Volt már a világ leghíresebb szuperhőse, jelölték már Golden Globe-ra, két gyerek édesapja, magánéletét titok övezi.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tobey Maguire: élet a Pókember után
2010. október 23. 12:53
|
|
Szöszy.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 133786 offline
|
xD:D Tényleg nem látszik 35nek.Én imádom a Pókembert(kedvenceim közé tartozik)éS Tobey-t is imáádom*.*
Nagyon sajnálom hogy nem ő lesz a 4. rész pókembere,sztem igy már nem lesz az igazii...=(=(
Nagyon sajnálom hogy nem ő lesz a 4. rész pókembere,sztem igy már nem lesz az igazii...=(=(
2010. október 23. 13:20
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Odáig voltam régebben is érte, ma is szeretem, nagyon tehetséges színész, és örülök, hogy nem vállalta el a pókember 4. részét, mert nem várok tőle sokat, és nem szeretném, ha úgy bukna meg a film, hogy ő is benne van. Lehet meg sem nézem...Nem tudom. Aki úgy olvasta el a cikket, hogy esetleg nem is ismerte nagyon eddig, keressen rá más filmjeire is, nem fog csalódni (szerintem)!
2010. október 23. 16:58
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Jó lenne, ha nem tűnne el a süllyesztőben, mert remek színész, csak sajnos a legtöbb ember csak Peter Parker/Pókember szerepében látta, az alapján pedig ez nem ilyen egyértelmű.
2010. október 24. 14:26
|
|
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline
|
én tényleg beskatuláyztam peter parker szerepébe, de megnézem majd az új filmjeit! nagyon szerettem, annyira jó a pókember h ilyet ezzel az új gyerekkel nem lehet csinálni =(
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: