A popsztár bevallotta, hogy ő bizony azért nem tud egyedül aludni, mert betegesen fél attól, hogy egyszer valamelyik rajongója végez vele álmában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga nem mer egyedül aludni
2010. október 23. 12:18
2010. október 23. 12:20
én sajnálom!! de ki tudná öt bánteni!!! én biztod nem!!
2010. október 23. 12:20
Ki tudja, hogy mit csinálnak olyankor a testőrök, amikor ő alszik...
2010. október 23. 12:24
Hát tényleg nagy az őrület körülötte, viszont nem hiszem, hogy meg akarnák gyilkolni. Már beteges a félelme
2010. október 23. 12:29
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Hát nem véletlen, én megértem Gagát, vannak nagyon megszállott rajongók, akik nem gondolkodnak normálisan... Ha én is olyan szinten lennék, mint a drága Lady, valahogy én is így tennék szerintem... Tök megérthető.
Cynthia: John Lennonnál sem hitték gondolom, hogy meg akarják gyilkolni.
Cynthia: John Lennonnál sem hitték gondolom, hogy meg akarják gyilkolni.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. október 23. 12:31
Idézet (nOmiee @ 2010.10.23. 12:20)
Ki tudja, hogy mit csinálnak olyankor a testőrök, amikor ő alszik...
Hát ez nagy, könnyezeem.
Amúgy én teljesen megértem őt, ez simán megtörténhetne. Ha jól emlékszem, a Több mint testőr című film is arról szólt, hogy a nőci egy őrült rajongója meg akarta ölni.
2010. október 23. 12:35
Hát tudom sajnálni. Iszonyatosan tehetséges, bár a néhai feltűnési viszketegsége elég tré volt. Manapság pedig annyi a pszichopata, hogy elég, hogy megtetsszen neki a hajszíned, és máris a gyerekeitek neveit kalkulálja a "Paradicsomban".... Bár, a tervezés és az elhatározás között nagy különbség van. De GaGa biztosan megteszi a szükséges óvintézkedéseket, mint láthatjuk (:
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. október 23. 12:40
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
háát igen..ez a mi kis Lady Gaga-nk..
2010. október 23. 12:53
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
már megint egy paranormális gondolat! =/
2010. október 23. 13:34
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
SuiteLifeonDeck17
ez hülye!!!! ha szereti mér ölné meg???ohmy.gif
Bocsi, de szerintem nem ő a hülye
Miért szerinted John Lennont nem "szerette" az őrült rajongója? Amúgy ez már nem szeretet, vagyis nem tudom, ez már őrültség, amire néhányan képesek... Ne Gagát hülyézzétek, amiért már fél, és okkal..
ez hülye!!!! ha szereti mér ölné meg???ohmy.gif
Bocsi, de szerintem nem ő a hülye
2010. október 23. 13:37
|
|
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline
|
Jobb félni , mint megijedni. Gaga legalább gondol iyenekre is. imádom(L) Gagus ilyen, ígykell elfogadni. Fogadjunk ha más sztár mondaná ezt, nem irnátok ilyeneket, h hülye meg nem normális..Legalább Gaga bemeeri vallani;) (L)
Nem értem mért nem tudnak leszállni Gagusról. Mindenkinek vannak fura szokásai, neki ez. Szerintem ebbe nincs semmi rossz.
Nem értem mért nem tudnak leszállni Gagusról. Mindenkinek vannak fura szokásai, neki ez. Szerintem ebbe nincs semmi rossz.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.