Selena Gomez mindig ragyogóan néz ki a vörösszőnyegen, ami nem kétség. Saját bevallása szerint viszont eléggé esetlen és ügyetlen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez esetlen a vörösszőnyegen
2010. október 22. 08:22
Nem is ügyetlen/esetlen Sel!Csak pózoljon hisz ezt kell ott csinálni és már csak azért se izguljon mert ha bármit is csinálna a rajongói mindig mellette maradnak!
2010. október 22. 10:41
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
de legalább azt csinálhatja amit szeret ... énekelhet
én mindet megtennék azért hogy másoknak megmutassam h hogyan tudok énekelni ... nyugi ... nem szar a hangom
2010. október 22. 10:54
Idézet (Scooby Doo @ 2010.10.22. 08:20)
Én már álltam vörös szőnyegen, jó érzés nem kell ott izgulni,... csak pózolni.
Hát vörös szőnyegen már én is álltam, sőt, még mentem is, a munkahelyemen is van!
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. október 22. 12:49
hát mit ne mondjak nagyon esetlen nem úgy mint JUstin Bieber ő csak lazán végig sétál pont ezt szeretem benne a legjobban és nem bírom selenát
2010. október 22. 13:01
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (Anett vok @ 2010.10.22. 12:49)
hát mit ne mondjak nagyon esetlen nem úgy mint JUstin Bieber ő csak lazán végig sétál pont ezt szeretem benne a legjobban és nem bírom selenát
Justin csak egy kisfiú, persze hogy végig sétál, de közben azt sem tudja hogy hogy kell!!!
2010. október 22. 13:18
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
mi így szeretjük Selenat 
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.