Domokos Fanni búcsúzott a versenytől
2010. október 24. 11:23
|
|
TenshiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 123948 offline
|
Kár hogy kiesett Fanni
Ő volt Dorka mellett a másik kedvencem.
2010. október 24. 11:25
Mi annak a dalnak a cime ami a Summer Sisters enekelt eloszor?
2010. október 24. 11:25
|
|
TenshiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 123948 offline
|
Ja és Editről annyit, hogy abbahagyhatná a fejrázást
2010. október 24. 11:33
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
A nári lányoknak kellett volna kiesni.
Szerintem borzalmas volt mind a kettő előadásuk.
1 felhasználónak tetszik:
Nana95
2010. október 24. 11:33
|
|
DomcsySzamyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 124963 offline
|
én se bírtam
2010. október 24. 11:35
Nekem egyis sem tetszett igazan!!!! Bar en a Summe Sisters el vagyok...
2010. október 24. 11:36
|
|
krisztike955visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 103158 offline
|
Sztem nem a nyári lányoknak és Fanninak kellett volna párbajozni!! Mariannak kellett volna hazamennie!!
2010. október 24. 11:38
|
|
T!miúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.26. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 40084 offline
|
Én nagyon kiakadtam ezen a döntésen. Bár Fanni nem tartozott a kedvenceim közé, de ha már közte, és a két karót nyelt, nyávogó csajszi közül kellett választani, akkor inkább őt hagytam volna bent. Azok a lányok borzalmasan énekeltek! A produkciójuk teljesen szétesett volt, ahogyan azt a zsűri egyik tagja is megmondta. Nem is figyeltek egymásra éneklés közben, csak nyivákoltak. Ráadásul soha egy mosoly nincs az arcukon... Remélem, hamarosan kiesnek!
2010. október 24. 11:38
Szerintem Fanni nem érdemelte meg hogy kiessen, a párbajdala sokkal jobb volt mint a Nyári Lányoké. Nekem nincsenek előítéleteim velük szemben tuti biztosan tehetségesek de szerintem Fanninak az első dala is jó volt meg a párbaj is, viszont a Nyári Lányoknak csak a párbaj. Ennek fényében szerintem nekik kellett vona kiesniük de nem ők estek ki úgyhogy ezen már kár görcsölni.
2010. október 24. 11:52
|
|
FlyGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 329 Csatolások: 2 Azonosító: 127389 offline
|
Szemétség!Olyan kár, nekem Fanni volt az egyik kedvencem. Ezek a milliomos lányok simán befuthatnának az X Faktor nélkül. A zsűri többi tagja is menjen a fenébe...
2010. október 24. 11:52
|
|
ConfigKTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.18. Hozzászólás: 257 Csatolások: 610 Azonosító: 55203 offline
|
Ennyit jelentett az első fordulóban rosszul megválasztott dal!!! Köszönjük Geszti Péter
!! Mindegy volt szinte, h szegény mit énekel, azokat az embereket nem tudta már visszahozni, akik az első fordulós szereplését látták...És ami a párbajt illeti, amikor meghallottam, h kikkel kell versenyeznie a bennmaradásért, már tiszta volt a végső eredmény...Nagyon sajnálom, mert roppant aranyos, kedves és színes egyéniség volt
, ilyenek kellenek, nem pedig olyan, mint a Nyári lányok: karót-nyelt, nem tudok mosolyogni, kizárólag görcsösen az eredményre hajtó!!
A másik meg az, h a Fanninak nagyobb szüksége lett volna, h bennmaradjon, mert a lányokon nincs már semmi "mentorálni" való! Abszolút tehetségesek és van hátterük is, h akár a későbbiekben nagyobb karriert befussanak...
2010. október 24. 11:57
|
|
jacksonrathbone |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 501 Csatolások: 17 Azonosító: 124222 offline
|
szerintem a tegnapi versenytől a Summer lányoknak kellett volna távozniuk,1 héttel ezelött tényleg tragikus volt Fanni,de jobb mint a Summer S duó.
2010. október 24. 11:58
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
sok rosz dal volt
szegény fanni!!!!
1 felhasználónak tetszik:
Nana95
2010. október 24. 12:06
|
|
Klaucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 348 Csatolások: 44 Azonosító: 133161 offline
|
Annyira sajnálom, annyira aranyos és közvetlen lány, tele van jókedvvel és egy igazi egyéniség. Amikor bolondballagáskor oda jött hozzám akkor is olyan aranyos volt, én neki szurkoltam és csak miatta néztem az x-et.. de így más semmi értelme ha itt is a pénz beszél, és nem a tehetség.. meg Geszti is elmehet a pi...ba mert kijelenti, hogy ismeri a Nyári családot és jó kapcsolatot ápol velük és azért nem mondja Fannit, mert az ő mentoráltja.. bazdmeg neki az lenne a dolga hogy a saját versenyzőjét védje, nem az hogy csak azért mert az ő csapatába tartozik ezért nem ejti ki.. meg még valamelyik mentor azt mondja hogy leseperték Fannit, pedig nem igaz. Fanni szívből énekelt és annyira őszinte volt, de azok a ribik megvannak csinálva és még saját sminkesük meg fodrászuk van.. -.-"
2010. október 24. 12:34
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Szerintem sem neki kellett volna hazamennie. Szerintem a másik két lány borzalmasan énekelt és teljesen nyilvánvaló, hogy miért vannak még mindig bennt...Ennyit az igazságosságról, mit is vártunk...Úgy látszik ebben a műsorban sem az a lényeg, hogy tehetséged legyen, hanem hogy híres apucid és sok pénzed legyen és minnél jobban fektesd a külsődre a hangsúlyt, a hangod helyett. Az a két lány szerintem iszonyú beképzelt, átlagos hanggal és idáig sem kelett volna eljutniuk, nevetséges oO Fanni milliószor jobban énekelt és sokkal nagyobb kisugárzása van, mint annak a két karót nyelt milliomospalántának.
2010. október 24. 12:35
Szerintem is a párbaj dala sokkal jobb volt mint a Nyári lányoké. Kár hogy ő esett ki.. 
Szerintem jó számokat énekelt, jó a hangja, tehetséges, és van egyedi stílusa...
Mondjuk én kiváncsi lettem volna hogy a boríték szerint ki van előbb...
Szerintem jó számokat énekelt, jó a hangja, tehetséges, és van egyedi stílusa...
Mondjuk én kiváncsi lettem volna hogy a boríték szerint ki van előbb...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.