Korea 30 legszebb szemű Idolja az Mnetnél
2011. január 22. 22:09
TOP a 4. Sandara pedig a 6. ennek már jobban örülök!!
2011. január 22. 22:27
Sandara megérdemelte a 6. helyet,sőt szerintem benne lehetet volna a Top 3.-ba is.
2011. március 09. 19:52
Én csak azt nem értem hogy akik nem ismerik ezeket az IDOLOKAT azok miért írnak ide? én csak ezt furcsálom! nem pukkadok szét a düh-től csak úgy ítélsz meg valakit hogy nem ismered. Egyébként is ők nagyon is tehetségesek énekesként vagy színészként és az én véleményem szerint az összes Ázsiai ember szép!
2011. április 17. 17:14
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
:S jonhyun hol vagy?? 
amúgy én vagyok az egyedüli, aki szerint g-dragon nem érdemel jobb helyezést ezen a listán? én sem ismerek párat, de akit nem, azoknak utána néztem. én egy kicsit máshogy raktam volna össze a top30-at, de nem lett rossz
amúgy én vagyok az egyedüli, aki szerint g-dragon nem érdemel jobb helyezést ezen a listán? én sem ismerek párat, de akit nem, azoknak utána néztem. én egy kicsit máshogy raktam volna össze a top30-at, de nem lett rossz
2011. április 23. 10:18
|
|
KomplexxKidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 149699 offline
|
Uau
2011. április 25. 22:23
AryaXD igen te vagy az egyetlen aki szerint nem érdemel jobb helyezést G-Dragon és sztem meg jonhyun-nak meg nem kell fenn lennie!!
2011. június 14. 23:20
G-Dragon csak a 26. és Lee Hong Ki 30.?! Miért?!
De legalább Kim Hyunjoong az első *__*
De legalább Kim Hyunjoong az első *__*
2011. június 17. 10:19
Maximum a Sandara-t ismerem és annak gratulálni tudok!*.*
2011. június 18. 14:33
|
Jessica15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 103 Csatolások: 7 Azonosító: 147428 offline
|
Nincsenek benne a Beastesek....mi van?? :OOO
pedig ott vannak a legszebb szemeeek
(
pedig ott vannak a legszebb szemeeek
1 felhasználónak tetszik:
I Love GDragon
2011. június 19. 19:16
T.O.P ♥♥♥ neki van a legszebb szemem
1 felhasználónak tetszik:
I Love GDragon
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.