem volt igazságos!!
NYáriék elkényeztetett majmok, akik annyira nagyképűek, hogy az már nem igaz, csak azért, mert valaki híresség az apjuk!! Megérdemelték volna, hogy kiessenek!! Utálom őket!!
Malek Miklós meg mehet a francba, azt is utálom!! egy kis köcsög!!!
Hülye Nyáriék, vle, ha ők nincsenek, akkor Fanni simán mehet tovább!!!!

Hülyék, hülyék,hülyék!!!!!!!!
NYáriék elkényeztetett majmok, akik annyira nagyképűek, hogy az már nem igaz, csak azért, mert valaki híresség az apjuk!! Megérdemelték volna, hogy kiessenek!! Utálom őket!!
Malek Miklós meg mehet a francba, azt is utálom!! egy kis köcsög!!!
Hülye Nyáriék, vle, ha ők nincsenek, akkor Fanni simán mehet tovább!!!!
Hülyék, hülyék,hülyék!!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. október 24. 17:48
|
|
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline
|
Én nem szerettem Fannit,de nagyon sajnáltam amikor kiesett,mert szerintem sokkal jobb volt,mint a summer sisters! És annak az Alíznak elég bunkó feje van!!!!
2010. október 24. 18:14
IMÁDOM Fannit de az az igazság ,hogy a Nyári lányok jobbak voltak...
2010. október 24. 18:48
Sajnálom Fannit!!! Szegényke...
Én szerettem, de a produkciói tényleg gyengék voltak. A Nyári lányok se valami erősek, de én inkább Fannit tartottam volna bent! A nyári lányok igazán hamisak voltak, nagyon műek és mozogni sem tudnak...Nem most estek ki, de remélhetőleg, hamarosan búcsúznak a műsortól!
2010. október 24. 19:27
Idézet (Barby5 @ 2010.10.24. 17:33)
ez annyira nem volt igazságos!!
Malek Miklós meg mehet a francba, azt is utálom!!)
Malek Miklós meg mehet a francba, azt is utálom!!)
Mit csinál az apjuk, ki ő?
2010. október 24. 20:13
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
igazságtalan..akinek van ismerőse az tovább jut.
2010. október 25. 11:22
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.10.24. 19:27)
Mit csinál az apjuk, ki ő?
Mondhatjuk, hogy nemzetközileg ismert és elismert zongoraművész.
2010. október 25. 11:26
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Barby5 @ 2010.10.24. 17:33)
ez annyira nem volt igazságos!! ...
Egyetértek, hogy nem Fanni volt a leggyengébb a szombati versenyen, viszont azt el kell ismerni, hogy a Nyári lányok sokkal tehetségesebbek és sokkal nagyobb zenei tudással rendelkeznek. Én sem Fannit küldtem volna haza szombaton, de nem is a Nyári lányokat. Eleve sajnos azok kerültek a zsűri elé, akik. Nem nekik kellett volna. Fanni legalábbis tényleg jó volt.
A Summer Sisterst pedig ne szidd, hihetetlenül tehetségesek, és a tehetségük miatt vannak még bent, nem pedig azért, mert az az édesapjuk, aki.
2010. október 25. 11:29
nem szerettem olyan volt mint egy ilyen jópofizó Barbie baba.
2010. október 25. 11:30
én a nyári lányokat se birom olyan kis nyafkák remélem ki esnek a jövő hétvégén
2010. október 25. 15:20
|
|
Barby5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 124673 offline
|
Sally Sparrow:
A Summer Sisterst pedig ne szidd, hihetetlenül tehetségesek, és a tehetségük miatt vannak még bent, nem pedig azért, mert az az édesapjuk, aki.
aha, persze!! csak azért jutnak tovább, mert egy híresség az apjuk!!!
aha, persze!! csak azért jutnak tovább, mert egy híresség az apjuk!!!
2010. október 26. 16:21
|
|
Andyka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 647 Csatolások: 5 Azonosító: 130361 offline
|
Nem kell megsértődni,ez az én személyes véleményem,de én sokkal jobban szeretem Alízékat,és utáltam Domokos Fannit,mert nekem nagyon kényes,nyalizós,és ezért egyáltalán nem sajnálom.De ne sértődjön meg senki,ha nem ért velem egyet!!!!
2010. október 28. 22:02
|
|
cappy007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 884 Csatolások: 0 Azonosító: 125876 offline
|
Látom többen is írjátok,hogy az apjuk milyen híres...De ez a verseny nem erről szól,hogy kinek milyen rokonai vannak,hanem a tehetségről!Ez most szimpátiáról szól,vagy az énektudásról?????
2010. október 30. 09:57
Az alizéknak hamis hangjuk volt,és fannihoz hozzá fűzném,hogy igen leht h nyálas a hangja,de jól énekel.Alizék milliomosok,és igen nagy inkább kinemmondomn!!!!!Hülyék....
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.