Befektetés a másság?
2010. október 21. 20:20
Na most legyen nyugi! Még egy személyeskedő/trágár üzenet, és mehet nyaralni az illető!
6 felhasználónak tetszik:
El Mexicano,
wannascream,
Grace Benning,
kateblock,
Sally Sparrow,
Fan-ily6889
2010. október 21. 20:24
Idézet (Aftermath96 @ 2010.10.21. 20:10)
Most aztán meg mutattátok hogy ti mennyire intelligensek vagytok!
Csúnyán beszéltek és elvakult fanok vagytok, ilyen egy Adam fan?
Ha ÉN Lennék Adam, a világból is kimenekülnék.
Nincs bennetek tisztelet mások iránt? Muszáj mást támadni azért mert nem értesz vele egyet?
Nem tisztelitek az embert és vesztek erőt magatokon hogy abba hagyjátok ezt? Adam sem örülne ha tudná hogy így túlreagáljátok a helyzetet. Ajánlom mindannyiatoknak hogy gondolkozzatok el azon amiket leírtatok és ahogyan (itt nem illik csúnyán beszélni és mást nyiltan sértegetni)
Szánalmasabb ez az egész mint ez a műsor a TV2-n ami most megy ..
6 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Sally Sparrow,
wannascream,
Encsy19,
Fan-ily6889,
Barbygirl95
2010. október 21. 20:25
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (kiro.O @ 2010.10.21. 20:22)
Mégis mi nem volt kulturált abban a hozzászólásomban, amire te így válaszoltál?
Hogy lehet fennakadni a legkisebb a dolgokon? Mellesleg valószínűleg nem azért törölték a hsz-ek nagy részét, mert olyan kedvük volt, vagy mert túl kedvesek voltak, hanem mert nem ideillők voltak.
Köszönet a rendrakásért!
1 felhasználónak tetszik:
Barbygirl95
2010. október 21. 20:26
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én értem a lényeget, úgyhogy nekem (már) jó. Én csendes hallgatóságként most sokatokról leszűrtem, illetve levontam egy általános "következtetést". Köszönet érte. Ígérem, nem fogok visszaélni vele. De most már picit jobban látszik, kit is rejt egy-egy nicknév.
Még több ilyen "megosztó" cikket.
Még több ilyen "megosztó" cikket.
2010. október 21. 20:33
|
kiro.O2új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 136900 offline
|
Na üdvözlet újra, emberek! Ne aggódjatok, kedves moderátorok, nem írok semmi olyat, ami sértené a szabályokat, csak szeretném elmondani, hogy köszönet a kitiltásért. És wannascream, Sally Sparrow, kateblock, AliceCarror, és mindenki, aki a személyiségemet elemezte itt látatlanban, kívánok nektek további szép estét.
Na, csak ennyit akartam. Remélem elég szelíd voltam.
Na, csak ennyit akartam. Remélem elég szelíd voltam.
2010. október 21. 20:43
na jó eddig csak olvastam, de most már valahogy nem bírtam és regisztráltam!
ti esküszöm nem vagytok normálisak! miért lennének, lennénk elvakultan fanatikusok?
tény nem ismerjük személyesen Adam Lambertöt, de ettől függetlenül úgy érzem, hogy mivel a rajongói vagyunk kötelességünk őt megvédeni, mert megérdemli, és szerintem nem amiatt tépné a haját mert a rajongói ilyenek, hanem mert egykét olyan firkász mint például a cikk írója összehord miden féle hülyeséget. de tudjátok gondoljatok amit akartok, azt hogy Adam hetero és eljátssza a másságát. beszéljétek ki egymás közt msnen vagy bárhol, de ne vezessétek már félre az embereket! nem ismerhetjük teljes valójában Adamet aláírom, de leszűrhetünk annyit abból ahogy beszél hogy egy értelmes őszinte ember, és nem hiszem h ilyen szinten eltudná valaki azt játszani h meleg, akármilyen jó színész is legyen, könyörögve kérlek titeket nézzetek végig néhány GNT videót és utána pofázzatok vagy ahogy már írták olvassatok bele a Rolling Stone interjúba.
ti esküszöm nem vagytok normálisak! miért lennének, lennénk elvakultan fanatikusok?
tény nem ismerjük személyesen Adam Lambertöt, de ettől függetlenül úgy érzem, hogy mivel a rajongói vagyunk kötelességünk őt megvédeni, mert megérdemli, és szerintem nem amiatt tépné a haját mert a rajongói ilyenek, hanem mert egykét olyan firkász mint például a cikk írója összehord miden féle hülyeséget. de tudjátok gondoljatok amit akartok, azt hogy Adam hetero és eljátssza a másságát. beszéljétek ki egymás közt msnen vagy bárhol, de ne vezessétek már félre az embereket! nem ismerhetjük teljes valójában Adamet aláírom, de leszűrhetünk annyit abból ahogy beszél hogy egy értelmes őszinte ember, és nem hiszem h ilyen szinten eltudná valaki azt játszani h meleg, akármilyen jó színész is legyen, könyörögve kérlek titeket nézzetek végig néhány GNT videót és utána pofázzatok vagy ahogy már írták olvassatok bele a Rolling Stone interjúba.
2010. október 21. 20:46
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (ronyglambert @ 2010.10.21. 20:43)
na jó eddig csak olvastam, de most már valahogy nem bírtam és regisztráltam!
Komolyan azért regeltél fel, hogy közbeszólj?
2010. október 21. 20:49
|
|
Alízúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 68 Csatolások: 3 Azonosító: 132337 offline
|
AliceCarror
Nem értem miért nem lehet valakinek egy álma, pl. egy Adam kaliberű srácról. Miért zavar ez téged? Te talán nem rajongsz egy férfi színészért, énekesért, táncosért sem? Mert, ha nem, akkor szerintem inkább veled van a probléma és nem velünk. De nem szándékom meggyőzni téged arról, hogy változtasd meg a véleményed, meg szerintem nem is tudnálak.
Történetesen nekem van egy barátom aki nem meleg, de kiköpött mása Adamnek. Szóval nem lehetetlen, hogy az álmok valóra válnak.
Ja és még hozzátenném, hogy én tisztába vagyok vele, hogy 90%-a hazugság az ilyen tinimagazinos meg ehhez hasonló interjúknak.
De én úgy érzem, hogy Adam egy szókimondó, őszinte ember. Azt meglehet, hogy tévedek, és hidd el, ha kiderül hogy nem az, akinek én látom, akkor sem fogok összetörni.
Rátérve a cikkre... Nekem ez már megfordúlt a fejemben, mármint hogy csak hírverés az egész.
De nekem végülis mindegy, én Adamat elsősorban a tehetsége miatt szeretem.
Nem értem miért nem lehet valakinek egy álma, pl. egy Adam kaliberű srácról. Miért zavar ez téged? Te talán nem rajongsz egy férfi színészért, énekesért, táncosért sem? Mert, ha nem, akkor szerintem inkább veled van a probléma és nem velünk. De nem szándékom meggyőzni téged arról, hogy változtasd meg a véleményed, meg szerintem nem is tudnálak.
Történetesen nekem van egy barátom aki nem meleg, de kiköpött mása Adamnek. Szóval nem lehetetlen, hogy az álmok valóra válnak.
Ja és még hozzátenném, hogy én tisztába vagyok vele, hogy 90%-a hazugság az ilyen tinimagazinos meg ehhez hasonló interjúknak.
De én úgy érzem, hogy Adam egy szókimondó, őszinte ember. Azt meglehet, hogy tévedek, és hidd el, ha kiderül hogy nem az, akinek én látom, akkor sem fogok összetörni.
Rátérve a cikkre... Nekem ez már megfordúlt a fejemben, mármint hogy csak hírverés az egész.
De nekem végülis mindegy, én Adamat elsősorban a tehetsége miatt szeretem.
Encsy19
2010. október 21. 20:50
Na akkor még egy kis infó: csak 10 napot kaptak ugyan a legnagyobb harcosok, de akik folytatják ezt az értelmesnek közel sem mondható eszmecserét, azok minimum 30 napot kapnak ezek után. Remélem érthető. Elhiszem, hogy sokakban túlteng az indulat, de mielőtt volnátok kedvesek hozzászólni, inkább számoljatok el 10-ig...
2010. október 21. 20:51
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Hát én szóltam hogy vagy töröljék a cikket vagy javítsák ki, mert hamis és bántó infókat tartalmaz Adam Lambertről, akinek van azért pár igen nagy rajongója aki szereti hangoztatni a véleményét. Hát most ez lett belőle. Sorry!
2010. október 21. 20:52
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2010.10.21. 20:50)
Na akkor még egy kis infó: csak 10 napot kaptak ugyan a legnagyobb harcosok, de akik folytatják ezt az értelmesnek közel sem mondható eszmecserét, azok minimum 30 napot kapnak ezek után. Remélem érthető. Elhiszem, hogy sokakban túlteng az indulat, de mielőtt volnátok kedvesek hozzászólni, inkább számoljatok el 10-ig...
Javaslom a téma (ideiglenes) lezárását. Addigra talán mindenki kiengedi a gőzt.
ancsa13
2010. október 21. 20:55
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.10.21. 20:52)
Javaslom a téma (ideiglenes) lezárását. Addigra talán mindenki kiengedi a gőzt. 
Én nem zárom, mivel úgy gondolom, vannak ezen a fórumon értelmes emberek is, akik kultúráltan hozzá tudnának szólni. Akinek ez nem megy, az valószínűleg nem ide való, arról meg nem tehetek, hogy most bújik ki mindenkinél a szög a zsákból.
Egyébként köszönöm lányok, hogy próbáltátok kordában tartani az indulatokat
2010. október 21. 20:59
Hát igen,ez egy olyan téma,amirő mindenkinek más véleménye van.Attól függ,kiről beszélünk.
2010. október 21. 21:08
pffff..
)
)
)
sztem Adam nem jatsza meg..
..nagypn latszik rajta h a pasikat szereti..
)
Bill nem buzi...
..attol amiert nics csaja,fura a haja es erdekesen oltozkodik az meg nm jelenti azt hogy meleg...
nem toom na,en nem igazan ertek egyet ezzel a cikkel..
de azert koszi:D
sztem Adam nem jatsza meg..
Bill nem buzi...
nem toom na,en nem igazan ertek egyet ezzel a cikkel..
de azert koszi:D
2010. október 21. 21:26
Idézet (kiro.O @ 2010.10.21. 19:39)
Mi megbízunk Adamben, [...] mert ő egy olyan ember, akiben ismeretlenül is meglehet bízni, legalábbis abban, amit a médiának elárul. Nézzetek meg egy GNT koncertet, olvassátok el a RS interjút, és rájöttök, milyen ember is valójában.
Hát ez az óriási tévedés! Még azt sem ismerheted igazán, akivel nap mint nap találkozol és beszélsz. Ismerni legfeljebb a legközelebbi barátaidat és rokonaidat ismerheted. Én még a kedvenc sztáromnak sem hiszek és bízom benne 100%-osan, pedig hidd el, hogy őt valamennyire tényleg ismerem, és valószínűleg jobban, mint te Adam Lambertet.
2010. október 21. 21:34
|
|
Alízúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 68 Csatolások: 3 Azonosító: 132337 offline
|
Cynthia
Ebbe én is bele tartozom? Mert én úgy érzem, hogy nem írtam semmi trágár vagy bántó dolgot, és nagyon offolni sem offoltam.
Hidd el, nem rosszindulatból kérdezem. :$
Ebbe én is bele tartozom? Mert én úgy érzem, hogy nem írtam semmi trágár vagy bántó dolgot, és nagyon offolni sem offoltam.
Hidd el, nem rosszindulatból kérdezem. :$
2010. október 21. 21:56
Oké szerintem abba lehet hagyni. Nem kell azért leoltani valakit mert igaza van. Néha elfogadhatnátok hogy ezt most elcsesztétek.Ez a cikk egy vicc,egy rajongó ezt tudja. Semmi alapja nincs,egyszerűen szánalmas.
De nincs értelme ezen vitázni,mindig lesznek olyan ostobák akik kitalálnak ilyen hülyeségeket és olyanok is akik elhiszik... Egy Glambert tudja mi az igazság,de ti ne nevezzétek magatokat rajongónak. Azt hogy ki mennyire ismeri Adamet? Nyilván egyikünk sem ismeri,de van aki többet tud róla,mert ki tudja szűrni az információkat.Bár nem kell rajongónak lenni ahhoz hogy tudja valaki Adam meleg és kész,de ennek semmi köze ahhoz hogy milyen előadó. Aki látott már egy GNT videót,vagy egy interjút Adammel annak világos hogy meleg.
Amúgy meg Adam nem viccelne ilyennel és nem vallaná melegnek magát pénzért,ebben biztos vagyok. Nézzétek csak meg az IT Gets Better videóját. Ez már nem vicc.
De nincs értelme ezen vitázni,mindig lesznek olyan ostobák akik kitalálnak ilyen hülyeségeket és olyanok is akik elhiszik... Egy Glambert tudja mi az igazság,de ti ne nevezzétek magatokat rajongónak. Azt hogy ki mennyire ismeri Adamet? Nyilván egyikünk sem ismeri,de van aki többet tud róla,mert ki tudja szűrni az információkat.Bár nem kell rajongónak lenni ahhoz hogy tudja valaki Adam meleg és kész,de ennek semmi köze ahhoz hogy milyen előadó. Aki látott már egy GNT videót,vagy egy interjút Adammel annak világos hogy meleg.
Amúgy meg Adam nem viccelne ilyennel és nem vallaná melegnek magát pénzért,ebben biztos vagyok. Nézzétek csak meg az IT Gets Better videóját. Ez már nem vicc.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.