Domokos Fanni búcsúzott a versenytől
2010. október 24. 09:45
Éppen odakapcsoltam, amikor énekelt, szerintem borzalmas teljesítményt nyújtott. Jó hangja van, mert az, de ahogy előadta azt a számot, júj. Meg is lepődtem, hogy került be, de amikor mutatták a legjobb pillanatokat ott meg tök jól énekelt, a szám volt rossz választás ezek szerint.
2010. október 24. 09:45
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Gesztire haragszom hogy ilyen hülye dalt választott xD
2010. október 24. 09:47
Szerintem a Summer Sistersnek és Domokos Fanninak is állat hangja van, szóval én a végén Feró helyében a Summer Sisterst ejtettem volna ki, mert akkor 1-1, és a nézők döntése alapján búcsúzott volna valaki. De hát... ez van. Amikor Fanni kiesett, majdnem elsírtam magam.
2010. október 24. 09:56
|
|
Norczi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 590 Csatolások: 230 Azonosító: 130617 offline
|
nee:( ugy sajnalom.O volt az egyik kedvencem, a summer sistert annyira nem szeretem , mert olyan plazacica , nagykepueknek latom oket, ezzel senkit nem akarok megserteni, en igy gondolom:( szegeny Fanni:((
2010. október 24. 09:58
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Senkit nem akarok megbántani, de én nagyon örülök ennek. Nem bírtam ezt a csajt, engem egyesen idegesített a hangja. Bár tényleg lehet abban valami, hogy ez a számválasztás nem volt nyerő, mert amikor legelőször énekelt, akkor nagyon jó volt. DE a Nyári lányok százszor jobbak voltak, a párbaj daluk fantasztikus volt.
2010. október 24. 09:59
Bocsi,de én is örülök,hogy Fanni esett ki! A nyári lányok jobbak voltak!
2010. október 24. 09:59
Igazából,nem nekik kellett volna párbajozni,mert mind jók.Voltak náluk rosszabbak is,nem értem miért nem szavaztak rájuk.Szerintem a produkcióba Fanni volt jobb,a párbajba viszont a Summer Sisters.Sajnálom Fannit,mert ő volt az egyik olyan arc a műsorba,akire ha ránéztünk,jó kedvünk lett,mert életvidám,vicces,aranyos lány.A Summer Sisters is nagyon jó,én őket is szeretem.Kár,hogy Fanni kiesett,szerintem nem nekik kellett volna párbajozni,nekem a Wolf Kati produkciója nem tetszett az egészbe,de neki is jó hangja van,szóval itt már a 11-be nagyon nehéz a választás. :S És hiába viccelgettek a zsűrik is,hogy nagy lesz köztük is a feszültség,hamarosan mikor már csak minden mentornál ha 1-1 ember marad,folyamatosan fogják egymást oltani.De szerintem még mindig értelmesebb műsor az X-faktor mint a Megasztár,mert az X-faktorral híresebb lehet az ember az egész világon,míg a Megasztár csak itt Mo.-n teszi híressé. Üdv.
2010. október 24. 10:04
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Jó hogy kiesett Fanni
2010. október 24. 10:04
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
És jó hogy továbbjutott a Summer Sisters!!
2010. október 24. 10:08
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Szerintem Fanni messze lekörözte a Nyári lányokat. Tény, hogy hangilag van még hova fejlődnie Fanninak is, de maga a kisugárzása és a színes egyénisége szerintem sok embert megfogott. Sajnálom, hogy kiesett, de egy biztos: még nagy jövő áll előtte.
2010. október 24. 10:09
Hát tegnap elég sokan gyengén produkáltak. Amúgy nem értem, hogy miért kell olyan stílust ráerőltetni valakire, amit nem tud előadni. Ez kb. olyan, mintha a popénekesnővel elénekeltetnének egy operát (vagy fordítva)...
2010. október 24. 10:10
|
|
alexavagyokyou know you love me ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 1181 Csatolások: 457 Azonosító: 107598 offline
|
Igazából egyikük se nagy kedvencem, de a Summer Sisters produkciója most nagyon gyenge volt, szerintem inkább nekik kellett volna kiesni..
2010. október 24. 10:12
|
|
Durcikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 256 Csatolások: 5 Azonosító: 131977 offline
|
Fanni sokkal sokkal jobb volt mint azok a Nyári lányok de ugya apucika miatt be kellett választani öket pedig szarul énekelnek szerintem :S:S:S Fanni te vagy a legjobb
2010. október 24. 10:15
|
|
Nick Jonas fan1.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 124144 offline
|
Ezaz végre kiesett ez a nyávogos hangú
A nyári lányokat se nagyon szerettem,de őket jobban mint a Fannit:)
A nyári lányokat se nagyon szerettem,de őket jobban mint a Fannit:)
2010. október 24. 10:16
|
|
BritneyViviARTPOP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 4187 Csatolások: 2102 Azonosító: 113062 offline
|
Teljesen egyetértek Brittany-vel!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: