Mi volt a legrosszabb könyv, amit eddig olvastál?
2015. január 23. 17:10
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
A Szürke Ötven Árnyalata, valamint a Csillagainkban a hiba. Az utóbbit azért kezdtem el olvasni mert sok jót hallottam róla, de szerintem az egész pénzkidobás volt. Nem tudot megríkatni, legalábbis nem a könyv. A filmet egész jóra megcsinálták, de a könyv rettenetes volt, végigszenvedtem. Valamint John Green többi könyve sem lenyûgözött (Alaska nyomában, Katherine a köbön).
2015. január 23. 17:17
Igazából egyik sem volt olyan borzalmasan rossz és én általában úgy vagyok vele,hogy "nincs rossz könyv,csak olyan amelynek nem értjük meg a mondanivalóját",de személy szerint nekem a Csillagainkban a hiba nem tetszett,nem volt valami nagy szám,sőt nem értem miért vannak oda annyira érte,talán a film jobbra sikeredett.Valamint az Oh,boy, Bridget Jones naplója és az L.A. Candy sem tetszett.
1 felhasználónak tetszik:
Nelia
2015. január 23. 17:26
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Szurovecz Kittitől a Fényemberek. Életemben nem olvastam még ennyire buta könyvet, ami ráadásul ilyen borzasztóan is van megírva - hozzáteszem, még a A szürke ötven árnyalatán is túltesz, az pedig már teljesítmény.
2015. február 28. 18:27
Szent Johanna Gimi-sorozat
ApusztákBoszorkánya
2015. március 07. 01:34
A Szürke ötven árnyalata,Twilight,Szent Johanna Gimi 1-5.,Késtél,Akkor szakítsunk,Bábel,Hűvösvölgyi Gimi,Válasz Terézanyunak,Ábel a rengetegben...Mindegyik könyv első 20 oldalánál már elkezdtem könnyezni,de nem ám a gyönyörtől.
2015. március 10. 17:35
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Szinte felsoroltátok előttem a legrosszabbak karneválját, de sokkal nem értek egyet.
Ami nekem egyáltalán nem tetszett: A démonkapu, Május Manhattanben, Dark Summer, Evernight trilógia, és a jelenlegi, a Sötéthez szokott szem. Csak hogy pár újat említsek.
Ami nekem egyáltalán nem tetszett: A démonkapu, Május Manhattanben, Dark Summer, Evernight trilógia, és a jelenlegi, a Sötéthez szokott szem. Csak hogy pár újat említsek.
2015. március 11. 06:50
Én nem vagyok oda a Szent Johanna Gimiért, A szürke 50 árnyalatáért sem. (nem, nem vagyok túl kicsi hozzá)
2015. március 23. 16:32
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
A Szürke Ötven Árnyalata. Meg még biztos volt egy-pár, de az említett hagyott bennem leginkább nyomot.
2015. március 27. 13:05
Idézet (Lady Suzy @ 2011.08.27. 20:51)
Gárdonyi Géza: Egri csillagok. Soha nem olvastam ki, pedig kötelező volt. Egyszerűen nem bírtam elolvasni, pár oldal után már úgy untam, hogy csak végignézegettem a sorokon, az pedig nem sokat ér. Szóval, maradtam az internetes olvasónaplónál. Nem vagyok rá büszke, de nem tudtam elolvasni, bármennyire is akartam. 
Velem is így volt. Még A Kőszívű ember fiait is szívesebben olvastam el.
2015. március 27. 22:47
Tuti, hogy most ezren gyűlölni fogtok, hogy ezt mondom, de számomra az Akkor szakítsunk . Hihetetlen rossz volt, egyszerűn kratasztrófálisan volt megírva, csak párbeszédből állt. És bocs de nekem ez nem kell. És szörnyű, hogy a mai emberek ezt nevezik irodalomnak, ugyanis ez csak valami szutyok.. Rádaásul még a történet sem fogott meg. Komolyan? 3 nap alatt játszódott az egész!ú
Nelia
2015. március 28. 23:56
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
A Láthatatlan Ember és a Koppányi Aga Testamentuma; mindkettő kötelező olvasmány volt, és hát... Azok nem mindig fekszenek.
2015. október 15. 17:32
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Hogy itt mennyien utálnak néhány könyvet, csak azért mert kötelező volt
Számomra a legrosszabb egyértelműen a Szent Johanna Gimi sorozat volt. Végigolvastam anno az összeset, és akkor még tetszett it, de azóta rájöttem hogy borzalmasak.
Számomra a legrosszabb egyértelműen a Szent Johanna Gimi sorozat volt. Végigolvastam anno az összeset, és akkor még tetszett it, de azóta rájöttem hogy borzalmasak.
Bátor Ventillátor
2015. november 07. 12:11
|
|
Lukey-Pookeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 161 Csatolások: 2 Azonosító: 234212 offline
|
Boltkóros és a tesója
2015. november 07. 13:25
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
Számomra az Egri Csillagok.
Lehet, túlságosan leértékelem, de volt egy fejezet, ami csak arról szólt, hogy milyen ágyúk vannak és azok, hogyan működnek. Mondhatom ez egy nőstényt nem igazán érdekel, egy könyvben.
Bár, voltak benne jó részek is, amiről csak pozitívumot tudok elmondani. Nekem alapjáraton nem tetszett, de kinek mi jön be.
Lehet, túlságosan leértékelem, de volt egy fejezet, ami csak arról szólt, hogy milyen ágyúk vannak és azok, hogyan működnek. Mondhatom ez egy nőstényt nem igazán érdekel, egy könyvben.
Bár, voltak benne jó részek is, amiről csak pozitívumot tudok elmondani. Nekem alapjáraton nem tetszett, de kinek mi jön be.
2015. november 07. 20:26
Kb az összes kötelező olvasmány. Soha nem olvastam el egyet se (csak a Vukot, mert szeretem). Az Egri csillagokból elolvastam 1 oldalt anno, majd tippmixeltem belőle egy 4-es fogalmazást. Kötelezőkön kívül, amit nem bírtam végigolvasni, az az osztálytársamtól kölcsönkapott Obszidián. Mert hogy az milyen jó. Csak nem nekem.
2015. november 07. 20:29
Az összes kötelező olvasmány. Mondjuk volt egy (na jó, kettő is) ami azért valamilyen szinten tetszett és ki is olvastam elég hamar, aminek örültem.
A Légy jó mindhalálig és a Pál utcai fiúk volt az ami tetszett
2016. január 02. 20:47
Wendy Higgins: Angyali szövetség. Nem szeretnék teljesen belemenni és kifejteni az ez iránti gyűlöletemet, mert biztosan elragadna a hév. Elég annyit tudni, hogy ez a könyv fizikai fájdalmat okoz, lefáraszt, lelki beteg leszel egyrészt a szereplők butasága miatt és a történet logikátlansága miatt, másrészt azért, mert bármennyire is gyötröd magad nem fogsz tudni belemászni a könyvbe és rendesen fejbevágni az agyhalott és rémbuta főszereplőt egy felmosóval, illetve csak rossz emlékeket hordoz magával, próbálod elfelejteni, de hónapok után sem sikerül kitörölnöd az emlékezetedből ezt a szennyet. Kérdem én, hogy kaphatott a molyon 88%-ot?
El nem tudom képzelni, hogy ezt valaki szeretné...
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás. Véleményem szerint ez egy fokka jobb volt, mint az előző, azonban ez a könyv is kegyetlen. Nagyon fel van kapva a semmiért, a két főszereplő (leginkább a hímnemű) borzalmasan idegesítő, a hősszerelmes tipikus "rosszfiú" (vagy mi), aki ingerült, egy elmebeteg, bunkó, nőfaló, de persze ha a "nagy Ő"-ről van szó olyan nyálas szövegeket tud mondani, hogy félek, elázik ez a gyönyörű borítóval rendelkező félelmetesen rossz könyv. Azt hittem, hogy a könyv közepén a falhoz vágom ezt a borzalmat. Viszont a könyv utolsó harmada jó... legalábbis jó lett volna, ha nem lett volna olyan szörnyű a közepe, mert az borzalmasan kihatott a további részek véleményére. Egyébként apróság, de a fülszövegben megemlítik, hogy Abby nem iszik, de persze a születésnapján rendesen leissza magát a sárga földig.
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás. Véleményem szerint ez egy fokka jobb volt, mint az előző, azonban ez a könyv is kegyetlen. Nagyon fel van kapva a semmiért, a két főszereplő (leginkább a hímnemű) borzalmasan idegesítő, a hősszerelmes tipikus "rosszfiú" (vagy mi), aki ingerült, egy elmebeteg, bunkó, nőfaló, de persze ha a "nagy Ő"-ről van szó olyan nyálas szövegeket tud mondani, hogy félek, elázik ez a gyönyörű borítóval rendelkező félelmetesen rossz könyv. Azt hittem, hogy a könyv közepén a falhoz vágom ezt a borzalmat. Viszont a könyv utolsó harmada jó... legalábbis jó lett volna, ha nem lett volna olyan szörnyű a közepe, mert az borzalmasan kihatott a további részek véleményére. Egyébként apróság, de a fülszövegben megemlítik, hogy Abby nem iszik, de persze a születésnapján rendesen leissza magát a sárga földig.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.