Starity

Befektetés a másság?

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 25. 22:05 #141
- törölt felhasználó -    
Én elhiszem Gaga-nak hogy nem hermafrodita hanem egy NŐ.
2010. október 30. 13:04 #142
MenőManóMenü
MenőManóMenü

Státusza real life superhero
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 562
Csatolások: 18
Azonosító: 124874
.. nem bírtam végigolvasni az egész cikket olyan hosszú és unalmas..
ha Adam meleg ha nem.. nekem tök mind1 .. nem az alapján fogom meghallgatni a zenéjét hanem azért fogom mert tetszik smileeee.gif
és igen is tetszik a zenéje.. a magánélete nem érdekel.. tongue.gif
2010. október 30. 17:51 #143
- törölt felhasználó -    
Ez eléggé rossz meglátás. Befektetés? Kinek jutott eszébe ilyesmi? Szó sincs itt semmiféle "befektetés"-ről, egyszerűen csak az a helyzet, hogy volt pár bátor ember, aki nyíltan merte vállalni a másságát, már a kezdetek óta. Így egyre többen vallották be, hogy bizony, melegek. Ez egyre elfogadottabb jelenség manapság, szerintem pedig eléggé ki lehet szúrni azt, ha valaki csak a botrány miatt csinálja. Pl. Katy Perry - ugyan már! Ez csak egy dal, a hülye kis megjegyzéseit lányokról pedig csak a hírverés miatt ejti el!
Ellenben pl. Adam, aki nyíltan vállalja a másságát és a kapcsolatait.
Szóval nem, a másság nem "befektetés", véleményem szerint.
1 felhasználónak tetszik: Dancsy
2010. november 02. 09:17 #144
wshiza
wshiza
új tag
Hozzászólás: 38
Csatolások: 0
Azonosító: 137440
és ha meleg?annyi meleg sztár van mint á tudja is franc mennyi van ,sok az biztos.na és?george mciahel,fergie,gaga,miley mindegy ,hogy meleg vagy biszexuális ez is az imidzsük része.
2010. november 03. 19:00 #145
Nyünyőőő
Nyünyőőő
új tag
Hozzászólás: 8
Azonosító: 134006
háát igazad van wshiza de én szeretem a th-t és mondjuk lehet h nem szeretné a megtudná h meleg de szerintem nem mert volt bnője ami aszem tartós volt szóv nah mind1 :S
2010. november 03. 19:15 #146
- törölt felhasználó -    
Szerintem Bill nem meleg... Lady Gagáról már nem is mondok semmit. XD
2010. november 03. 23:55 #147
- törölt felhasználó -    
egyet ertek veled Azsia fan..wink.gif)...ugy gondolom,hogy amitol Bill festi magat,vagy a kormet,nm jelenti azt,hogy buzi
Csak mivel az arca nm az a durva,hanem egy kicsitt noiesebb....elso latasra nm kell elitelni...es nyunyooo,neked is igazat adok,mert az aki elmondja,hogy mar volt baratnoje,meg hogy melyik szineszno szebb,meg arrol is beszel,hogy milyen lanyok tetszenek neki,es hogy most miert nics baratnoje.Mellesleg ha valaki felhozza hogy buzi,o tagadja,mig Adam Lambert nem.
pfff...mennyit mondtam..biggrin.gif..de en igy latom;))
sztem nm buzi;)
2010. november 05. 15:36 #148
lovefun
lovefun
új tag

Státuszzenét halgatok
Hozzászólás: 7
Azonosító: 126924
sztem Adam csak megjátsza azt hogy buzi
2010. november 05. 16:35 #149
eencsiii
eencsiii
új tag

StátuszLambiii ♥♥♥♥♥♥♥♥♥(:
Hozzászólás: 44
Azonosító: 136974
ez rossz hozzáállás.. most mindenki ebből indul ki, hogy 'befektetés'.. hülyeség, és mi van ha melegek? őszintén engem nem érdekel, Adam így is úgy is a legtehetségesebb, szóval.. és ha nem meleg akkor is mi van? nem azt kell nézni hogy melyik nemhez vonzódik..
2010. november 05. 19:12 #150
AdamLambert4EverLáw
AdamLambert4EverLáw
új tag

StátuszAdam Lambertet hallgatok (L)
Hozzászólás: 46
Azonosító: 135327
lovefun mér játszaná meg? Adam meleg xD de kit érdekel a világ legeslegeslegeslegjobb pasija és a hangja is jó.
2010. november 06. 16:44 #151
- törölt felhasználó -    
Ez így elég hülye hozzáállás. Érdekes, de Adamről az elő ami beugrott, az az, hogy meleg de legalább is nem áll tőle távol a dolog. És hogy Bill mért nem tud rendes párkapcsolatot kiépíteni, azt megtudom érteni, ha tényleg nem tud. Olyan lehetett a gyerekkora, mint MJ-nek volt, leszámítva, hogy nem fekete. A másik, hogy bármennyi ellene szóló fazon is van még is csak imádják és elég nehéz olyant találni, aki tényleg szereti az embert. És másság bevallása, nem olyan egyszerű dolog. És ezzel senki sem szokott szórakozni, legalább is férfiak közül nem túl sokan, nőknél ez már átment divatba. A másik, hogy szerintem ha sztár az ember, ha celeb vagy csak egy átlagos alak a nagy szürkeségben, semmi közünk, hozzá, hogy melyik nemet részesíti előnyben.
2010. november 07. 11:35 #152
- törölt felhasználó -    
hu...werstlingfan..neked teljesen igazad van:)
en egyetertek veled:)
2010. november 08. 17:10 #153
Orsy0430
Orsy0430

StátuszPray For Boston! ♥
Hozzászólás: 573
Csatolások: 28
Azonosító: 132119
szerintem bill nem meleg csak egyszerűen ilyen a stílusa
2010. november 09. 15:29 #154
tokio.hotelgirl
tokio.hotelgirl
új tag

Státuszutunk végetér elakarlak feledni igérem többé nem foglak meg keresni..(8)<3
Hozzászólás: 69
Csatolások: 31
Azonosító: 126400
bill nem meleg és nem si volt am + leletetne má akadni rolla
2010. november 14. 12:25 #155
wshiza
wshiza
új tag
Hozzászólás: 38
Azonosító: 137440
az egész cikkben van valami.
2010. november 15. 15:12 #156
- törölt felhasználó -    
Idézet (inspiredboy @ 2010.10.21. 10:01)
Hmm... SP és Justin Bieber kimaradt a cikkből.

Igaz biggrin.gif thumbsup.gif
2010. november 20. 05:37 #157
Glambert
Glambert
†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ†

Státusz(: Jelölj, szavazz, írj! :) | ღ♪ Adam Lambert & Lady GaGa 4ewer ♫ღ | B.Ú.É.K.!
Hozzászólás: 1477
Azonosító: 132784
Hm... Nekem nem tetszik nagyon ez a cikk. Nem elgondolkodtató, hanem hülyeség. (Nem is igazán a téma, hanem amikről szó van benne.) De már mondtam amúgy... Katy az I Kissed A Girl-lel robbant be, bár a dalszövegnek semmi valóság alapja, mármint az esetében... Szóval igen, ő például kijátszotta ezt a kártyát. GaGa jól mondta... Ő pedig nem hermafrodita és igen, biszex. Bill meg nem meleg. Adam meg meleg. Nem kellene itt "reménykedni" meg pff... Ezt inkább hagyom. Szánalmas. Ja és, ahogy Fuller írta: "Engem csak az szomorít el, hogy Adam előtt sehol nem voltak a mai nagy "toleráns" emberkék. Kedvenc sztárunk bevallotta, hogy homoszexuális, akkor ez már menő, fogadjuk el őket. mellow.gif Meggyőződésből álljunk ki a melegekért, ne azért, mert most ez a divat." Ezzel egyetértek és annyira irritál. Én őszintén nem foglalkoztam a melegekkel, mielőtt Adamet megismertem, de aztán már érdekelt és megakartam érteni és én most már nem is divatból és nem is (csak) Adam miatt állok ki mellettük. "Amúgy meg ma divat a másság. Mert ha híres vagy, akkor min. egyszer legyen már homoszexuális kapcsolatod, mert de jó leszel akkor. Holott egy igazi és vérbeli művész - nevezzük sztárnak - a munkájában legyen zseni és ne a megcsinált trendekben." Eszty Morgan. (Y) Mindegy. Már régen olvastam a cikket, most csak átfutottam, a legújabb hozzászólásokat is, de inkább nem írok többet. A véleményem kábé benne van ebben (még, ha kissé értelmetlenül is, mert most nem a fogalmazásra koncentráltam xD)...
2010. november 21. 20:57 #158
Kitty Andrews
Kitty Andrews

Státusz† I†'s αℓωαуs ωгσηg †σ нα†є, вυ† ι†'s ηєvєг ωгσηg †σ ℓσvє †
Hozzászólás: 722
Csatolások: 1778
Azonosító: 51029
ÉS abban meg mi van,ha valaki meleg,vagy biszex? Az,amit a hálószobában (vagy máshol) csinálnak,az ott marad,csak rájuk tartozik. biggrin.gif És ha Gagának kukaca van (de nincs neki,meg lehet nézni ai idei Brit Awardson)? Akkor mi van. Semmi. biggrin.gif Az se igazán érdekelne,ha kiderülne,hogy a Marsról jött földönkívüli. biggrin.gif Szeretem így is úgy is. biggrin.gif
2010. november 25. 21:15 #159
Pixi
Pixi
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 131386
Az Adam cikkel kapcsolatban annyit mondok h ez már "lerágott csont"... aki tényleg ismeri, az tudja...
2010. november 26. 15:11 #160
Teemchee
Teemchee
új tag

Státusz♥♥♥♥♥ Adam Lambert ♥♥♥♥♥
Hozzászólás: 87
Csatolások: 28
Azonosító: 131179
...én Adam előtt is toleráltam a melegeket, igyekeztem megérteni őket, szal kikérem magamnak az általánosítást kedves Glambert...
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok