ezzel én is egyetértek
Befektetés a másság?
2010. november 28. 13:46
Miért ne lehetne meleg olyan valaki, aki miután megnéz egy filmet, csinosnak találja a benne szereplő lányokat? Egy meleg miért ne örülhetne egy autónak?
Nem minden meleg öltözik rózsaszínbe, és nem feltétlenül viselkedik lányosan.
Az, hogy Adam Lambert meleg vagy sem, az ő dolga. Remélem, tényleg az
Nem minden meleg öltözik rózsaszínbe, és nem feltétlenül viselkedik lányosan.
Az, hogy Adam Lambert meleg vagy sem, az ő dolga. Remélem, tényleg az
2010. december 11. 15:23
Lady Gaga még hogy hermafrodita, ezt csak azért csinálja hogy minden róla szóljon, azért hord olyan ízléstelen ruhákat is, hogy elterelje a figyelmet az énekhangjáról, mivel énekelni azt nem tud, mégis milliók vannak oda érte, én soha nem szerettem és nem is fogom.
Lambert pedig tökmindegy hogy meleg e vagy sem ő akkor is tud énekelni és 1000-szer jobb mint Gaga!
Lambert pedig tökmindegy hogy meleg e vagy sem ő akkor is tud énekelni és 1000-szer jobb mint Gaga!
2010. december 11. 21:29
Summer789 Gaga nem tud énekelni? Hallottál már élő felvételt? Azért ez erős volt... oké hogy nem szereted de az énektudását nem lehet megkérdőjelezni!
2010. december 17. 14:09
|
|
NusiHúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 136444 offline
|
Tény,hogy Gagának jó hangja van tényleg, de nem mindig..
Am meg nem mind1,hogy Adam(Ł)meleg-e vagy nem?
Ha igaz a cikk,akkor igaz,ha nem akkor nem..Nagyon jó hangja van és nagyon jól néz ki..legyen ennyi elég
Am meg nem mind1,hogy Adam(Ł)meleg-e vagy nem?
Ha igaz a cikk,akkor igaz,ha nem akkor nem..Nagyon jó hangja van és nagyon jól néz ki..legyen ennyi elég
2011. január 22. 16:01
|
|
Sophy1THfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 141988 offline
|
AM igaza van a cikknek mert Bill tényleg állati jól tartja sakkban az embereket az öltözködésével és azzal amit mond am meg ha utánanézel akkor tudod hogy nem meleg Adamról tudjuk hogy meleg GaGáról semmi nem biztos Katy meg csak hírverésért és balhéért csinálja egyértelmű és visszatérve Billhez mert festi magát meg lányosabb arca van azért még nem meleg csak tévhír de ez is a BRAVOban volt am MJ is festette magát csak nem ennyire és én nem ezért szeretem hanem mert jó ne ez legyen már az ami miatt megítéljük őket mert ez olyan semleges dolog hogy mert ő meleg vagy épp leszbi esetleg mert hetero nem bírom meg mert így néz ki. NINCS ÉRTELME!!!!
2011. február 13. 18:03
|
|
rock princessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 144578 offline
|
sztem ez nem hiteles...
attól még h megcsókolt egy lányt és írt erről egy dalt, még egyáltalán nem leszbi. most ment férjhez emberek!
amúgy meg a másság még csk befektetésnek sem mondható, hiszen az érzelmek nem (annyira) befolyásolhatók pénzzel. Katy nem leszbi- ez tény!
attól még h megcsókolt egy lányt és írt erről egy dalt, még egyáltalán nem leszbi. most ment férjhez emberek!
amúgy meg a másság még csk befektetésnek sem mondható, hiszen az érzelmek nem (annyira) befolyásolhatók pénzzel. Katy nem leszbi- ez tény!
2011. április 17. 16:25
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
BILL NEM BUZI!!!!!
2011. augusztus 02. 16:03
|
|
kaulitzcsajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 154371 offline
|
Bill nem buzi ezt mért nem lehet megérteni??!! Egy imádnivalo pasi!!♥♥♥♥♥♥
2011. szeptember 14. 16:51
Bill nem meleg! Csak egyszerűen nem talál barátnőt!
Egyébként voltak komolyabb kapcsolatai is a TH előtt, nem értem, hogy a cikkíró ezt miből feltételezte.
Egyébként voltak komolyabb kapcsolatai is a TH előtt, nem értem, hogy a cikkíró ezt miből feltételezte.
2012. március 17. 15:31
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Bill nem meleg de ha az lenne akkor is senkinek semmi köze nem lenne hozzá!!!!!Meg szerintem mindenkinek a magánügye hogy melyik nemhez vonzódik!!
2012. április 20. 20:43
|
|
LittleBabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.17. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 169459 offline
|
Bill nem meleg! Amúgy meg betegség, nem igazán tehet róla az ember! DE BILL NEM B*ZI! Azért mert nincs barátnője, avyg csak nem villog vele nyilvánosság előtt, mert ez magánügy.
2012. július 25. 21:37
|
|
Nadett.713új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 181493 offline
|
Szóval ezt magyarázza meg valaki...
Most komolyan, a heterókra ráfogjuk, hogy melegek, a melegekre meg fújolunk és leb*zizzuk őket - vagy azt állítjuk, hogy valójában heterók, csak jobban eladhatók, ha melegnek mutatják magukat?? (Billre és Adamre <3 célzok.)Ez ugye nem gondoljuk komolyan..?
Most komolyan, a heterókra ráfogjuk, hogy melegek, a melegekre meg fújolunk és leb*zizzuk őket - vagy azt állítjuk, hogy valójában heterók, csak jobban eladhatók, ha melegnek mutatják magukat?? (Billre és Adamre <3 célzok.)Ez ugye nem gondoljuk komolyan..?
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: