Demi Lovatóról tudjuk, hogy gyermekkorában sok fájdalmas dolgot kellett átélnie. Most őszintén mesélt erről az időről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato a zsarnokság ellen
2010. október 23. 14:49
de édes
de rossz lehetett neki sajnálom miatta
jó h ad tanácsot és segít is
de rossz lehetett neki sajnálom miatta
jó h ad tanácsot és segít is
2010. október 23. 14:50
Igen, ez szörnyű. Nem tudom hogyan képesek a velem egykorúak ilyet művelni. Jó cikk lett.
2010. október 23. 14:52
|
|
Milavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 144 Csatolások: 17 Azonosító: 124748 offline
|
nagyon jó cikk grat érte!
és nagyon örülök hogy Demi ezzel is példát mutat az embereknek! Nemcsak,hogy biztatja az embereket,hogy beszéljenek a problémáikról,hanem még a saját sztoriját is elmondja! Demi nagyszerű példaképe lehet a gyerekeknek és akár a felnőttek számára is!
és nagyon örülök hogy Demi ezzel is példát mutat az embereknek! Nemcsak,hogy biztatja az embereket,hogy beszéljenek a problémáikról,hanem még a saját sztoriját is elmondja! Demi nagyszerű példaképe lehet a gyerekeknek és akár a felnőttek számára is!
2010. október 23. 14:54
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
hát Selly-.- na m1.
nagyon rossz lehetett és én is kb ilyenkor mentem át hasonlókon 12 éves koromban amikor 5.-es voltam sokszor cikiztek mert okos voltam meg azért ahogyan öltözködtem.de mára már megváltozott ez szerencsére.^^
de az a jó h már túlvan ezeken.
szeretünk demi<3
nagyon rossz lehetett és én is kb ilyenkor mentem át hasonlókon 12 éves koromban amikor 5.-es voltam sokszor cikiztek mert okos voltam meg azért ahogyan öltözködtem.de mára már megváltozott ez szerencsére.^^
de az a jó h már túlvan ezeken.
szeretünk demi<3
2010. október 23. 14:55
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
hiányzik Demi és Selena barátsága. De észrevettem hogy jó szívvel beszélnek egymásról, nem pedig hogy "fúj az a ribanc".
Amúgy sajnálom ami Demivel történt. :s
2010. október 23. 14:56
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
ezért imádom őt ennyire
annyira jó dolgokat cselekszik és biztatja az embereket h beszéljenek a problémáikról. Nehéz lehetett neki és sikerült kilépnie egy hatalmas nagy gödörből grat neki
sok-sok ember számára lehet példakép.
Köszi a cikket nagyon jó lett!
Köszi a cikket nagyon jó lett!
2010. október 23. 15:06
Szgéény Demi :(Olyan jo lenne ha megint alegjobb barátnok lennének Selenával :
2010. október 23. 15:08
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
Hátigen...legtöbbször a gyerekek azért bántják a másikat mert esetleg nem cérna vékony, vagy jól tanul és egyebek.Mamár a cigi a pia meg a bulizás a menő.Ja meg h ki mekkora pcsa..márbocsánat.De úgy veszem észre h igy van.Meg akik bántják a másikat nem fogják fel mekkora érzelmi traumát okozhat a másiknak..vagy más esetben tudja és direkt csinálja..és elég szomorú ez..://
2010. október 23. 15:13
Biztos rossz lehetett Deminek,én olyat is olvastam,hogy Demiék postaládájába egy olyan levelet raktak be az osztálytársai,amire ez volt ráírva: "Haljon meg Demi Lovato" nem tudom,hogy igaz-e,de ha igen akkor nagyon durva!
De már túltette magát rajta és világsztár lett:D
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: