Mi a kedvenc horror/thriller filmed, és miért?
2010. október 21. 16:13
|
|
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline
|
Nekem nagy kedvencem a Fűrész, de ezen kívül még az Ismeretlen-, és a Nem fogadott hívás is nagy favorit. P2, a félelem új szintje is nagyon jó. Hirtelen ennyi jut eszembe : D
2010. október 21. 16:19
|
|
jacksonrathbone |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 501 Csatolások: 17 Azonosító: 124222 offline
|
Én olvastam egy horror könyvet.Battle Royale a címe.Szívesen megnézném filmbe,de magyarországon nem engedályezték a kiadását
,de a könyv nagyon jó azt csak ajánlani tudom
2010. október 21. 16:19
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
A Fűrész rendkívül elmés, izgalmas és újszerű. Legalábbis az első epizód mindenképpen. Nekem nagyon tetszett, bár egyes epizódjaival akadtak gondjaim, azért alapból bejön az egész, úgy ahogy van.
A kedvenc thrillerem a Black Death. A történet szövése nagyon érdekes, elgondolkodtató témát boncolgat, ráadásul kicsit megtévesztő az egész film. Nem azt várod, amit a végén kapsz, de nem negatív csalódás ér. A színészek játéka is meglepően kiemelkedő. Sean Bean és Carice von Hauten egyszerűen elképesztőek, szinte meg lehet érinteni a feszültséget, amit a játékukkal keltenek. Nagyon új film, de engem meggyőzött. Szívesen ajánlom bárkinek, aki szeret borzongani és gondolkodni. Ja, és az se baj, ha bírja a valósághű, véres ábrázolásokat az illető, mert abban bőven lesz része a filmben.
A kedvenc thrillerem a Black Death. A történet szövése nagyon érdekes, elgondolkodtató témát boncolgat, ráadásul kicsit megtévesztő az egész film. Nem azt várod, amit a végén kapsz, de nem negatív csalódás ér. A színészek játéka is meglepően kiemelkedő. Sean Bean és Carice von Hauten egyszerűen elképesztőek, szinte meg lehet érinteni a feszültséget, amit a játékukkal keltenek. Nagyon új film, de engem meggyőzött. Szívesen ajánlom bárkinek, aki szeret borzongani és gondolkodni. Ja, és az se baj, ha bírja a valósághű, véres ábrázolásokat az illető, mert abban bőven lesz része a filmben.
2010. október 21. 16:29
Grace gondoltam, h Sean Bean-es a kedvenc filnmed!
Daybreakers: Sam Neill, Ethan Hawke, William Dafoe Nagyszerű film. Látványos és élvezhető.
Daybreakers: Sam Neill, Ethan Hawke, William Dafoe Nagyszerű film. Látványos és élvezhető.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. október 21. 16:29
|
|
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2010.10.21. 16:19)
A Fűrész rendkívül elmés, izgalmas és újszerű. Legalábbis az első epizód mindenképpen. Nekem nagyon tetszett, bár egyes epizódjaival akadtak gondjaim, azért alapból bejön az egész, úgy ahogy van.
Na már nézem is..
Grace Benning
2010. október 21. 16:32
|
Demyl9új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 39 Csatolások: 40 Azonosító: 136171 offline
|
halálos kitérő 3
mert jó film,ahhoz képest hogy horror sokat lehet rajta nevetni
feliratosan néztem de úgy jobb is
olyan beszólások vannak benne hogy már fetrengenek a röhögéstől és nem is félek a filmtől
mert jó film,ahhoz képest hogy horror sokat lehet rajta nevetni
feliratosan néztem de úgy jobb is
olyan beszólások vannak benne hogy már fetrengenek a röhögéstől és nem is félek a filmtől
tothbianka
2010. október 21. 16:33
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (husih96 @ 2010.10.21. 16:29)
Na már nézem is..
Felkeltette az érdeklődésemet
Örülök neki, hogy felkeltettem az érdeklődésed! Majd ha lesz kedved, írd meg, hogy tetszett a film!
2010. október 21. 17:04
Nem vagyok horror és thriller film kedvelő viszont a Kör jó film (volt), a második borzasztó, de az első ütött.
Grace Benning
2011. január 11. 16:45
Hú...most soroljam??Nos..előszöris Tim Burton filmek közül az Álmosvölgy Legendája,Sweeney Todd=D!!Stephen King-től: Kedvencek temetője,Visszatérők,Alvajérók,Éjszakai műszak,Rémkoppantók,A köd,Sivatagi rémálom stb-stb!!Wes Craven-től: Nightmare on ELM street,Sziklák szeme 1-2,Szikla vére!!Sima horrorok? Halálos halgatás,Chucky,Varázsgombák,Hellraiser,Péntek 13,House of Wax,Saw,Orphan stb-stb...szal elég sok vanXD
2011. január 11. 16:46
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
Húú hát először is a fűrész és a kör
De a Hirnököt is bírom
2011. január 11. 19:13
Az én kedvenc horrorfilmem a Sikoly. Láttam már egy pár horrort, de mégis ez fogott meg a legjobban. Nem azért, mert olyan félelmetes lenne, csak nagyon tetszik a történet és a filmben szereplő színészeket is nagyon megszerettem.
A thrillernél a kedvencem a Halálsoron. Nem is biztos, hogy ebbe a kategóriába tartozik, inkább drámai vagy misztikus film ... na mindegy.
Ez az a film, ami lehet, hogy hosszú, de én speciel egy pillanatig nem unatkoztam alatta, annyira érdekes, fantasztikus a története, hogy nem lehet nem szeretni. Hiába, Stephen King könyvéből készült.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a két filmet.
A thrillernél a kedvencem a Halálsoron. Nem is biztos, hogy ebbe a kategóriába tartozik, inkább drámai vagy misztikus film ... na mindegy.
2011. január 11. 21:20
Az első számú kedvenc horrorom a Kísértetjárás Connecticutban. Amellett, hogy hátborzongató feelingje van az egésznek, és néhol szívbajt lehet kapni, a története sokkoló és elgondolkodtató. Aztán a Túlvilág szülötte is nagyon tetszett. Néhány helyen infarktust kaptam a gyerektől, na meg a sztori is jó, ami nálam a legfőbb szempont. Lehet, hogy feltűnt, hogy mindkettő szellemsztori... Ki nem állhatom a véres, mészárlós filmeket, undorodom tőlük. Nem értem, hogy bírnak azokon egyesek jól szórakozni.
Kedvenc thriller pedig a Rejtélyek mocsara. A története sokkal-sokkal szebb és elgondolkodtatóbb, mint az előző kettőnek. Egyszerre volt borzongató és szép... :'(
Kedvenc thriller pedig a Rejtélyek mocsara. A története sokkal-sokkal szebb és elgondolkodtatóbb, mint az előző kettőnek. Egyszerre volt borzongató és szép... :'(
thunderbird
2011. január 11. 21:23
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (mooka @ 2011.01.11. 19:13)
Az én kedvenc horrorfilmem a Sikoly. Láttam már egy pár horrort, de mégis ez fogott meg a legjobban. Nem azért, mert olyan félelmetes lenne, csak nagyon tetszik a történet és a filmben szereplő színészeket is nagyon megszerettem.
Ez az a film, ami lehet, hogy hosszú, de én speciel egy pillanatig nem unatkoztam alatta, annyira érdekes, fantasztikus a története, hogy nem lehet nem szeretni. Hiába, Stephen King könyvéből készült.

Ez nagyon érdekes. nekem is a Sikoly. Mondhatni azon nőttem fel.
2011. február 20. 01:25
|
|
Alex Stavivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 134 Csatolások: 40 Azonosító: 144693 offline
|
Nem igazán szeretem a horror filmeket. Láttam elég borzalmat a való életben is. De ha választani kell akkor a Sikoly és Ómen. A szaftos, trutyis, bélkihúzós filmeket nem nagyon csípem. Viszont a sci-fibe oltott dirr-durr filmek jöhetnek. Pl: DOOM vagy az Alien filmek. A Predátor, Terminátor(tudom ez távol áll a horrortól) Szellem hajó, Mentőkabin, Halál hajó...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.