Mi volt a legrosszabb könyv, amit eddig olvastál?
2013. augusztus 23. 15:08
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.06.12. 08:33)
Én a Twilight-ot ajánlanám könyvben, mert ott szerintem nagyon jó, azonban a film..Hát arról no comment. Én is a film alapján ítéltem el, aztán rászántam magam arra, hogy elolvassam a könyvet, amiben pozitívan csalódtam.
On: Mikszáth Kálmán-Szent Péter esernyője
On: Mikszáth Kálmán-Szent Péter esernyője
Én az első Twilight-könyvet olvastam - szerintem az is egy rakás pacikaki.
A Sorstalanság-ot ki nem állhatom. Kb. tíz oldalt bírtam, aztán letettem. Oda is adományoztam a könyvtárnak, hogy soha többé ne is lássam
2013. augusztus 23. 15:10
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (riri17 @ 2013.07.10. 13:54)
Voltaire - Candide Drága irodalomtanárunk 5 kötelező olvasmányt adott fel, ebből kéne szeptemberig írni olvasmánynaplót, de egyszerűen nem megy. A Tüskevár kivételével eddig az összes kötelező olvasmány kiolvastam, de ez valami borzalmas...
Nem tudom hogy gondolta, hogy feladja ezt, hiszen az osztály több, mint a fele alig tanult egész évben, majd pont, hogy ezt is elolvassa, ahha.
Annyira nehéz elolvasni, főleg így nyáron. Pedig próbáltam nehezebben megérthető könyveket is olvasni, hátha kicsit megértem, de nem.. Ennyire még életemben nem szenvedtem könyvel.
Nem tudom, én nagyon hamar megettem és tetszett is. Emlékszem, hogy valamikor tanév elején került rá sor és a kérdések 98%-át én válaszoltam meg, mert a többiek nem olvasták el, vagy csak rövidítve, de a mi tanárunk volt olyan cseles, hogy olyat kérdezett, amihez tényleg el kellett olvasni.
Kitartás, meglesz az.
2013. augusztus 23. 15:12
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.08.23. 15:08)
A Sorstalanság-ot ki nem állhatom. Kb. tíz oldalt bírtam, aztán letettem. Oda is adományoztam a könyvtárnak, hogy soha többé ne is lássam 
Szerintem remek könyv. Vagyis inkább megrázó.
1 felhasználónak tetszik:
LeahRyan
2013. augusztus 23. 15:16
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.08.23. 15:12)
Szerintem remek könyv. Vagyis inkább megrázó.
Fogalmam sincs. Imádok olvasni, nagyon kevés olyan könyvvel találkoztam, amitől kirázott a hideg, de a Sorstalanság csúcstartó.
Nekem unalmas, igénytelen volt az a pár oldal, egyáltalán nem tudott lekötni és a stílusa elvette a kedvemet attól, hogy folytassam. Egyébként ismerek két irodalomtanárt (művelt, olvasott, intelligens emberek), akik szerint az a könyv egy kalap sz*r.
Beyla
2013. augusztus 23. 15:33
Mindenki jelenlegi nagy kedvence: A szürke ötvrn árnyalata.
Nem értem mit lehet szeretni benne. A csiaj az első sortól kezdve idegesített, a csávó meg beképzelt, arrogáns, koravén állat, aki a szadomazóra gerjed. Sok könyvet olvastam már, de ez gusztustalan volt!!
Nem értem mit lehet szeretni benne. A csiaj az első sortól kezdve idegesített, a csávó meg beképzelt, arrogáns, koravén állat, aki a szadomazóra gerjed. Sok könyvet olvastam már, de ez gusztustalan volt!!
2013. augusztus 23. 16:22
|
|
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.08.23. 15:16)
Fogalmam sincs. Imádok olvasni, nagyon kevés olyan könyvvel találkoztam, amitől kirázott a hideg, de a Sorstalanság csúcstartó.
Nekem unalmas, igénytelen volt az a pár oldal, egyáltalán nem tudott lekötni és a stílusa elvette a kedvemet attól, hogy folytassam. Egyébként ismerek két irodalomtanárt (művelt, olvasott, intelligens emberek), akik szerint az a könyv egy kalap sz*r.
Kertész megosztó, pláne, a bizonyos interjúja óta. Szerintem sokan egészen egyszerűen politikai okokból ítélik el a műveit. Nekem is van művelt, olvasott tanár ismerősöm, de bizonyos politikai nézeteket elég erőteljesen vall, ami jócskán befolyásolja e téren is. Szerintem ezeket félre kéne tolni picit, de sokan nem tudják / akarják.
De persze elfogadom, ha neked nem tetszett a könyv, bár szerintem esetleg megpróbálkozhatnál vele később, hátha.
2013. augusztus 25. 22:12
|
|
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2317 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline
|
Daniel Glattauer: Gyógyír észak szélre
Soha nem hagytam félbe könyvet ezelőtt. Nagyon jó az alapsztori, de ebből többet is ki lehetett volna hozni. Nagyon unalmas. Bár már kezdett érdekelni a vége, de nem volt annyi erőm, hogy befejezzem.
Soha nem hagytam félbe könyvet ezelőtt. Nagyon jó az alapsztori, de ebből többet is ki lehetett volna hozni. Nagyon unalmas. Bár már kezdett érdekelni a vége, de nem volt annyi erőm, hogy befejezzem.
2013. augusztus 25. 22:24
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.08.23. 16:22)
Kertész megosztó, pláne, a bizonyos interjúja óta. Szerintem sokan egészen egyszerűen politikai okokból ítélik el a műveit. Nekem is van művelt, olvasott tanár ismerősöm, de bizonyos politikai nézeteket elég erőteljesen vall, ami jócskán befolyásolja e téren is. Szerintem ezeket félre kéne tolni picit, de sokan nem tudják / akarják.
De persze elfogadom, ha neked nem tetszett a könyv, bár szerintem esetleg megpróbálkozhatnál vele később, hátha.
Nem tudom, milyen interjúra gondolsz, így erre nem tudok reagálni.
Ha Holokauszt-műről van szó, akkor egyértelműen a Schindler listáját támogatom. Az alapjául szolgáló könyvet még nem olvastam, de tervbe van véve, és bár a filmben bőven akad a már megszokott hollywoodi-spielbergi könnyfakasztó jelenetből, azért lényeg is benne van. A Ralph Fiennes által játszott szereplőben ott van a kor és a náci hatalom minden kegyetlensége és értelmetlen pusztítása.
2013. augusztus 31. 13:58
Kisebb koromban olvastam, az Emil és a detektíveket. Szívből megutáltam!
2013. szeptember 01. 15:52
|
|
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.08.25. 22:24)
Nem tudom, milyen interjúra gondolsz, így erre nem tudok reagálni.
This.
2013. szeptember 01. 15:55
Idézet (Briel @ 2013.08.31. 14:00)
Nem túlzottan olvasok rossz könyvet, de Szabó Magda Abigélje kifejezetten untató volt számomra, és mégis el kellett olvasnom.
Az az egyik legjobb könyv, amit valaha olvastam.
minibogárka
2013. szeptember 01. 15:56
Nálam ezek a legrosszabbak:
- Légy jó mindhalálig
- Kincskereső kisködmön
- Alkonyat (nem tudom, hogy bírtam ki az első kötetet)
- Mester és Margarita
- Ivan Iljics halála
- Légy jó mindhalálig
- Kincskereső kisködmön
- Mester és Margarita
- Ivan Iljics halála
2013. szeptember 02. 11:08
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.09.01. 15:56)
Nálam ezek a legrosszabbak:
- Légy jó mindhalálig
- Kincskereső kisködmön
- Mester és Margarita
- Ivan Iljics halála
- Légy jó mindhalálig
- Kincskereső kisködmön
- Mester és Margarita
- Ivan Iljics halála
A Légy jó mindhalálig pedig az egyik legjobb regény, amit valaha olvastam, pedig imádok olvasni, ám a kötelezőktől a hideg futkosott a hátamon mindig is. Az Alkonyat valóban a ritka gagyesz könyvek egyike. Aki azt mondja, hogy ez a világ legkúlabb regénye, hát nem akarom megbántani, de akkor nem forgatott még elég könyvet a kezében, hogy tudja mi a minőségi és mi a minőségtelen. Az Alkonyat súlyosan a minőségtelen kategóriát súrolja. Viszont az Ivan Iljics halála tényleg valami... nem is tudom mi. Kénytelen voltam elolvasni, mert esszédolgozatot kellett belőle írnom (ilyen minimális 4-5 oldalast). Hát valami bűnrossz volt, az biztos.
2013. szeptember 02. 11:10
|
|
KatherineMoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 84 Csatolások: 4 Azonosító: 208578 offline
|
Egyértelműen a Köszívű ember fiai.
Bátor Ventillátor
2013. szeptember 02. 14:29
Egri csillagok - nem tudtam befejezni, túl hosszadalmas volt a tárgyalás, untatott.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.