Hanyasra értékelnéd 1-10-ig a mai napodat?
2011. március 16. 19:18
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
10/8. egészen tűrhető volt. mázli, hogy nem volt kémiánk... x)
2011. március 16. 19:55
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Én 10/7
Pedig ma még focimeccsem is volt hulla fáradt vok.
Pedig ma még focimeccsem is volt hulla fáradt vok.
2011. március 17. 20:17
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
6/10
A barátnőm nem volt suliban és nem találtam a helyemet, kaptam pár rosszabb jegyet, de estére beszélgettem két jó barátommal (egy fórum tag, itt), és azért meg lett mentve
(valamennyire)
A barátnőm nem volt suliban és nem találtam a helyemet, kaptam pár rosszabb jegyet, de estére beszélgettem két jó barátommal (egy fórum tag, itt), és azért meg lett mentve
2011. március 18. 21:06
10/9 Fociztam a fiúkkal, és egészen jó volt. :] Csak ma tz-t írtam bioszból. -.-"
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: