Caitlin Beadles Justin Bieber exbarátnője és legjobb barátja. Most először beszél élete legnehezebb korszakáról és elmondja, mit is érzett, amikor már mindenki lemondott az életéről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Caitlin Beadles elmesélte a balesetét
2010. október 22. 15:45
URAMISTEN!!!!!!!!!!!!!!!ez rettenetes !!szerencséje van h túlélte!!
2010. október 22. 15:46
jézusoom!! ez nagyon durva , uristen ..
tiszta csoda , hogy még él!!
tiszta csoda , hogy még él!!
2010. október 22. 16:10
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
tudtam,hogy balesete volt de ,hogy ilyen kemény ??? Úr Isten ez borzasztó!látta a csontját,bőr is izomdarabok úszkáltak körülötte?Úr Isten!és ez mutatja,hogy van Isten ,mert már az orvosok feladták ,olyan súlyos volt az állapota.valószínüleg mikor bejelentették a halálát nem volt magánál de hallott mindent.
Csoda,hogy megmaradt a lába,tényleg!
Csoda,hogy megmaradt a lába,tényleg!
2010. október 22. 16:18
|
Jelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 191 Csatolások: 11 Azonosító: 133309 offline
|
szegény!nagyra tartom őt azért,mert 16 évesen ilyet kibírni és átélni, aztán folytatni az életet mert persze az meg megy tovább,
nagyon nagy dolog tőle!nagyon sok boldogságot és jót kívánok neki!
nagyon nagy dolog tőle!nagyon sok boldogságot és jót kívánok neki!
2010. október 22. 16:32
Borzongok és bőgök is.
Ez nagyon DURVA! Hirtelen annyi mindent akarok írni, hogy nem tudom mivel kezdjem!
Minden elismerésem Caitlin iránt. Ez a rész, hogy "Láttam a körülöttem úszkáló bőr-, és izomdarabokat. Minden pirosba borult." valamint, hogy "Lassan kezdtem érezni, hogy nem tudom nyitva tartani a szemem és hallottam, hogy az orvosok bejelentik a halálom óráját és percét." na meg, hogy "Anyukám könyörgött, hogy ne adják fel a küzdelmet értem az orvosok." Ezek a részek megdöbbentettek. A legutolsónál kezdtem el bőgni. Komolyan ez ilyen megfogalmazhatatlan érzés. Minden elismerésem, pedig nem ismerem Caitlint és eddig azt hittem, hogy egy olyan lány, aki Justin miatt lett híres. Na meg, hogy még a csontját is látta és kitartott! Hihetetlenül kezdem tisztelni. Aztán ugye, hogy nem csak túlélte, de még a lábát sem vesztette el, csak egy "kis" seb van a lábán. Komolyan...
Ez nagyon DURVA! Hirtelen annyi mindent akarok írni, hogy nem tudom mivel kezdjem!
Minden elismerésem Caitlin iránt. Ez a rész, hogy "Láttam a körülöttem úszkáló bőr-, és izomdarabokat. Minden pirosba borult." valamint, hogy "Lassan kezdtem érezni, hogy nem tudom nyitva tartani a szemem és hallottam, hogy az orvosok bejelentik a halálom óráját és percét." na meg, hogy "Anyukám könyörgött, hogy ne adják fel a küzdelmet értem az orvosok." Ezek a részek megdöbbentettek. A legutolsónál kezdtem el bőgni. Komolyan ez ilyen megfogalmazhatatlan érzés. Minden elismerésem, pedig nem ismerem Caitlint és eddig azt hittem, hogy egy olyan lány, aki Justin miatt lett híres. Na meg, hogy még a csontját is látta és kitartott! Hihetetlenül kezdem tisztelni. Aztán ugye, hogy nem csak túlélte, de még a lábát sem vesztette el, csak egy "kis" seb van a lábán. Komolyan...
2010. október 22. 16:37
|
|
Jessica1992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 125 Csatolások: 28 Azonosító: 132401 offline
|
Szegény! De dúrva! Egyszer én is végig vágtam a lábam de az fele ilyen durva sem volt mint ez! Szegény csajszi!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: