Lambika Lambika
Én is Lambinak hívom és én találtam ki neki XD
énmár hónapok óta igyhivom de ezen nemfogunk összevesznii:D remélem:)
Befektetés a másság?
2010. október 22. 23:06
|
|
Brigiii0913visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 133832 offline
|
2010. október 23. 00:12
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2010.10.21. 14:20)
Az én kedvenc színésznőm történetesen leszbikus és elég fura a stílusa is, de ezt nem azért csinálja, hogy népszerűbb legyen. Szép csendesen elvan a kedvesével már hosszú évek óta, a stílusa meg olyan, amilyen, de nem részegeskedik, nem drogozik, nem csinál semmi megbotránkoztatót. Egyszerűen ő csak önmaga, tehát nem is érdekel senkit. Ennyit arról, hogy manapság divat leszbinek és furának lenni, mert akkor dől a lé. Akik divatból csinálják ezt, azoknak dől a lé, viszont azok, akik valóban, természetükből adódóan ilyenek, azok ezt nem használják ki anyagilag. Azok nem is érdekesek a sajtónak.
Az egészben ott a lényeg, hogy ha valaki "más".. azaz meleg/leszbikus, akkor azt nem úgy teregeti ki az ablakba, hogy még az Antarktiszon is lássák. Nem kell szégyellni, ha valaki a saját neméhez vonzódik - nem ezt mondom - de a ló túloldalára sem kell esni.
Amúgy meg ma divat a másság. Mert ha híres vagy, akkor min. egyszer legyen már homoszexuális kapcsolatod, mert de jó leszel akkor. Holott egy igazi és vérbeli művész - nevezzük sztárnak - a munkájában legyen zseni és ne a megcsinált trendekben.
2010. október 23. 00:46
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Engem csak az szomorít el, hogy Adam előtt sehol nem voltak a mai nagy "toleráns" emberkék. Kedvenc sztárunk bevallotta, hogy homoszexuális, akkor ez már menő, fogadjuk el őket.
Meggyőződésből álljunk ki a melegekért, ne azért, mert most ez a divat.
Manapság mindenki bevallja, hogy biszexuális. Amivel nincs is baj, de nem ezzel kéne, hogy a címlapokra kerüljön. Főleg úgy, hogy köze nem volt még a dologhoz. Majd ha kézen fogva megjelenik egy premieren az azonos nemű párjával, esetleg egy parkban a padon enyelegve lekapja őket egy paparazzi akkor kilehet állni és belehet vallani. De ne olyan módon, hogy egy riport közben "véletlenül" elejti, hogy ja azon kívül hogy bélyeget gyűjtök még bi-/homoszexuális is vagyok.
AliceCarror köszi az újabb elgondolkoztató cikket! Várom a következő "alkotásod".
Manapság mindenki bevallja, hogy biszexuális. Amivel nincs is baj, de nem ezzel kéne, hogy a címlapokra kerüljön. Főleg úgy, hogy köze nem volt még a dologhoz. Majd ha kézen fogva megjelenik egy premieren az azonos nemű párjával, esetleg egy parkban a padon enyelegve lekapja őket egy paparazzi akkor kilehet állni és belehet vallani. De ne olyan módon, hogy egy riport közben "véletlenül" elejti, hogy ja azon kívül hogy bélyeget gyűjtök még bi-/homoszexuális is vagyok.
AliceCarror köszi az újabb elgondolkoztató cikket! Várom a következő "alkotásod".
Idézet (prézli @ 2010.10.22. 18:55)
Ahogy meg Gaga és Adam is rátesz egy lapáttal, amikor Gaga a klipjeiben nőkkel csókolózik (Telephone), Adam pedig a fanok láttára lesmárol egy srácot a színpadon. Akkor ez mi, hanem médiafogás?
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.23. 00:12)
Az egészben ott a lényeg, hogy ha valaki "más".. azaz meleg/leszbikus, akkor azt nem úgy teregeti ki az ablakba, hogy még az Antarktiszon is lássák. Nem kell szégyellni, ha valaki a saját neméhez vonzódik - nem ezt mondom - de a ló túloldalára sem kell esni.
Amúgy meg ma divat a másság. Mert ha híres vagy, akkor min. egyszer legyen már homoszexuális kapcsolatod, mert de jó leszel akkor. Holott egy igazi és vérbeli művész - nevezzük sztárnak - a munkájában legyen zseni és ne a megcsinált trendekben.
2010. október 23. 10:03
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.10.23. 00:46)
Engem csak az szomorít el, hogy Adam előtt sehol nem voltak a mai nagy "toleráns" emberkék. Kedvenc sztárunk bevallotta, hogy homoszexuális, akkor ez már menő, fogadjuk el őket.
Meggyőződésből álljunk ki a melegekért, ne azért, mert most ez a divat.

Teljesen egyet értek. Az Adam-es dologban pont ezt mondom én is mindig. Örülök, hogy végre valaki így gondolja
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. október 23. 11:44
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Adam Lambert csak azért vallotta be mert előkerültek azok a képek!!! Miért nem lehet ezt felfogni???
1 felhasználónak tetszik:
LOVEAdam28
2010. október 23. 16:52
Én eltudom képzelni hogy mi ez a sok háborgó komment főleg Adamről. Ha igaz is lenne, ami a cikkben van, hogy adam csak jól kihazsnálja ezt a fajta lejetőséget, akkor is, mi van? Azért írjátok hogy; de, adam meleg, mert féltitek. Pedig hiába. Féltitek hogy netán összejön egy csajjal és ti belebetegedtek. A féltékenységbe. Bizony. Pedig ő egy elérhetetlen ember számotokra. Ha meleg ha nem, ő van és bírjuk ennyi.
2010. október 23. 16:58
Nekem 8 (vagy fél 9), hogy ki kihez vonzódik. Nem az a lényeg, hanem a tehetség. Minek is kellene megkülönböztetni bárkit is az alapján, hogy milyen a szexuális beállítottsága. Kit érdekel?! Csak akkor van baj, ha ezzel akar magának figyelmet, hírverést kicsikarni, mert akkor majd csak azzal lesz tele minden újság, hogy XY leszbikus, meleg, stb.
2010. október 23. 17:00
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Lambika @ 2010.10.23. 11:44)
Adam Lambert csak azért vallotta be mert előkerültek azok a képek!!! Miért nem lehet ezt felfogni???
Ezt tudjuk, nem is róla van/volt szó. Vita meg továbbra sem kell, köszönjük.
2010. október 23. 17:00
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (monika17 @ 2010.10.23. 16:52)
Én eltudom képzelni hogy mi ez a sok háborgó komment főleg Adamről. Ha igaz is lenne, ami a cikkben van, hogy adam csak jól kihazsnálja ezt a fajta lejetőséget, akkor is, mi van? Azért írjátok hogy; de, adam meleg, mert féltitek. Pedig hiába. Féltitek hogy netán összejön egy csajjal és ti belebetegedtek. A féltékenységbe. Bizony. Pedig ő egy elérhetetlen ember számotokra. Ha meleg ha nem, ő van és bírjuk ennyi.
én nem ezért mondom hanem mert tudom az igazat. ennyi. különben is én fiú vok
2010. október 23. 20:31
|
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline
|
előfordulhat hogy biszex,mivel vannak olyan képek,amelyeken egy nővel van,és a nő pucér...bár ki tudja..
brad bellel pedig két évig volt együtt,tommyt pedig folyton lesmárolja a színpadon..szerintem meleg..
amúgy meg attól,hogy megdicsérte a szép lányokat,attol még nem hetero.
ha én azt mondom egy csajra,hogy szép arca van,akkor én leszbi vagyok???
annyira sok hülye létezik..amugy meg adamre tartozik,hogy melyik nemhez vonzoodik..
brad bellel pedig két évig volt együtt,tommyt pedig folyton lesmárolja a színpadon..szerintem meleg..
amúgy meg attól,hogy megdicsérte a szép lányokat,attol még nem hetero.
ha én azt mondom egy csajra,hogy szép arca van,akkor én leszbi vagyok???
annyira sok hülye létezik..amugy meg adamre tartozik,hogy melyik nemhez vonzoodik..
2010. október 23. 21:19
Adam: Tény hogy meleg.
Gaga: Kötve hiszem hogy hermafrodita,de az nem cáfolom hogy biszex!
Katy Parry-t meg egyszűren leszarom-.
Gaga: Kötve hiszem hogy hermafrodita,de az nem cáfolom hogy biszex!
Katy Parry-t meg egyszűren leszarom-.
2010. október 24. 12:11
|
|
Brigiii0913visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 133832 offline
|
Adam tutira meleg!!
fogjátokmár fel!!!!!!
2010. október 24. 12:51
"glambert._12:
előfordulhat hogy biszex,mivel vannak olyan képek,amelyeken egy nővel van,és a nő pucér...bár ki tudja.."
Édes szívem az egy fotózás volt! Ugye nem kell elmagyaráznom ezek után hogy miért volt a csaj meztelen és stb.
Mellesleg a fotózáson a modellen fürdőruha volt,és utólag retusálták ki. Mellesleg ezek a képek szándékosan ilyenek,a nagyobb kontraszt miatt fekete fehérek és a csajon nincs ruha Adamen pedig van.
Erről van szó emberek.Nem tudjátok kiszűrni a hiteles infokat. Ez nem csak glambert._12 -nek szól. Kicsit figyeljetek jobban arra hogy mit olvastok kérlek szépen. Nem kell mindent elhinni amit megláttok. Javaslom hogy ne tájékozódjatok a Bravo-ból ill társaiból... Nem kell téves infokat terjeszteni.
előfordulhat hogy biszex,mivel vannak olyan képek,amelyeken egy nővel van,és a nő pucér...bár ki tudja.."
Édes szívem az egy fotózás volt! Ugye nem kell elmagyaráznom ezek után hogy miért volt a csaj meztelen és stb.
Erről van szó emberek.Nem tudjátok kiszűrni a hiteles infokat. Ez nem csak glambert._12 -nek szól. Kicsit figyeljetek jobban arra hogy mit olvastok kérlek szépen. Nem kell mindent elhinni amit megláttok. Javaslom hogy ne tájékozódjatok a Bravo-ból ill társaiból... Nem kell téves infokat terjeszteni.
2010. október 24. 12:55
Idézet (monika17 @ 2010.10.23. 16:52)
Igen,valószínű.
2010. október 24. 13:21
Mi lenne ha visszatérnék a cikk tartalmához? Vannak sztárok, akik azt mondják magukról hogy melegek, a jobban fogyó lemezek és a népszerűség reményében. Tényleg képesek lesüllyedni ilyen szintre?
2010. október 24. 14:22
|
|
Vampire Princessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 137030 offline
|
nem tudom hogy ezen most mit vannak fenn akadva ha egyszer a saját nemét szereti valaki az ellen nem lehet mit tenni és ebbe bele kell törődni amúgy ha jól énekel valaki akkor kit érdekek a párkapcsolata
2010. október 24. 14:25
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
"Igen,valószínű.smilee.gif Ne haragudj de nem minden rajongó 10 éves. smilee.gif Mi már kinőttünk abból hogy azt hisszük esélyünk van egy sztárnál és féltékenyek vagyunk rá.smilee.gif Csupán van szemünk és hiszünk Adamnek. Ezzel az erővel ugyanúgy féltékenyek lehetnénk a pasikra is akikhez köze van nem? biggrin.gif"
Meg a másik hogy ő Amerikában él. Mi meg itt az Isten háta mögött. A földön több milliárdan élnek majd pont közülünk fog valakit kiválasztani... Hiába álmodoznak egy ketten akkor is meleg még ha nem is lenne az akkor sem velük jönne össze
Meg a másik hogy ő Amerikában él. Mi meg itt az Isten háta mögött. A földön több milliárdan élnek majd pont közülünk fog valakit kiválasztani... Hiába álmodoznak egy ketten akkor is meleg még ha nem is lenne az akkor sem velük jönne össze
2010. október 24. 14:26
|
|
|
Azért jó lenne, ha nem flegmáznának itt egyesek. Térjünk vissza a témához!
Tudjuk, Adam Lambert tényleg meleg! És itt a pont!!
Tudjuk, Adam Lambert tényleg meleg! És itt a pont!!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.