A legkevesebb nézői szavazatot a Fivérek kapták, és még a zsűri sem döntött mellettük, így ők lettek a 4. elődöntős kiesők.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megasztár 5: kiestek a Fivérek
2010. október 23. 12:28
2010. október 23. 12:30
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Már megint az a kiscsaj jutott tovább? ...kikészülök!
De egértem, hogy nem akarták kiejteni a kiscsajt, mert ingyen reklámot csinál a csatornának -.-
De egértem, hogy nem akarták kiejteni a kiscsajt, mert ingyen reklámot csinál a csatornának -.-
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2010. október 23. 12:31
Annácska mehetne már a levesbe... vagyis inkább vissza az iskolapadba...
2010. október 23. 12:33
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Én nem nézem a műsort, de amikor megláttam a múlt heti előadásukat a falat kapartam. Először azt sem bírtam megállapítani, hogy milyen nyelven éneklenek... Azontúl annyira hamis volt az egész, hogy az még egy laikusnak is feltűnt, nem kellett hozzá szakembernek lenni.
2010. október 23. 12:36
|
|
star lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 135432 offline
|
anna nagyon jó neki szurkolók
2010. október 23. 12:37
Nem tudom meddig akarják benntartani Annácskát -.-" A Fivérek 1000x jobbak voltak nála... Az Adam's Comedy is jobb volt. Anna mehetne haza.
2010. október 23. 12:38
|
|
star lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 135432 offline
|
hajrá kis unoka tesvérem ő a legjobb
2010. október 23. 12:39
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
jeee!!
már épp ideje volt.
már épp ideje volt.
2010. október 23. 12:40
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
háát, nem nagyon örültem, amikor meghalottam hogy kiestek, már akkor sem, amikor Anna és a Fivérek között kelett választani... hát, énis inkább Annát választottam volna
am meg szerintem nem olyan nagy dolog hogy kiesek, így is nagyon nagy jövő áll előttük, hiszen ők voltak a legjobb zenekar a megasztárban
amúgy még annak is örülök, h Bence nem esett ki
2010. október 23. 12:41
|
|
Gabonaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 137003 offline
|
Hihetetlen, hogy megint az Annácskát jutatták tovább!!!
Már az előzőben is neki kellett volna kiesnie! Az oké, hogy aranyos kislányka, de a többiekhez képest ... semmilyen!!!
Mikor fog már kiesni??
És persze a Fivérek nagyon jók voltak!!! Szurkolok nekik, hogy felkarolják őket!!!
Már az előzőben is neki kellett volna kiesnie! Az oké, hogy aranyos kislányka, de a többiekhez képest ... semmilyen!!!
Mikor fog már kiesni??
És persze a Fivérek nagyon jók voltak!!! Szurkolok nekik, hogy felkarolják őket!!!
2010. október 23. 12:42
Hát én sajnálom hogy ők estek ki..
Volt náluk rosszabb is, de szerintem a teganpi teljesítményük jobb volt mint Annának.
Volt náluk rosszabb is, de szerintem a teganpi teljesítményük jobb volt mint Annának.
2010. október 23. 12:42
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
am meg Anna - remélem - azért nem fog olyan sokáig maradni.. hiszen, milyen Megasztár lenne belőle, ha esetleg nyerne? igen, szurkolok neki, de szerintem az is nagy dolog már, hogy idáig eljutott, nem?
2010. október 23. 12:48
A Megasztár címü müsornak, csak ezen az éven nincs korhatára! Tavaly is volt, 12-es! Remélem ha lessz még mega lessz korhatár mer még egy Pannácskát nem türök meg, má akkor x-faktor, bár az is Isten mencs! Előszöris ezt azért mondom mert a "drága! panka miatt estek ki!:
1. A megsztár egy 13-30 éves közötti tehetségkutatónak indult, azért mert manapság az emberek ilyenekért rajonganak!
2. Olyan bandát keresnek ami más mint a többi (ennek pont nem felelt meg Annácwka és pont megfeleltek ők!) és különleges
3. Legalább 1 felnőtt ember kell egy KISEBB MINT 13 ÉVES LÁNYNAK, FIÚNAK ESETLEG BANDÁNAK! (ez minden csak nem Annácska)
Ezek régen szabályok voltak, de most
>_> >_<
1. A megsztár egy 13-30 éves közötti tehetségkutatónak indult, azért mert manapság az emberek ilyenekért rajonganak!
2. Olyan bandát keresnek ami más mint a többi (ennek pont nem felelt meg Annácwka és pont megfeleltek ők!) és különleges
3. Legalább 1 felnőtt ember kell egy KISEBB MINT 13 ÉVES LÁNYNAK, FIÚNAK ESETLEG BANDÁNAK! (ez minden csak nem Annácska)
Ezek régen szabályok voltak, de most
2010. október 23. 12:51
Ehez már nem tudok mit hozzáfűzni...csak gratulálni tudok a zsűrinek hogy ennyire nem értenek ehez. Egy kis 11 éves továbbvinni? Normálisak ezek? Az iskolában a helye,könyörgöm...és sorra ejtik ki miatta az olyanokat akikben sokkal több lehetőség lenne. Nem véletlen nem nézem én már ezt a műsort...
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2010. október 23. 12:53
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Hát én idegbajt kaptam tegnap! Én már végképp nem hittem, hogy Annát a Fivérekkel szemben is bent tartja a zsűri! Ez borzalmas! Nem volt ez elég jel idáig, hogy már kétszer állt kint a kislány? És az a 11 éves kislány kiejtett két zenekart is? A lányka énekelget, elbűvölően mosolyog, néha úgy rekeszt, hogy jó nagyra tátod a szádat, hogy milyen édesen játszik a hangjával, még csak 11 éves, a többiek derekáig ér, a zenekarok pedig mindössze csak a zenét játszották maguknak, eközben énekeltek, és már idősebbek is, ami nehezítheti az álmuk megvalósítását, de igen, jó ötlet volt a kislányt választani! Gratulálok, zsűri, megint jól választottatok! -.-'
Esküszöm, ha meg bírnám állni, nem is nézném a műsort, csak Kökény Attilát meg Yvettet nagyon szeretem, és őrájuk azért még kíváncsi vagyok!
És ha már itt tartunk, Bence mit keres még bent??? Mert őt még Anna előtt is kiejteném nagyon szívesen!
Próbáljátok már becsukni a szemeteket, és úgy eldönteni, hogy kire szavaztok emberek!!!
Esküszöm, ha meg bírnám állni, nem is nézném a műsort, csak Kökény Attilát meg Yvettet nagyon szeretem, és őrájuk azért még kíváncsi vagyok!
És ha már itt tartunk, Bence mit keres még bent??? Mert őt még Anna előtt is kiejteném nagyon szívesen!
Próbáljátok már becsukni a szemeteket, és úgy eldönteni, hogy kire szavaztok emberek!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.