Megasztár 5: kiestek a Fivérek
2010. október 25. 09:12
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Anyám! Én nem nézem a Megasztárt, de azért követem a híreket és ez most kicsit felháborított. Miféle okok alapján mentette meg a zsűri azt a kislányt? Miért látnak több lehetőséget benne, mint három nagyszerű felnőtt énekesben?? Ez számomra teljesen abszurd és nevetséges. Egyetértek Czilyóval, az egészet megbundázták már a legelején és egy jól megrendezett kis dráma felé halad a műsor, amitől nagyobb nézettséget remélnek! Presser Pici bácsi nagyon eladta magát, de még mindig ő az egyetlen, aki ér valamit és értéket próbál képviselni ebben az erőltetett tv showban.
2010. október 28. 16:21
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (ceruza @ 2010.10.23. 14:40)
azért Anna jut tovább mert az Adam' s Comedy és a fivérek is unalmasak
Látom keresed a szavakat. Ami neked kell, azt úgy hívják 'tehetség' és semmiféleképpen nem 'unalom'.
Egyébként én meg Annácskán untam magam halálra, olyan vérszegény volt legutóbb.
2010. október 30. 17:22
|
|
Ginaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 136336 offline
|
Idézet (itsmilan @ 2010.10.23. 12:28)
A legkevesebb nézői szavazatot a Fivérek kapták, és még a zsűri sem döntött mellettük, így ők lettek a 4. elődöntős kiesők.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
Igazából szerintem ma a Gusztos bence esik ki, én mindig csak vissza nézem de fivérek biztosan jobbak voltak:)
a másik a 12 éves kislányak még régen iskolába kéne menni és nem tehetség kutatóban lenni
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: