Brittany Bryers: Szerintem senki se ad ki úgy egy számot hogy nem végeznek a hangján simításokat. Ha ezt a számot Nicole, van hangja. És nem értem mi a bajod Emilyvel. Ő is benne van a Disney által felállított TOP5-be. Szóval nem értem mi a bajod Emilyvel, de ezt nem veszekedésnek tartom
Nicole Anderson énekel?
2010. december 16. 19:15
Én is bizonytalan vagyok, hogy ő énekli-e.
Brittany Bryers: Szerintem senki se ad ki úgy egy számot hogy nem végeznek a hangján simításokat. Ha ezt a számot Nicole, van hangja. És nem értem mi a bajod Emilyvel. Ő is benne van a Disney által felállított TOP5-be. Szóval nem értem mi a bajod Emilyvel, de ezt nem veszekedésnek tartom
!!!!!!!!!
2010. december 16. 19:23
feltételezzük hogy ő énekli, akkor bizonyára van valamennyi hangja, ha azt állítja hogy nincs is!
2010. december 16. 19:35
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
olyan szép ezen a képen?
2010. december 16. 19:35
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
jaj xD bocs a kérdőjel az nem kell oda :S jájj
2010. december 22. 11:37
nem hallottam még de majd egyszer meghallgatom
a hangjáról:
igaz nem hallottam énekelni de akkor is miért állít olyanokat hogy nincs jó hangja??? én is ezt mondtam pár hónappal ezelőtt most meg tagja vagyok az iskolai énekkarnak de még most sem tudom ezt felfogni na mind1 a lényeg hogy legyen önbizalma mert semmi sem lehetetlen
igaz nem hallottam énekelni de akkor is miért állít olyanokat hogy nincs jó hangja??? én is ezt mondtam pár hónappal ezelőtt most meg tagja vagyok az iskolai énekkarnak de még most sem tudom ezt felfogni na mind1 a lényeg hogy legyen önbizalma mert semmi sem lehetetlen
2011. január 23. 14:15
Istenem, aki színésznő az énekel is...Vagy aki énekel az színészkedik is mint Justin Bieber, semmit nem ért a dologhoz. Pfff :S
2011. február 25. 23:41
Utána néztem ALAPOSAN, és ...
...igen, Nicole énekli ezt a számot!!!!
...igen, Nicole énekli ezt a számot!!!!
2011. június 08. 09:28
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
észrevettétek már h minden kis diney sztár tud énekelni...egytől eggyik az összes xD
2011. szeptember 16. 18:28
|
|
Kovács Adélvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 182 Csatolások: 14 Azonosító: 159985 offline
|
Hát ha ő énekli akkor nagyon jó!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: