A napokban vonult stúdióba a Gloriana. A Taylor Swift előzenekaraként kedveltté vált együttes elkezdte második albumuk stúdiómunkálatait. A lemez jövő évre várható.
A teljes cikkhez kattints ide!
Stúdióba vonult Taylor Swift előzenekara
2010. október 21. 09:47
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Azt azért nem mondanám, hogy Swift előzenekaraként lettek kedveltek, mert már a turné elött megjelent az albumok ami elég sikeres volt és a 2010-es CMT díjátadón is jelöltek voltak a legjobb videoért járó díjra a zenekar kategóriában. Az első lemez jó-jó, de nem az igazi, voltak jó számok rajta, de olyan átlagos volt 1-2 slágert leszámítva. Remélem a következő már egy éretebb, kidolgozottab album lesz.
1 felhasználónak tetszik:
Regina
2010. október 21. 13:17
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.10.21. 09:47)
Azt azért nem mondanám, hogy Swift előzenekaraként lettek kedveltek, mert már a turné elött megjelent az albumok ami elég sikeres volt és a 2010-es CMT díjátadón is jelöltek voltak a legjobb videoért járó díjra a zenekar kategóriában. Az első lemez jó-jó, de nem az igazi, voltak jó számok rajta, de olyan átlagos volt 1-2 slágert leszámítva. Remélem a következő már egy éretebb, kidolgozottab album lesz.
Én sem úgy gondoltam, hanem úgy, hogy sokan ismerték meg őket Swifty által. Amúgy meg szerintem az első albumuk nagyon jó, úgyhogy nehéz lesz felülmúlni.
2010. október 21. 18:22
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
szép ez a Rachel!
2010. október 21. 20:58
Igen,Rachel szép,aúgy sok sikert nekik,nekem szimpatikusak
2010. október 28. 23:31
A Lead Me On-nál ha sikerül jobb számot csinálniuk, meghalok esküszöm. Az a szám nagyon durva. Napokig hallgattam folyamatosan.
Meg Cheyenne albumáról a Didn't I is hasonló kategória. Nagyon értik a dolgukat, remélem az új album is hasonlóan jó lesz, mint az első.
Egyébként valóban nem Taylor miatt híresek csak, vittek már haza pár díjat is. Rachel adatlapján el lehet olvasni, miket, elég részletes bio-t írtam, nekem tetszik.
Meg Cheyenne albumáról a Didn't I is hasonló kategória. Nagyon értik a dolgukat, remélem az új album is hasonlóan jó lesz, mint az első.
Egyébként valóban nem Taylor miatt híresek csak, vittek már haza pár díjat is. Rachel adatlapján el lehet olvasni, miket, elég részletes bio-t írtam, nekem tetszik.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.