Rupert Grint- Cut magazin- 2010
2010. december 09. 21:39
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (Kath M. @ 2010.12.09. 20:55)
OMG!! He is so hot

I think that he is too hot... Ide fogok olvadni... Akárhogy is, nagyon jó pasi lett belőle... Már kicsinek is aranyos volt, de most már több ennél... Mi lesz majd 20 év múlva... : )
1 felhasználónak tetszik:
funny18
2010. december 09. 21:43
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.09. 21:39)
I think that he is too hot... Ide fogok olvadni... Akárhogy is, nagyon jó pasi lett belőle... Már kicsinek is aranyos volt, de most már több ennél... Mi lesz majd 20 év múlva... : )
Miért, neked a 42 éves pasik jönnek be?
2010. december 09. 21:46
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.12.09. 21:43)
Ahogy látom, most korban pont hozzád illő. 
Nem, csak egy csomó pasi idősebb korára nagyon sármos lesz és nem tudom elképzelni hova lehet ezt még fokozni.. : )
2010. december 09. 21:46
Idézet (Dancsy @ 2010.12.09. 21:43)
Ahogy látom, most korban pont hozzád illő. 
Baj van azzal, ha valakinek az idősebb pasik jönnek be?
Én úgy gondolom, hogy az idősebb pasik, főleg a britek és skótok jobban néznek ki mint a gyerekarcú férfiak
Rupert 42 évesen olyan jól fog kinézni, hogy ihaj -SZERINTEM- Ha azt vesszük alapul, úgy változik, mint a bor, minnél öregebb, annál jobb
2010. december 09. 21:50
Idézet (kateblock @ 2010.12.09. 21:46)
Én úgy gondolom, hogy az idősebb pasik, főleg a britek és skótok jobban néznek ki mint a gyerekarcú férfiak
Rupert 42 évesen olyan jól fog kinézni, hogy ihaj -SZERINTEM- Ha azt vesszük alapul, úgy változik, mint a bor, minnél öregebb, annál jobb

Ebben tudnék veled vitatkozni...
2010. december 09. 21:51
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.09. 21:46)

Nincs baj vele... nekem most például egy nálam jóval idősebb pasim volt és ezzel a részével nem is volt gond... Sőt...
2010. december 09. 21:59
Idézet (Dancsy @ 2010.12.09. 21:50)
Amúgy baj, ha megkérdezem, hány éves vagy? Az adatlapodon nincs kiírva..
22 vagyok, de nincs apa komplexusom, ha erre gondolsz
Én egyszerűen ilyen vagyok. Persze szerintem Rupert is helyes, meg az ikrek is és tudnék még mást is mondani, aki fiatal és szerintem helyes.
A pasim is 22, de érett gondolkodású, hiába a szép pofi, ha nem gondolkozna értelmesen és gyerekesen viselkedne, nem járnék vele
Lehet egyedül vagyok ezzel a fajta gondolkozással, I am just weird then. Való életben nem járnék sokkal idősebb pasival, én csak azt mondom jobban néznek ki mint a fiatalos arcú férfiak mintpl a Patterson gyerek
1 felhasználónak tetszik:
RoseAnn
2010. december 09. 22:02
Idézet (kateblock @ 2010.12.09. 21:59)
Való életben nem járnék sokkal idősebb pasival, én csak azt mondom jobban néznek ki mint a fiatalos arcú férfiak mintpl a Patterson gyerek 
Szerintem ő nem jó példa. Mikor először megláttam, azt hittem, van vagy 35.
Hát nem tudom, nekem ez a kisfiús arc-szexi kisugárzás jön be, de szerintem ez betudható a koromnak. Lehet, hogy 22 évesen már én is másképp fogok gondolkodni..
2010. december 09. 22:03
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.09. 21:59)
22 vagyok, de nincs apa komplexusom, ha erre gondolsz
Én egyszerűen ilyen vagyok. Persze szerintem Rupert is helyes, meg az ikrek is és tudnék még mást is mondani, aki fiatal és szerintem helyes.
A pasim is 22, de érett gondolkodású, hiába a szép pofi, ha nem gondolkozna értelmesen és gyerekesen viselkedne, nem járnék vele
Lehet egyedül vagyok ezzel a fajta gondolkozással, I am just weird then. Való életben nem járnék sokkal idősebb pasival, én csak azt mondom jobban néznek ki mint a fiatalos arcú férfiak mintpl a Patterson gyerek
Ebben szinte mindenben egyet értek kivéve azzal a résszel, h nem járnál idősebbel... Van köztük normális is és ha megtalálod vele a közös hangot nagyon szép kapcsolat lehet belőle... (Persze nem az irtó nagy korkülönbségre gondolok, mert abból nem lesz semmi...)
2010. december 09. 22:12
Idézet (RoseAnn @ 2010.12.09. 22:03)
Ebben szinte mindenben egyet értek kivéve azzal a résszel, h nem járnál idősebbel... Van köztük normális is és ha megtalálod vele a közös hangot nagyon szép kapcsolat lehet belőle... (Persze nem az irtó nagy korkülönbségre gondolok, mert abból nem lesz semmi...)
Én tudom hogy van köztük normális is és lehet hogy sikerülne egy hullámhosszra kerülnünk, de a való életben kicsit meg vagyok ijedve a korkülönbségtől nem tudom miért. Nem az, hogy ki hal meg előbb vagy ki mit mond, egyszerűen nem hiszem, hogy jól tudnám magam érezni egy olyan pasival aki egy tizessel idősebb mint én. Nagy az esély arra, hogy neki már benőtt a feje lágya de .. ez nekem akkor sem gyere be
2010. december 09. 22:19
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.09. 22:12)
Én tudom hogy van köztük normális is és lehet hogy sikerülne egy hullámhosszra kerülnünk, de a való életben kicsit meg vagyok ijedve a korkülönbségtől nem tudom miért. Nem az, hogy ki hal meg előbb vagy ki mit mond, egyszerűen nem hiszem, hogy jól tudnám magam érezni egy olyan pasival aki egy tizessel idősebb mint én. Nagy az esély arra, hogy neki már benőtt a feje lágya de .. ez nekem akkor sem gyere be
Másképpen nem tudom leírni mit gondolok, de teljesen lényegtelen mert nekem teljesen jó a 22 éves pasim
Elfogadnék egy pasi szótárat vagy útmutatót hozzá, de amúgy teljesen oké

Akkor ok! : )
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.