Melyik a kedvenc tinimagazinod?
2010. október 26. 00:41
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Régen vettem a Bravo-t, Popcorn-t meg amik még akkor mentek, majd gimi első éveiben már csak az IM-et, de arról is hamar leszoktam. Ma már nem költöm a pénzt ilyenekre. A cikkek fellelhetőek az interneten is, ha nagyon érdekel, a posztereket meg nem gyűjtöm.
2010. december 19. 16:58
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.25. 21:33)
Én ugyan nem foglalkozom az ilyen dolgokkal, mivel már rég voltam tinédzser, de asszem az IM-ben/weboldalán volt még anno valamikor régen egy olyan cikk, amiben leqrvázták Thalíát (valamikor 2003 tájékán lehetett, teljesen véletlenül kerültem a webolára). Valami kitalált hazugság volt az egész, persze, szóval mocskos szennynek tartom az összes ilyen magazint. (Csak hülyítik a gyerekeket, azért is ilyen a mai ifjúság...)
Na, én hasonlóan jártam, csak éppen úgy 5-6 éve az akkori nagy kedvencemről, Lee Ryanről állították azt, hogy összefeküdt egy kiskorú rajongójával a koncert után az öltözőben. Azóta soha nem veszek IM-et. Tele van hülyeségekkel és baromságokkal, ahogyan a tinimagazinok 99%-a.
2010. december 19. 17:00
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
Popcorn, a TiniLady-t is, de ott inkább tinisztárhírek vannak. (:
2011. január 22. 19:02
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Bravo.A popcornt az egyetlen amit egyáltalán nem szeretek,mert folyton hazudnak.Ja és a 100-szor szépet sem,mert úgyanazok a szerkesztők.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

3 felhasználónak tetszik: