Idézet (noska @ 2010.10.24. 15:28)
Szerintem a mentorok ott hibáztak először, amikor a házukban levő válogatáson pár embert kiszórtak, akiknek sokkal jobb hangjuk volt, mint azoknak, akik bent maradtak!
Most újból hallgattam a párbaj produkciókat. Van abban valami, hogy a Nyári lányok ebben azért jobbak voltak, bár nekem akkor is mindig úgy tűnik, amikor énekelnek, mintha annyira erőltetetten menne csak nekik az éneklés. Félre ne értse senki jó hangjuk van, de amit hoztak a műsorban az fülbántalmakat okozott!
Fanni sem volt rossz ebben szerintem csakis a szimpátia döntött a mentoroknál.
Ha már most ekkora vitát váltott ki mindenhol a párbaj, akkor mi lesz a későbbiekben? Bele sem merek gondolni.
Bár ebben a döntőben szinte mindenki sokkal gyengébben teljesített, mint amit valójában tud.
Ja és amellett, hogy amikor elkezdődtek a válogatások, akkor én még szorítottam a Nyári lányoknak, és nagyon kedveltem őket, de ez lassan a múlté. Nagy hang van a torkukban, de amint már előttem olvastam ez a "hangrezegtetés" idegesítő. Ja és mellesleg kezdenek egyre ellenszenvesebbé válni, pedig mint mondtam én eleinte szorítottam nekik, hogy bejussanak...
Igen, a legnagyobb baj bennük, hogy elhiszik magukról, hogy ők a legtökéletesebb énekesek a Földön! Holott közelről sem. Nálam jobban tudnak énekelni, ez tény. Van is hangjuk, ez is tény. De nem tökéletesek, bőven lenne még mit tanulniuk. Engem felháborít, ahogy dacolnak a zsűrivel, hogy ők igenis jók voltak és hasonlók. Lehet utálni a zsűrit/mentorokat, lehet nem szimpatizálni velük, de én mindegyik szakmai múltja előtt fejet hajtok.
Én ma már azt is látom, hogy Veca miért maradt, megértem most már Geszti indokait.
Lehet, hogy szimpibb lenne a Summer Sisters, ha egy kicsivel több alázatot mutatnának, mert nem ők tojták a spanyolviaszt.
Még Nikolas is azt mondja, hogy van bőven tanulnia neki is, pedig jóformán ugyanazt csinálja mint a mentorok. Énekórákat ad, csak kevésbé izgalmas embereknek.