A FEM3 TV csatorna a műsorára tűzte a Telemundo tavalyi legsikeresebb telenovelláját, a ¿Dónde está Elisa?-t, melynek magyar címe Elisa nyomában. A sorozat premierje 2010. október 28-án lesz 21 órakor.
A teljes cikkhez kattints ide!
A ¿Dónde está Elisa? Magyarországon
2010. október 22. 21:00
A gyengébbek kedvéért, a cím pontos jelentése 'Hol van Elisa?'.
2010. október 22. 21:38
Gyűlölöm a szappanoperákat, de ez érdekesnek tűnik. Végre nem az a szokásos szerelmi baromság, és ha ebben nem bőgnek meg hisztiznek ötpercenként, akkor mindenképpen nézhető lesz. Bár így se érdekel különösebben, így is eleget csalódtam már a szappanoperákban.
2010. október 22. 22:19
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.22. 21:51)
Dancsy: a telenovella nem szappanopera.
Mi a jó ég a különbség a kettő között?
2010. október 22. 23:21
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.10.22. 22:19)
Mi a jó ég a különbség a kettő között?
Kifejteném: A telenovellának se füle, se farka, míg a szappanoperának se eleje, se vége
2010. október 22. 23:25
Idézet (_ToTo_ @ 2010.10.22. 23:21)
Kifejteném: A telenovellának se füle, se farka, míg a szappanoperának se eleje, se vége 
Na igen. Mivel mindkettőtől a falra mászok, nekem egy kategória.
2010. október 22. 23:29
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Már nagyon várom!
2010. október 23. 11:13
Olvassátok el a Wikipédia Telenovella című szócikkét, és megtudjátok. Ez megint az általános tájékozatlanságra vall (és sajnos ebben a magyar média sem különb), amikor utálunk valamit, de azt sem tudjuk, hogy miről beszélünk.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Telenovella
http://hu.wikipedia.org/wiki/Telenovella
1 felhasználónak tetszik:
Bogi13
2010. október 23. 13:54
De általában ha valaki utál valamit, úgy gondolja, hogy minek utánanézni? Csak időpocsékolás szerintem.
2010. október 23. 14:48
|
|
Bogi13陽炎 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 7246 Csatolások: 50928 Azonosító: 62047 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.10.23. 13:54)
De általában ha valaki utál valamit, úgy gondolja, hogy minek utánanézni? Csak időpocsékolás szerintem.
Az lehet, de ha valaki valamit utál, akkor kéne hogy valamennyire ismerje. Mert az emberek sokat adnak arra hogy mit gondolnak mások, és ebből téves előítéletek születnek. Persze tisztában vagyok vele, hogy mindenkinek más az ízlése, és senki sem szeretheti ugyanazt.
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
2010. október 28. 22:59
Én bele-bele nézegettem eredeti nyelven, tetszett amit láttam és azt kell mondjam, nem csodálom, hogy a Telemundo idei legjobb alkotása lett 
Telenovellákról és szappanoperákról: Igenis fontos, hogy tudd, mit utálsz, mivel ebben az országban nagyon sokan úgy kezdik el szidni a telenovellákat, hogy az sem tudják mi az, csak valami hülye azt mondta rá, hogy szappanopera és azt se tudják mi, csak biztos valami rossz dolog, de ha valaki elmondaná nekik, hogy a szappanopera pl. a Barátok közt és a Jóban rosszban, ami miatt millióan csorgatják a nyálukat hétköznap esténként, máris befognák a szájukat. Vagy nem, ez a szellemi fejlettségtől függ, lehet, hogy tovább folytatnák a szappanoperázást és tojnának az egészre.
Telenovellákról és szappanoperákról: Igenis fontos, hogy tudd, mit utálsz, mivel ebben az országban nagyon sokan úgy kezdik el szidni a telenovellákat, hogy az sem tudják mi az, csak valami hülye azt mondta rá, hogy szappanopera és azt se tudják mi, csak biztos valami rossz dolog, de ha valaki elmondaná nekik, hogy a szappanopera pl. a Barátok közt és a Jóban rosszban, ami miatt millióan csorgatják a nyálukat hétköznap esténként, máris befognák a szájukat. Vagy nem, ez a szellemi fejlettségtől függ, lehet, hogy tovább folytatnák a szappanoperázást és tojnának az egészre.
2011. május 25. 00:08
|
Ercsi bercsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.25. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 151698 offline
|
Én nem értem a tv2 össze vissza hazudózik azt mondták a Marina helyett lesz erre berakják a második esélyt sajnos
2012. július 22. 13:45
Szerintem nagyon jó sorozat de nem a legeslegjobb.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.