Ákos legújabb albuma, A katona imája már a boltokban van, ma pedig egy vadonatúj klippel érkezett a Viva tv műsorába.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ákos a fénybe néz
2010. október 22. 18:42
|
|
gabicyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 251 Csatolások: 22 Azonosító: 61509 offline
|
Ilyen dalok hallatán áll fel a szőr az ember hátán. Valószinű ez történik ha a dallam, és a szöveg is átjárja az embert.
Nagyon művészi, filózós lett a klipp... amolyan Ákosos...
Tetszik!
Nagyon művészi, filózós lett a klipp... amolyan Ákosos...
Tetszik!
2010. október 22. 19:02
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Gyönyörű klip 
És nem értem, hogy a VIVA miért van Ákosra ennyire ráakaszkodva, mert nyilvánvaló, hogy Ákos sokkal magasabb színvonalat tud hozni, mint a viva sztárocskák!
És nem értem, hogy a VIVA miért van Ákosra ennyire ráakaszkodva, mert nyilvánvaló, hogy Ákos sokkal magasabb színvonalat tud hozni, mint a viva sztárocskák!
2010. október 22. 19:05
|
|
agnes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 662 Csatolások: 481 Azonosító: 58638 offline
|
Nagyon szép a klipp! Sőt az egész Katona imája lemez!
Azt hiszem itt a fórumon én vagyok a legnagyobb Ákos rajongó, személyes élmény is köt hozzá.
De sokszor meg szoktam gondolni, hogy írok-e itt cikket róla, mert általában a kis tinik lehurrogják. hanem én is tudnék róla cikkezni! Azért köszi, dícsérem bátorságodat!
Mert azért ideg kell ahhoz, h végigolvasd milyen kommenteket hagynak a kis pö**k az Ákos cikkek alatt, mivel nem értik mi az a ZENE!
Azt hiszem itt a fórumon én vagyok a legnagyobb Ákos rajongó, személyes élmény is köt hozzá.
De sokszor meg szoktam gondolni, hogy írok-e itt cikket róla, mert általában a kis tinik lehurrogják. hanem én is tudnék róla cikkezni! Azért köszi, dícsérem bátorságodat!
Mert azért ideg kell ahhoz, h végigolvasd milyen kommenteket hagynak a kis pö**k az Ákos cikkek alatt, mivel nem értik mi az a ZENE!
2010. október 23. 15:17
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
én nem vagyok ákos párti ... srry
... de ... egész jó lett a klipp és a szám is.
2010. november 07. 11:06
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Ma bekapcsoltam a Viva Chart Showt és amikor Ada elkezdte, hogy: "Ákos négy év után jelentkezik új koronggal, amelyről azt vallja, hogy ha nem is annyira, mint egy regényben a fejezetek, de a dalok és az album közt is valami hasonló kapcsolat van, így nem érdemes róla egyet-egyet kiragadni, egyben kell megélni és átélni az egészet.", majdnem dobtam egy hátast... Ennyire nincs fantáziájuk, hogy kitaláljanak valami szöveget...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: