Korea 30 legszebb szemű Idolja az Mnetnél
2013. január 21. 19:38
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Kim Hyung!!!!!! +o+
Ő teljes mértékben megérdemli! ;3 Persze még megérdemlik Ők is: DARA, GD, T.O.P., CHOI, YOONA, HYUNA, YOON DOO, DONGHO és a többiek is, de Ők a legjobban!
2013. február 05. 17:11
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
A lista teljes mértékben szerintem tökéletes, azonban még ebbe a klikkbe belepakoltam volna még néhányt embert.
Már megbocsáss, hogy ezt mondom, de itt nem a szeme színét nézik az embernek.
Idézet (ercsi2000 @ 2012.12.15. 17:24)
legszebb szemű? O.o szerintem a koreaiak szeme ugyanolyan. (ha a verseny a kontaktlencsékre vonatkozik,akkor bocsi) 
Már megbocsáss, hogy ezt mondom, de itt nem a szeme színét nézik az embernek.
2013. február 09. 13:12
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Úristen! G-Dragon csak a 26.?? Ez hogy történhetett? Szerintem valamit nagyon félrenéztek, akik összeállították ezt a listát! Neki van a leggyönyörűbb szeme!
Még ha nem is az első helyen, de sokkal előrébb van a helye! TOP helyezésével se értek teljesen egyet. Ő is kerülhetett volna előrébb. Hyun Joongnak viszont tényleg nagyon gyönyörűek a szemei, megértem, hogy ő lett az első helyezett!
Legalább ebben igaz a lista.. és bár utálom Darát, tényleg szép szemei vannak.
2013. február 16. 22:51
|
|
Lizzie-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.14. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 194043 offline
|
Szerintem Cho Kyuhyunnak és Leeteuknak is itt lenne a helye, mert olyan szemük van, hogy ha belenézek, elolvadok *-* de örülök, hogy a legfőbb kedvenceim rajta vannak
<3
2013. április 12. 17:11
|
|
Korean fanGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.11. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 199990 offline
|
GD-n nagyon meglepődtem hogy csak a 26. meg azon is hogy Thunder csak a 10. szerintem nyugodtan előrébb lehetett volna rakni őket
2013. április 17. 14:52
Sunhwa <3 Úgy örülök, hogy ő is fenn van a listán, bár én személy szerint előrébb raktam volna. :$ Yoona a 9... ez nem lehet véletlen xD (A SONE-k ezt értik. . . remélem)
2013. május 16. 20:28
|
|
Sophy1THfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 141988 offline
|
wiiirajta van G-Dragon, Niel is rajta van meg Dongho is
)))
2013. június 07. 21:36
|
|
Nemmindegykivagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 372 Csatolások: 96 Azonosító: 171444 offline
|
Én szívem szerint Nichkhun raktam volna az első helyre aztán L-t és G-D.-t
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: