Starity

Domokos Fanni búcsúzott a versenytől

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 24. 12:45 #101
Barbii
Barbii
visszatérő vendég

StátuszOne Direction ~ Eric Saade ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 158
Csatolások: 42
Azonosító: 73688
El se hiszem, h ez a két Nyári bira jutott tovább, amikor olyan rossz előadásuk volt, h az hihetetlen, legalább Fanninak volt hangja meg előadásmódja, míg ezek csak vonaglottak a színpadon, együtt énekelni sem tudtak és még őket juttatták tovább......hát hova fajul ez a műsor is....és mindig majd azok fognak kiesni akiknek jó hangjuk van és érnek is vmit---röhejes :S
2 felhasználónak tetszik: katiegirl15, Pandus
2010. október 24. 13:07 #102
- törölt felhasználó -    
Csak, mert a "Papa". Ezért jutott tovább ez a két beképzelt liba. Nem tudom jobban kifejezni magam. Fanni ezerszer szimpatikusabb (volt) nekem és jobban is énekelt ráadásul, mint a másik kettő.
3 felhasználónak tetszik: Pandus, katiegirl15, Nana95
2010. október 24. 13:13 #103
moonprincess94
moonprincess94
Diva

StátuszShine bright like a diamond!
Hozzászólás: 1544
Csatolások: 31
Azonosító: 134163
értehtő, hogy ő esett ki... számomra nem volt valami szimpatikus.
2010. október 24. 13:18 #104
- törölt felhasználó -    
Egyik fél sem szimpi, de Fanni tegnap jó volt. A párbajban viszont a Summer Sisters jobb volt, ezt be kell ismerni, pedig jobban örültem volna ha ők esnek ki biggrin.gif
2010. október 24. 13:20 #105
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Fanni volt az egyik kedvencem, elejétől fogva szurkoltam neki, hihetetlen, hogy a "Summer Sisters'-t jutották tovább, annak a két lánynak egy természetes mosolyuk nincs, megcsináltak és műek. Nem értettem egyet a zsűrivel.
2 felhasználónak tetszik: kateblock, katiegirl15
2010. október 24. 13:24 #106
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2010.10.24. 13:20)
Fanni volt az egyik kedvencem, elejétől fogva szurkoltam neki, hihetetlen, hogy a "Summer Sisters'-t jutották tovább, annak a két lánynak egy természetes mosolyuk nincs, megcsináltak és műek. Nem értettem egyet a zsűrivel.

Nagyon műek és nem is olyan szép a hangjuk dry.gif
1 felhasználónak tetszik: katiegirl15
2010. október 24. 13:38 #107
- törölt felhasználó -    
A múlt héten Fanni borzalmasan rossz volt, most elég jó. Bár nekem nem kedvencem, de most nem érdemelte meg a kiesést! A Nyári lányok mindkét produkciójánál be kellett fogjam a fülem, mert iszonyatosan rossz volt, kínszenvedés volt őket hallgatni, iszonyatosan hamis volt, és amennyire erőltetetten énekelnek. Mintha meg akarnának fulladni, csakhogy kijöjjön a hang, ami most ráadásul nem is sikerült. De a lényeg, hogy ők meg voltak elégedve magukkal, Nem? Én kihajítottam volna őket. Aki látta először a zsűri arcát.... De hogy utána miért mondtak jókat? Na mindegy kezd úgy tűnni előre elrendezett a dolog!
2010. október 24. 13:45 #108
- törölt felhasználó -    
Örülök, hogy Fanni végre kiesett, mert borzasztóan irritált és szerintem a hangja se túl jó. A párbajban a Nyári lányok jól lealázták, megmutatták, hogy mit hívunk éneklésnek. thumbsup.gif
2010. október 24. 13:52 #109
Regi198
Regi198

Státusz♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Hozzászólás: 696
Csatolások: 14
Azonosító: 126170
nem bírtam mert naon idegesített a beszéd hangja
2010. október 24. 13:55 #110
Nonoca
Nonoca
új tag
Hozzászólás: 65
Csatolások: 3
Azonosító: 135769
A Summer Sistres érdemelte volna a kiesést,nem Fanni! sad.gif
2010. október 24. 14:03 #111
BeWhisper
BeWhisper

StátuszWe can't cry the pain away!
Hozzászólás: 698
Csatolások: 0
Azonosító: 126435
Ezeken úgy kitudok akadni: nem bírtam a hangja miatt. hát istenem tehet ő róla h milyen hangot adott neki a jóisten? ezt a badarságot is csak a 12 évesek tudják mondani :@ én úgy gondolom ezek miatt esett ki fanni:
1. summer sistersnek ott volt az apja /félsiker/
2. malek miklósnak nem maradhatott 1 csapata, az nem lenne "izgalmas"
3. geszti elcseszte azzal, hogy az első körben berakta katy számát.
Fanni tegnap nagyon ügyes volt. Csak az a baj, hogy (félreértés ne essék) én imádom pl. Király L. Norbertet de neki nincs énekhangja..de annyira aranyos és szimpatikus/vicces srác h azért szavaz rá fél magyarország. Itt nem lesznek tehetségek..ahoz külföldre kéne menni!
Sajnálom Fanni ügyes voltál remélem még hallunk felőled!
2 felhasználónak tetszik: ConfigKT, janet7
2010. október 24. 14:06 #112
- törölt felhasználó -    
Idézet (BeWhisper @ 2010.10.24. 14:03)

1. summer sistersnek ott volt az apja /félsiker/
2. malek miklósnak nem maradhatott 1 csapata, az nem lenne "izgalmas"

Miért ne maradhatott volna Miklósnak egy csapata? A verseny akkoris mehetne tovább ha neki csak 1 pártfogoltja van. Kieshetnének a Nyári lányok viszont a NON STOP az jó biggrin.gif
2010. október 24. 14:08 #113
RiaRia14
RiaRia14
Wica

Státusz"Az ember olyan, mint képen az arca, mert lelke és szíve nem lehet rajta."
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 118
Azonosító: 132049
nembaj. úgysem volt olyan tehetséges. mint. ahogy ő gondolta! dry.gif
2010. október 24. 14:08 #114
cseszt
cseszt

StátuszI still call Australia home... ^^ Let's go Bulls ♥
Hozzászólás: 735
Csatolások: 452
Azonosító: 79973
Sztem nem volt meglepő, hogy kiesett, nem bírtam igazán. Elismerem, hogy nagyon szép lány, meg egész jó hangja van, de ha beszélni kezd, akkor legszívesebben egy jó büdös tornacipőt nyomnék a szájába. :S Amikor az SS-t felállva tapsolta meg Ildikó, Feró meg Miki, akkor tudtam, hogy ők jutottak tovább...amúgy az ő dalválasztásuk sem volt jó, remélem jövő héten jobban sikerül és nem kell majd párbajozniuk. Amúgy ebben az adásban úgy mindenki egy az egyben bénázott, elég unalmas műsor volt, de jöv héten jönnek a rockdalok, remélem az jó lesz. smileeee.gif Ja, meg annyi hogy én még kirugdostam volna Vastag Tamást, Takács Nikolast meg Szabó Mariannt. :S
2010. október 24. 14:14 #115
BeWhisper
BeWhisper

StátuszWe can't cry the pain away!
Hozzászólás: 698
Azonosító: 126435
kateblock:
Mert ha kiestek volna a nyári lányok akkor csak a non stop marad. és nem hiszem h ők nyertek volna..elvégre itt énekest keresnek nem beatboxos és egykét énekes szöveget. és akkor mit csinál malek ha kiejtik az összes mentoráltját?biggrin.gif
2010. október 24. 14:15 #116
rideawhitehorse
rideawhitehorse
miss wrestlemania

StátuszI chew gum and smoke in your face, I'm absurd.
Hozzászólás: 1145
Csatolások: 31
Azonosító: 136706
Én nem tudtam volna egyikőjük közül se választani,szerintem nem kettejüknek kellett volna párbajozni,vannak olyan,sok ember által "tehetségnek" titulált személy,akiknek nincs semmi hangjuk,csak jó előadóművészek és ezért vannak bennt!Én imádom Fannit és a Summer Sisters-t is!Nagyon jó hangjuk van és nem nekik kellett volna ott állni.. Istenem,ez a verseny nem arról szól,hogy kinek milyen a hangja!Tehet arról Fanni,hogy pösze?Nem!Ezzel csak a Ti értelmi szinteteket mutatjátok meg másoknak,hogy Ti azzal foglalkoztok,hogy hogyan beszél!Qva jó hangja van és ez a lényeg!
1 felhasználónak tetszik: ConfigKT
2010. október 24. 14:17 #117
Riley13
Riley13
EvilRegal ♡

Státusz"Az életben mindig az a fontos, hogy jól érezzük magunkat"
Hozzászólás: 5050
Csatolások: 1091
Azonosító: 131122
pedig most Fanni nagyon jó dalt választott és nagyon szépen énekelt ..sad.gif kár érte..
A Nyári Lányok pedig nagyon rosszak voltak, szerintem.
mind1
2010. október 24. 14:17 #118
DirtyDiana90
DirtyDiana90
visszatérő vendég
Hozzászólás: 144
Azonosító: 131054
Nagyon sajnáltam tegnap Fannit, főleg mikor sírdogált. A múltkori produkciója nem volt valami nagy szám, de szerintem most jól teljesített. Nem neki kellett volna kiesnie. Mondjon akárki akármit, de Norbi után neki volt a legnagyobb, és szó szerint legszínesebb egyénisége a versenyzők között.
A Nyári lányok - én inkább így mondom - borzalmasak voltak az első számukban, de a párbajban meg szépen, erőteljesen énekeltek. Tényleg mosolyoghatnának többet, főleg a fiatalabb.
Dorka gyengus volt megint és a többiek is lanygibbak voltak, mint a múltkor. Ettől függetlenül Király L. Norbit továbbra is nagyon csípem, kíváncsian várom a jövőheti fellépését.
Ja és Szabó Mariannt meg Vecát rakják már ki! Lehet, hogy jól tudnak énekelni, de Veca állandó sírás-rívása, meg mikor 500-szor elmondta, hogy nem hallotta a saját hangját kiakasztott. Idegesítő már nagyon.
2010. október 24. 14:19 #119
- törölt felhasználó -    
Idézet (BeWhisper @ 2010.10.24. 14:14)
kateblock:
Mert ha kiestek volna a nyári lányok akkor csak a non stop marad. és nem hiszem h ők nyertek volna..elvégre itt énekest keresnek nem beatboxos és egykét énekes szöveget. és akkor mit csinál malek ha kiejtik az összes mentoráltját?biggrin.gif

A Non-stop-nak is meg kell adni az esélyt. Azért válogatták be őket mert ott a helyük. Ha netán kiesne minden csapata akkor sincs semmi, legalább nem kell neki egész héten dolgozni csak beülni a székbe és véleményt mondani. rohog.gif
2010. október 24. 14:20 #120
roswene
roswene
új tag

Státuszsilence will fall when the question is asked
Hozzászólás: 77
Azonosító: 119496
véleményem szerint Fanni sokkal jobb volt, és mintha a zsűrin is látszott volna, hogy inkább őt engedték volna tovább...
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!