Melyik a kedvenc tinimagazinod?
2012. december 26. 23:45
Am Bravo,Bravo Girl,IM,100x Szép ritkán.
De a legfontosabb minden hónapban az IM az a kedvencem,és nagyon sok jó tipp van benne valamint tök jó DIY-es cuccok és tiniknek való stb-k.
2013. január 06. 17:07
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ti ilyen baromságokra pénzt is mertek kiadni? Ha bulvár lapról van szó, akkor biztos, hogy a 99%-a szemen szedett marhaság, ha pedig tini magazin, akkor mindegyikbe ugyanazok vannak. Úgy gondolom, hogy azt az 500 forintot, előbb fogom magamra költeni, mint ilyen újságokra. Régen vettem egy-két ilyet, de amikor mindegyik IM-ben arról volt szó, hogy így meg úgy, meg amúgy a szex, rájöttem, hogy nekem erre nincs szükségem. Felesleges pénz kidobás az egész.
2013. január 06. 18:00
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Régebben olvastam egy párat, de mostmár egyet sem veszek, mivel szinte sosem értek egyet az olvasottakkal és én amúgy sem vagyok kíváncsi a tinisztárokra, akik minden oldalon ott virítanak rám. A lehetetlennel egyenlő, hogy az én szeretett énekeseim, együtteseim és színészeim benne legyenek. A divat sem érdekel különösebben... Szóval az a lényeg, hogy nem az én világom ezeknek az újságoknak a fő témája.
2013. január 15. 14:01
Nekem a kedvencem az Im
és még szeretem a Bravot és Bravo Girlt
2013. január 15. 15:04
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Amikor még vettem akkor a kedvencem a Popcorn volt.Az Epizódot is szerettem a telenovellák miatt mert net nélkül akkoriban csak ott tudtam bármi infóhoz jutni +poszterek. Régen jobb volt az Epizód
2013. március 30. 11:37
|
|
Blanka098♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 563 Azonosító: 137399 offline
|
Egyedül az IM az amit veszek mostanában, mert a többiben már semmi értelmes nincs. Túlságosan vékonyak és nincs benne egy értelmes cikk sem.
Így azt mondhatnám, hogy az IM a kedvec tinimagazinom,az amit mindig megveszem, de közben már veszek másféle divat (nem tini) magazinokat is. Azok jobban érdekelnek. De mivel majdnem 2éve veszem az IM-et nem hiszem, hogy pont most fogom abbahagyni...
Így azt mondhatnám, hogy az IM a kedvec tinimagazinom,az amit mindig megveszem, de közben már veszek másféle divat (nem tini) magazinokat is. Azok jobban érdekelnek. De mivel majdnem 2éve veszem az IM-et nem hiszem, hogy pont most fogom abbahagyni...
2013. április 02. 10:14
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Bravo,Girl,Popcorn,Indul a Risza magazinok,Girl:It..:'))
2013. április 02. 10:38
Régebben a Bravo, IM, Popcorn volt..
De hihetetlen mennyi szennyet képesek összehordani mostanában. Régóta nem veszek, max a poszterek miatt.
De hihetetlen mennyi szennyet képesek összehordani mostanában. Régóta nem veszek, max a poszterek miatt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: