Domokos Fanni búcsúzott a versenytől
2010. október 24. 10:25
hű nem szeretem Fannit de tegnap sokkal de sokkal jobb volt , mint azok a Nyári lányok
2010. október 24. 10:25
Summer Sistersnek kellett volna kiesnie mert Fanni sokkal jobban énekelt!
2010. október 24. 10:31
|
|
gabicyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 251 Csatolások: 22 Azonosító: 61509 offline
|
Nem voltam oda Fanniért, de az este nagyon megsajnáltam, mivel a korábbiakhoz képest, jobban énekelt. 
A nyári lányoknak kellett volna haza vonaglaniuk apucihoz. Nem is értem, hogy juthattak el idáig?
A nyári lányoknak kellett volna haza vonaglaniuk apucihoz. Nem is értem, hogy juthattak el idáig?
2010. október 24. 10:34
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Malek a legjobb mentor. Ebben most már biztos vagyok. Azt gondoltam hogy a Non Stop-ot behozni az élő show-ba halott vállalkozás, de Mikivel nagyon szépen jönnek fel. Mondjuk ha Geszti mentorálná őket, már rég kiestek volna.
Egyébként tegnap tényleg nem voltak olyan húdenagy produkciók. Katiban csalódtam, mint ahogy Norbiban is. Dorka már megint nem nyújtotta azt amit elvártam volna.
Nem bánom hogy Fanni esett ki. Egyszerűen még nem volt elég érett ahhoz, hogy bent legyen. Nem volt saját zenei stílusa, azt sem tudta hogy mit énekeljen, mi áll jól neki. Talán ennek köszönhető az hogy kiesett.
Egyébként tegnap tényleg nem voltak olyan húdenagy produkciók. Katiban csalódtam, mint ahogy Norbiban is. Dorka már megint nem nyújtotta azt amit elvártam volna.
Nem bánom hogy Fanni esett ki. Egyszerűen még nem volt elég érett ahhoz, hogy bent legyen. Nem volt saját zenei stílusa, azt sem tudta hogy mit énekeljen, mi áll jól neki. Talán ennek köszönhető az hogy kiesett.
2010. október 24. 10:35
szerintem hülyeség volt megalapítani a Summer sisterst .. Alizt kellett volna tovább engedni Editet meg kiejteni. szerintem
2010. október 24. 10:40
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
én nagyon nem bírom a Domokos Fannit szal úgymond örültem hogy ő esett ki ...de nem akarok gonosznak látszani ... szal úgy mondom hogy örülök hogy a summer sisters maradt benn
2010. október 24. 10:42
|
|
eszter03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 381 Csatolások: 8 Azonosító: 134011 offline
|
nem nagyon rajongok fanniért, de nem volt és nincs is roszz hangja.. de a summers sistersnél azért nem jobb ! én nem annyira bánom a kiesését hiszen nem is nagyon volt tökéletes de nem volt rossz..nekem amikor a katy perry számot énekelte az nagyon nem akart össze jönni. szerintem
2010. október 24. 10:48
Joobb volt mint a summer sisters... szegényke mehet sütögetni:/
2010. október 24. 10:49
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
fanni pff.XD
szar hangja van..még jó h a "summer sisters" lealázta őt..
Malek a legjobb am.. a többi meg nem is tud néha kommentálni.<33
szar hangja van..még jó h a "summer sisters" lealázta őt..
Malek a legjobb am.. a többi meg nem is tud néha kommentálni.<33
2010. október 24. 10:50
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
én sajnáltam Fannit mert, én úgy láttam, hogy Ő egy nagyon érzékeny ember! És szerintem se olyan jó így együtt a Nyári lányok, és csak Alizt kellet volna tovább juttatni...És amúgy az elején is mondják, hogy most KÜLÖN indulunk!!
2010. október 24. 10:52
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Szerintem is sokkal gyengébbek voltak tegnap este a Summer lányok, Fanni jobban teljesített.
Balázs megint inkább hallgatott volna, de Veca is szégyellheti magát, ha Ő sem tudta, hogy amit énekelt, az nem Whitney Houston szám. Eredetileg Chaka Khan énekelte 1979-ben. A Whitney féle verzió klipjében is feltűnik, valamint Whitney szájából a szám végén egyfajta tisztelgésből elhangzik Chaka Khan neve.
Chaka Khan: I'm Every Woman (1979) Whitney Houston: I'm Every Woman (1992)
Balázs megint inkább hallgatott volna, de Veca is szégyellheti magát, ha Ő sem tudta, hogy amit énekelt, az nem Whitney Houston szám. Eredetileg Chaka Khan énekelte 1979-ben. A Whitney féle verzió klipjében is feltűnik, valamint Whitney szájából a szám végén egyfajta tisztelgésből elhangzik Chaka Khan neve.
Chaka Khan: I'm Every Woman (1979) Whitney Houston: I'm Every Woman (1992)
2010. október 24. 11:03
A Summer Sisters szerintem jobb, mint Fanni, de szvsz nem nekik kellett volna maradni az utolsó kettőben. Én azt nem értem, hogy Szabó Mariann például mit keres egyáltalán a legjobb 12-ben. Vagyis most már a Top 10-ben...
2010. október 24. 11:09
bevallom fanniról lemaradtam.. de a summer sisters-t láttam.. hát nem estem tőlük hanyatt xD
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: