Hilary Duff gyereksztárként kezdte pályafutását, és szinte az orrunk előtt cseperedett érett nővé. A jelenleg boldog házasságban élő lány egy interjúban korábbi kóros soványságáról is beszélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hilary Duff a soványságról beszélt
2010. október 23. 10:52
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
ha jól érzi magát a bőrében, az a legfontosabb.
2010. október 23. 11:11
az a normális aki napi 3szor eszik és mind a három alkalommal nem sokat és lemozogja mondjuk futás vagy kosárral kinek mihez van kedve nem az a megoldás hogy nem eszek mert akkor lemegy pár kiló ez nem igy van ha nem eszel elöször az izmok sorvadnak el és csk utána a zsír szóval nem ajálom hogy ilyen "fogyokurába" kezdjen bárki is
2010. október 23. 11:50
Idézet (Clélia @ 2010.10.23. 11:11)
az a normális aki napi 3szor eszik és mind a három alkalommal nem sokat és lemozogja mondjuk futás vagy kosárral kinek mihez van kedve nem az a megoldás hogy nem eszek mert akkor lemegy pár kiló ez nem igy van ha nem eszel elöször az izmok sorvadnak el és csk utána a zsír szóval nem ajálom hogy ilyen "fogyokurába" kezdjen bárki is 
Főleg, hogy pont nem így kell csinálni a dolgot... sokszor keveset, úgy egészséges elvileg. Amúgy meg nem hiszem hogy itt kellene fogyitippeket osztogatni
Nekem Hil így is - úgy is tetszik, de természetesen akkor a legszebb, amikor boldog
2010. október 23. 11:52
nagyon nem állt neki jól a soványság.. így sokkal szebb és bájosabb
2010. október 23. 12:20
Szerintem Hilary tökéletes! Nekem ő a 2-dik legjobb! Csak így továbbb mindenben, mert én nagyon imádom
! Én őt
!
2010. október 23. 14:29
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
Azért szeretem Hilayt mert azon kevés sztárok egyike akik 40 kg felett vannak és szerintem semmi baj sincs azzal hogyha van/volt rajta egy-két kiló felesleg.
2010. október 23. 14:32
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Helyes lány ez a Hilary:
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: