Hát, hatalmas elismerést nekem, ugyanis visszaolvastam három oldalt, jó hosszú hozzászólásokkal.
Részben egyet kell értenem a cikkel, de részben (nagyobb részben) nem.
Nem tartom magam konzervatívnak. Felőle, ami új, az jöjjön, de csak mértékkel. Felőlem lehet valaki meleg, amíg nem rendez felvonulást Budapest legforgalmasabb útjain, hogy mutogassa magát. Teljes mértékben megértem azt, ha valaki elnyomottnak érzi magát, kirekesztettnek, azért, amiért más, mint a többiek, a társadalom furcsán tekint rájuk, megvetően, satöbbi. Mintha az ő hibájuk lenne!
A vallás egyenesen ellenzi ezt az egészet. A kereszténység legalábbis, (és igen, rengeteg vallásos ember van a világban, ha eddig nem vettük volna észre) és akkor itt álljunk csak meg, Glee-t kell idéznem, mert most jobb hirtelen nem jut eszembe: "Miért van az, hogy Isten másnak teremtett, mégsem fogad el olyannak, amilyen vagyok?"
Szerintetek a melegek szabad akaratukból lesznek azok? Csak úgy gondolnak egyet, hip-hopp, és paff, és akkor júj, most a saját nememhez vonzódom? Ez nagyon nem így van!
Adam Lambertről továbbra sem tudom, hogy kicsoda. Persze, tudom, egy énekes, American Idol, és... és ezen kívül mit tudok még? Hogy meleg. Hát istenkém, legyen az! De miért, miért, miért kell minden második róla szóló cikknek erről szólnia?
Kicsit kusza lett a hozzászólásom, túl sok mindent akartam mondani, és féltem, elfelejtem őket, mire odaérek. De remélem érthető volt.
Befektetés a másság?
2010. október 21. 22:06
Idézet (rheuska @ 2010.10.21. 22:03)
Hát, hatalmas elismerést nekem, ugyanis visszaolvastam három oldalt, jó hosszú hozzászólásokkal.
8 oldal volt csak ki lettek törölve a nem oda illő hozzászólások
2010. október 21. 22:19
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.10.21. 22:06)
8 oldal volt csak ki lettek törölve a nem oda illő hozzászólások 
Én még mindig látok mindent és csak nézek ki a fejemből...
Csak annyit írnék, hogy természetes, ha véditek a kedvenceteket, de azt normálisan is lehet tenni. Aki meg ennyire nem képes, számolhat a jövőben is a következményekkel.
2010. október 21. 22:22
Azta..
Nem semmi cikk, az biztos! Gratulálok hozzá!
Nekem erről az a véleményem, hogy a mai világban nem lehet eldönteni, hogy ki homoszexuális és ki nem... De! Nagyon meglepő lenne, ha Adam mondjuk bevallaná (visszavonná) azt a kijelentését, hogy homoszexuális. Azon viszont nem lepődnék meg, ha Gaga bevallaná, hogy a gyengébbik nemhez vonzódik.
Nem semmi cikk, az biztos! Gratulálok hozzá!
Nekem erről az a véleményem, hogy a mai világban nem lehet eldönteni, hogy ki homoszexuális és ki nem... De! Nagyon meglepő lenne, ha Adam mondjuk bevallaná (visszavonná) azt a kijelentését, hogy homoszexuális. Azon viszont nem lepődnék meg, ha Gaga bevallaná, hogy a gyengébbik nemhez vonzódik.
2010. október 21. 22:27
Idézet (rheuska @ 2010.10.21. 22:15)
Áucs... én még mindig láttam olyat, aminek nem kellett volna ott lennie xD
Énis.
2010. október 21. 22:39
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
nem olvastam el mindent ebben a topicban és bocsi, hogy bele szólok, de miért kell mindenen ennyit vitázni??
kateblock hozzászólása nagyon tetszik, teljesen igaza van!! rá kellene hallgatni!! és néhány fan már tényleg annyira elvakult!!
nekem is vannak kedvenceim, én is megvédem őket ha úgy adódik, de nem szabad elvakultnak lenni!! (olvassátok AliceCarror cikkjét!) szóval amiatt, hogy ti nem szeretitek a másik kedvencét attól még nem kell sértegetni!! attól, hogy nem ugyanaz a stílusotok még lehettek barátok, vagy legalább nem kellene a másikat megbántani!!!
jah és Lady Gaga nem hermafrodita!!! benne volt az egyik Popcornban, h mű...-t tesz néha a bugyijába fellépés előtt és ezért hiszik annak, de nem az!!
kateblock hozzászólása nagyon tetszik, teljesen igaza van!! rá kellene hallgatni!! és néhány fan már tényleg annyira elvakult!!
nekem is vannak kedvenceim, én is megvédem őket ha úgy adódik, de nem szabad elvakultnak lenni!! (olvassátok AliceCarror cikkjét!) szóval amiatt, hogy ti nem szeretitek a másik kedvencét attól még nem kell sértegetni!! attól, hogy nem ugyanaz a stílusotok még lehettek barátok, vagy legalább nem kellene a másikat megbántani!!!
jah és Lady Gaga nem hermafrodita!!! benne volt az egyik Popcornban, h mű...-t tesz néha a bugyijába fellépés előtt és ezért hiszik annak, de nem az!!
2010. október 21. 23:25
megértem hogy adam azt mondta a megint 17 premierjén,láttam de azért senkit ne támadjunk,hogy ilyen meg olyan ,őket így kell elfogadni,mert lehet,hogy ők szeretnének ezen változtatni de sajnos nem tudnak . gondoljatok bele milyen rosszul érezhetik magukat ,mert milliók támadják őket.Mindenki nézzen magába és gondoljon bele ebbe az egészbe és csak azután írjon bármitis !!!
1 felhasználónak tetszik:
Barbygirl95
2010. október 22. 12:00
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
nos hát sztem Adam Lambert igenis meleg. Elolvastam ezt is és a hozzászólásokat is. Sokakkal egyetértek és sokakkal nem. Nem írnám le mégegyszer ugyanazokat.
2010. október 22. 12:10
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (ancsa13 @ 2010.10.21. 20:51)
Hát én szóltam hogy vagy töröljék a cikket vagy javítsák ki, mert hamis és bántó infókat tartalmaz Adam Lambertről, akinek van azért pár igen nagy rajongója aki szereti hangoztatni a véleményét. Hát most ez lett belőle. Sorry!
Bocsi de sztem nem kéne ezért törölni a cikket mert hamis infókat tartalmaz Adam Lambertről, MERT ITT MEG MÁSHOL IS SOK HAMIS INFÓ VAN MÁS SZTÁROKRÓL IS!! Én szeretem Lambit de nem vagyok elfogult, úgyanúgy róla is írhatnak hülyeségeket mint a többiekről. Ezért fölösleges törölni.
2010. október 22. 13:02
Idézet (Lambika @ 2010.10.22. 12:10)
Bocsi de sztem nem kéne ezért törölni a cikket mert hamis infókat tartalmaz Adam Lambertről, MERT ITT MEG MÁSHOL IS SOK HAMIS INFÓ VAN MÁS SZTÁROKRÓL IS!!
Honnan tudjátok hogy hamis az infó?
2010. október 22. 13:07
|
LambikaCseh Banán |
|
Idézet (kateblock @ 2010.10.22. 13:02)
Honnan tudjátok hogy hamis az infó? 
Mert tudjuk hogy Adam tényleg meleg és azt is h Lady Gaga nem hermafrodita.
2010. október 22. 14:11
|
|
Brigiii0913visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 133832 offline
|
uhh ilyenen vitázni!! am mindenki Lambinak hivja adamet?? mert énis!!
ez a legjobb becenevee:D ja és ő igy tökéletes!!!
2010. október 22. 18:08
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.21. 15:59)
Én nem hiszek abban, hogy létezik olyan, hogy "melegnek vagy leszbikusnak születik" valaki. Ez szerintem utólag alakul ki valamilyen élmény hatására. Hiszen a természet nem véletlenül "teremtett" férfit és nőt. Az állatok között vajon miért nincs ilyen?
Nem is kell, az a legtöbbször csak mese.Kisebb mértékben szerepet játszik ugyan a genetika, de nagyobb részben viszont a környezeti hatások a döntőek ,ezek hatására alakul ki nyolc éves korra a nemi identitás. Tehát ha pl. valakit Terry Black fogadta örökbe, két apja van, és konstans jelleggel ezt látja a környezetében, a tévében, akkor igen nagy a valószínűség arra, hogy Béla csak Bélával tudja elképzelni a boldog életet. Bizonyított tény.
Idézet (bionic_fame @ 2010.10.21. 16:26)
El Mexicano!! Hiszel benne vagy sem ez így van, a szexuális orientáció az anyaméhben alakul ki, genetika éppúgy mint a haj és szemszín stb.
Nem tudom, h honnan szedted azt h az állatvilágban nincs homoszexualitás :/
VAN, majdnem az összes fajnál előfordul, nézz utána ha nem hiszed... nem külső ingerre alakul ki a nemi másság, pont ez az ellenpélda... h az állatoknál is kialakul, pedig rájuk nemhat a média, nem nézik gaga Alejandro klippjét, mégis létezik
(meleg pingvinek olvasd el... nemcsak meleg kapcsolatban élnek, de szülők módjára nevelik a kis pingvinüket)
http://www.azta.hu/tudomany/6610-apa-lett-a-ket-homoszexualis-pingvin-
Nem tudom, h honnan szedted azt h az állatvilágban nincs homoszexualitás :/
VAN, majdnem az összes fajnál előfordul, nézz utána ha nem hiszed... nem külső ingerre alakul ki a nemi másság, pont ez az ellenpélda... h az állatoknál is kialakul, pedig rájuk nemhat a média, nem nézik gaga Alejandro klippjét, mégis létezik
(meleg pingvinek olvasd el... nemcsak meleg kapcsolatban élnek, de szülők módjára nevelik a kis pingvinüket)
http://www.azta.hu/tudomany/6610-apa-lett-a-ket-homoszexualis-pingvin-
Javaslom inkább a komolyabb tanulmányok olvasgatását, nem az ilyen kontármunka, fércmű-szerű cikkek által történő megbizonyosodást.
Idézet (Grace Benning @ 2010.10.21. 16:26)
Teljesen így gondolom én is. Manapság már úgymond divat melegnek lenni. A mai fiatal fiúk divatból úgy öltözködnek, úgy vágatják le a hajukat, hogy az megtévesztő legyen, ráadásul fülbevalót hordanak, esetleg kifestik a szemüket. Néha, ha betévedek a plázába, már meg se tudom állapítani egy fiatal párocskáról, hogy melyikük a fiú és melyikük a lány. Ez pedig nem helyes. Egyébként ismerek pár meleget férfit és elárulom, egyáltalán nem lehet megállapítani róluk, hogy azok, mert attól ők még férfiak, hogy a saját nemükhöz vonzódnak. A határ ott is megvan, ha csak a divat nem szippantotta be őket.
Náluk pont az a lényege, hogy nem érzik, hogy bármit is szégyellniük kellene (pedig kéne), ezért azt keményen az orrod alá dörgölik. Nekem nincs semmi bajom ezzel, amíg "nem viszik utcára", felőlem otthon mindenki azt csinál amit szeretne, ami jólesik, ami jogában áll. Csak hogy ez így már teljes liberalizmusba csúszik át, a liberalizmus pedig a teljes felelősség teljes tudatának teljes hiánya. Kell-e szebb totalitás?
Idézet (kateblock @ 2010.10.21. 13:09)
A művészetnek már régen nincs túl sok jelentősége. Aki nem hajlandó felszállni az agymosásos 'vonatra' az majdnem hogy el van veszve. Az illető jobb esetben ért valamihez nem pedig csak X évesen fedezték fel hogy milyen jól mutatna a kamera előtt, énekelni/színészkedni nem tud, az nem baj.
Azon gondolkodtam, olvasván a cikket hogy mikor és miért süllyedt ilyen szintre a világ? A televízió és minden más média tele van nyomva tehetségtelen szerencsétlenekkel. Ha nem jelentenék ki hogy 'meleg vagyok' vagy nem esnének ki minden kocsmából részegen, tényleg senki nem figyelne rájuk? Engem mostmár csak ez érdekelne ...
Azon gondolkodtam, olvasván a cikket hogy mikor és miért süllyedt ilyen szintre a világ? A televízió és minden más média tele van nyomva tehetségtelen szerencsétlenekkel. Ha nem jelentenék ki hogy 'meleg vagyok' vagy nem esnének ki minden kocsmából részegen, tényleg senki nem figyelne rájuk? Engem mostmár csak ez érdekelne ...
Amikor elolvastam ezt a mondatot, bizony felcsillant a szemem, nem hittem volna hogy itt találni olyat akit foglalkoztatnak ezek a dolgok.
Hogyha USA-ból indulunk ki, akkor nem lehet nem észrevenni hogy főként a cionista-szellemiséget képviselők eredményes munkájának köszönthető a nyugati civilizáció testi-lelki silányodása - beleértve ok-okozatként bizony a nagyarányú másságot is. Itthon pedig többek között köszönhetően a liberális médiának és oktatáspolitikának, (ami mögött szintén a cion-hatalom tanyázik) a mai tizenévesek zöme – és nem csak ez a korosztály! – gyökértelen kozmopolitává vált. Figyelembe véve ezt a tényt, nem sok mindenben reménykedhetünk. Jelen állás szerint nagyon úgy tűnik, hogy előbb-utóbb a nemzeti öntudatot a legtöbb helyen sikerül "kiverni" az emberekből, rabigába hajtva az összes gójt, és diadalmaskodik a cionizmus legfőbb vágya, a világuralom megszerzése...
2010. október 22. 18:55
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Amúgy a másság már valóban pénzt csikar, minthogy az embert lássák meg az emberekben. Ahogy az előbb írtam, Freddie Mercury is meleg volt, de nagy ívben lekakálta mindenki - bocs a kifejezésért -, hogy ő kihez vonzódik. Ahogy meg Gaga és Adam is rátesz egy lapáttal, amikor Gaga a klipjeiben nőkkel csókolózik (Telephone), Adam pedig a fanok láttára lesmárol egy srácot a színpadon. Akkor ez mi, hanem médiafogás? Régen nem tartozott senkire, hogy ki hogyan kivel van, és nem is kérdezte senki. Sajnos a világ manapság effelé megy, és ez nem jó. Felőlem lehet valaki meleg, de az egyáltalán nem tartozik a másokra, és ez a heterokra is vonatkozik.
2010. október 22. 22:17
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
Adam Lambert meleg!
Nem tudom miért kell ezt tárgyalni... Ő bevallotta
és amíg ő azt mondja, hogy az addig az...(huh demagyaros lett xD)
persze h joo lenne ha nem lenne az
de lássuk be...
lányok milliói fekszenek a lábai elött és ezt ki is tudná használni, de megtesz? Nem! És ha meg is tenné akkor az nem az az Adam lenne akit megismert a világ, hanem egy újabb botrányhős akinek sorra jönnek a zabigyerekek
de ADAM nem teszi ezt
és amikor a koncerteken feldobják neki a melltartókat és ő mondja hogy ne azt dobjanak hanem alsónadrágot mert az jobban érdekli akkor miért kezd az ember feltételezésekbe afelől, hogy mégsem más, hanem olyan mint mi.
Ha ő így szeretne élni akkor így fog. És pont!
Nem tudom miért kell ezt tárgyalni... Ő bevallotta
és amíg ő azt mondja, hogy az addig az...(huh demagyaros lett xD)
persze h joo lenne ha nem lenne az
de lássuk be...
lányok milliói fekszenek a lábai elött és ezt ki is tudná használni, de megtesz? Nem! És ha meg is tenné akkor az nem az az Adam lenne akit megismert a világ, hanem egy újabb botrányhős akinek sorra jönnek a zabigyerekek
de ADAM nem teszi ezt
és amikor a koncerteken feldobják neki a melltartókat és ő mondja hogy ne azt dobjanak hanem alsónadrágot mert az jobban érdekli akkor miért kezd az ember feltételezésekbe afelől, hogy mégsem más, hanem olyan mint mi.
Ha ő így szeretne élni akkor így fog. És pont!
2010. október 22. 22:28
Na most majdnem csúnyát írtam. Gaga nem hermafrodita!!! Elegem van ebből a r*hadt pletykából. Aki nem hiszi el, írjon és küldök egy linket. Ennyit erről.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.