Befektetés a másság?
2010. október 25. 22:05
Én elhiszem Gaga-nak hogy nem hermafrodita hanem egy NŐ.
2010. október 30. 13:04
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
.. nem bírtam végigolvasni az egész cikket olyan hosszú és unalmas..
ha Adam meleg ha nem.. nekem tök mind1 .. nem az alapján fogom meghallgatni a zenéjét hanem azért fogom mert tetszik
és igen is tetszik a zenéje.. a magánélete nem érdekel..
ha Adam meleg ha nem.. nekem tök mind1 .. nem az alapján fogom meghallgatni a zenéjét hanem azért fogom mert tetszik
és igen is tetszik a zenéje.. a magánélete nem érdekel..
2010. október 30. 17:51
Ez eléggé rossz meglátás. Befektetés? Kinek jutott eszébe ilyesmi? Szó sincs itt semmiféle "befektetés"-ről, egyszerűen csak az a helyzet, hogy volt pár bátor ember, aki nyíltan merte vállalni a másságát, már a kezdetek óta. Így egyre többen vallották be, hogy bizony, melegek. Ez egyre elfogadottabb jelenség manapság, szerintem pedig eléggé ki lehet szúrni azt, ha valaki csak a botrány miatt csinálja. Pl. Katy Perry - ugyan már! Ez csak egy dal, a hülye kis megjegyzéseit lányokról pedig csak a hírverés miatt ejti el!
Ellenben pl. Adam, aki nyíltan vállalja a másságát és a kapcsolatait.
Szóval nem, a másság nem "befektetés", véleményem szerint.
Ellenben pl. Adam, aki nyíltan vállalja a másságát és a kapcsolatait.
Szóval nem, a másság nem "befektetés", véleményem szerint.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. november 02. 09:17
|
|
wshizaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 137440 offline
|
és ha meleg?annyi meleg sztár van mint á tudja is franc mennyi van ,sok az biztos.na és?george mciahel,fergie,gaga,miley mindegy ,hogy meleg vagy biszexuális ez is az imidzsük része.
2010. november 03. 19:00
|
|
Nyünyőőőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 134006 offline
|
háát igazad van wshiza de én szeretem a th-t és mondjuk lehet h nem szeretné a megtudná h meleg de szerintem nem mert volt bnője ami aszem tartós volt szóv nah mind1 :S
2010. november 03. 19:15
Szerintem Bill nem meleg... Lady Gagáról már nem is mondok semmit. XD
2010. november 03. 23:55
egyet ertek veled Azsia fan..
)...ugy gondolom,hogy amitol Bill festi magat,vagy a kormet,nm jelenti azt,hogy buzi
Csak mivel az arca nm az a durva,hanem egy kicsitt noiesebb....elso latasra nm kell elitelni...es nyunyooo,neked is igazat adok,mert az aki elmondja,hogy mar volt baratnoje,meg hogy melyik szineszno szebb,meg arrol is beszel,hogy milyen lanyok tetszenek neki,es hogy most miert nics baratnoje.Mellesleg ha valaki felhozza hogy buzi,o tagadja,mig Adam Lambert nem.
pfff...mennyit mondtam..
..de en igy latom;))
sztem nm buzi;)
Csak mivel az arca nm az a durva,hanem egy kicsitt noiesebb....elso latasra nm kell elitelni...es nyunyooo,neked is igazat adok,mert az aki elmondja,hogy mar volt baratnoje,meg hogy melyik szineszno szebb,meg arrol is beszel,hogy milyen lanyok tetszenek neki,es hogy most miert nics baratnoje.Mellesleg ha valaki felhozza hogy buzi,o tagadja,mig Adam Lambert nem.
pfff...mennyit mondtam..
sztem nm buzi;)
2010. november 05. 16:35
|
|
eencsiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.22. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 136974 offline
|
ez rossz hozzáállás.. most mindenki ebből indul ki, hogy 'befektetés'.. hülyeség, és mi van ha melegek? őszintén engem nem érdekel, Adam így is úgy is a legtehetségesebb, szóval.. és ha nem meleg akkor is mi van? nem azt kell nézni hogy melyik nemhez vonzódik..
2010. november 05. 19:12
|
|
AdamLambert4EverLáwúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 135327 offline
|
lovefun mér játszaná meg? Adam meleg xD de kit érdekel a világ legeslegeslegeslegjobb pasija és a hangja is jó.
2010. november 06. 16:44
Ez így elég hülye hozzáállás. Érdekes, de Adamről az elő ami beugrott, az az, hogy meleg de legalább is nem áll tőle távol a dolog. És hogy Bill mért nem tud rendes párkapcsolatot kiépíteni, azt megtudom érteni, ha tényleg nem tud. Olyan lehetett a gyerekkora, mint MJ-nek volt, leszámítva, hogy nem fekete. A másik, hogy bármennyi ellene szóló fazon is van még is csak imádják és elég nehéz olyant találni, aki tényleg szereti az embert. És másság bevallása, nem olyan egyszerű dolog. És ezzel senki sem szokott szórakozni, legalább is férfiak közül nem túl sokan, nőknél ez már átment divatba. A másik, hogy szerintem ha sztár az ember, ha celeb vagy csak egy átlagos alak a nagy szürkeségben, semmi közünk, hozzá, hogy melyik nemet részesíti előnyben.
2010. november 07. 11:35
hu...werstlingfan..neked teljesen igazad van:)
en egyetertek veled:)
en egyetertek veled:)
2010. november 09. 15:29
|
|
tokio.hotelgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.04. Hozzászólás: 69 Csatolások: 31 Azonosító: 126400 offline
|
bill nem meleg és nem si volt am + leletetne má akadni rolla
2010. november 15. 15:12
Idézet (inspiredboy @ 2010.10.21. 10:01)
Hmm... SP és Justin Bieber kimaradt a cikkből.
Igaz
2010. november 20. 05:37
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Hm... Nekem nem tetszik nagyon ez a cikk. Nem elgondolkodtató, hanem hülyeség. (Nem is igazán a téma, hanem amikről szó van benne.) De már mondtam amúgy... Katy az I Kissed A Girl-lel robbant be, bár a dalszövegnek semmi valóság alapja, mármint az esetében... Szóval igen, ő például kijátszotta ezt a kártyát. GaGa jól mondta... Ő pedig nem hermafrodita és igen, biszex. Bill meg nem meleg. Adam meg meleg. Nem kellene itt "reménykedni" meg pff... Ezt inkább hagyom. Szánalmas. Ja és, ahogy Fuller írta: "Engem csak az szomorít el, hogy Adam előtt sehol nem voltak a mai nagy "toleráns" emberkék. Kedvenc sztárunk bevallotta, hogy homoszexuális, akkor ez már menő, fogadjuk el őket.
Meggyőződésből álljunk ki a melegekért, ne azért, mert most ez a divat." Ezzel egyetértek és annyira irritál. Én őszintén nem foglalkoztam a melegekkel, mielőtt Adamet megismertem, de aztán már érdekelt és megakartam érteni és én most már nem is divatból és nem is (csak) Adam miatt állok ki mellettük. "Amúgy meg ma divat a másság. Mert ha híres vagy, akkor min. egyszer legyen már homoszexuális kapcsolatod, mert de jó leszel akkor. Holott egy igazi és vérbeli művész - nevezzük sztárnak - a munkájában legyen zseni és ne a megcsinált trendekben." Eszty Morgan. (Y) Mindegy. Már régen olvastam a cikket, most csak átfutottam, a legújabb hozzászólásokat is, de inkább nem írok többet. A véleményem kábé benne van ebben (még, ha kissé értelmetlenül is, mert most nem a fogalmazásra koncentráltam xD)...
2010. november 21. 20:57
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
ÉS abban meg mi van,ha valaki meleg,vagy biszex? Az,amit a hálószobában (vagy máshol) csinálnak,az ott marad,csak rájuk tartozik.
És ha Gagának kukaca van (de nincs neki,meg lehet nézni ai idei Brit Awardson)? Akkor mi van. Semmi.
Az se igazán érdekelne,ha kiderülne,hogy a Marsról jött földönkívüli.
Szeretem így is úgy is.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.