Starity

Befektetés a másság?

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 21. 16:53 #41
Dóri28
Dóri28
új tag

StátuszJesus is my virtue,Judas is the damon
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 70
Csatolások: 0
Azonosító: 131515
Ezeket a dolgokat alig tudom elhinni ohmy.gif azzal már tisztába vagyok hogy Adam meleg,de hogy Gaga is az lenne és Katy is,valahogy hihetetlen,és végre hagyják már békén szegény Adamet mad.gif
2010. október 21. 17:23 #42
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aftermath96 @ 2010.10.21. 16:47)
Na tessék valahogy sejtettem! Eddig milyen rossz volt Adam Lambert mert meleg most hogy megjelenik ez a cikk már nem az? Örökké meg fogjátok kérdőjelezni? Nem tudjátok belátni és nem foglalkozni azzal hogy milyen a szexualitása?

Itt most nem arról van szó hogy nem tudjuk belátni. Engem személyszerint hidegen hagy. Ha ő lennék, meg sem mondtam volna amúgy. Senkinek semmi köze a magánügyekhez de ha Adam megosztotta ezt mindenkivel, akkor számoljon vele hogy beszélni fognak róla.
1 felhasználónak tetszik: inspiredboy
2010. október 21. 17:37 #43
Mrs. Frankenstein
Mrs. Frankenstein
Hozzászólás: 4440
Csatolások: 2054
Azonosító: 126723
ez reklámfogás. emlékezzünk a TATU csajokra....
2010. október 21. 17:41 #44
Nana95
Nana95
Cián

Státusz^^
Hozzászólás: 812
Csatolások: 3
Azonosító: 132107
hát igen, Bill-t én is csajnak néztem...^^"
2010. október 21. 17:42 #45
Mrs. Frankenstein
Mrs. Frankenstein
Hozzászólás: 4440
Csatolások: 2054
Azonosító: 126723
arról meg már ne is beszéljünk, hogy aki tényleg "más" annak milyen rossz. Ezek meg csak úgy divatból annak vallják magukat. Ha belegondolsz, aki tényleg homoszexuális, az nem szokta ország-világ elé kiteregetni a szennyest. Inkább tagadná...
2010. október 21. 18:04 #46
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Freddie Mercury is meleg volt, mégsem a mássága miatt tűnt ki...
6 felhasználónak tetszik: kateblock, inspiredboy, Domcicc, Grace Benning, Fan-ily6889, janet7
2010. október 21. 18:17 #47
- törölt felhasználó -    
Mért talán titkolnia kéne? Elvárjátok hogy hazudozzon mindenkinek?biggrin.gif Komolyan gondoljátok hogy Adam sehol sem lenne ha nem lenne meleg? Szerintem igen is jó dolog hogy felvállalja magát és aki nem tudja így elfogadni az ne is foglalkozzon vele! Nem értem, ha valaki nem meleg azt mindenféle szépséges jelzővel illetitek ha meleg akkor meg ráfogjátok hogy hazudik?
2010. október 21. 18:24 #48
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aftermath96 @ 2010.10.21. 18:17)
Mért talán titkolnia kéne? Elvárjátok hogy hazudozzon mindenkinek?biggrin.gif Komolyan gondoljátok hogy Adam sehol sem lenne ha nem lenne meleg? Szerintem igen is jó dolog hogy felvállalja magát és aki nem tudja így elfogadni az ne is foglalkozzon vele! Nem értem, ha valaki nem meleg azt mindenféle szépséges jelzővel illetitek ha meleg akkor meg ráfogjátok hogy hazudik?

Nem kell hazudozni. Senki nem tart fegyvert a fejéhez, nem lenne muszáj válaszolni a magánéleti kérdésekre. Nem mondtuk hogy sehol se lenne, általánosságról beszélünk, témánál maradva a másság bevállalásával csak nagyobb hírverést kelt magának akár akarja akár nem. Ha valaki nem meleg, arról itt nem beszélünk mert most itt nem róluk van szó, hanem azokról akik VAGY AZÉRT mondják hogy melegek MERT nagyobb hírverést akarnak VAGY AZÉRT mondják el MERT úgy látják jónak.
2010. október 21. 18:26 #49
- törölt felhasználó -    
"Ha ő lennék, meg sem mondtam volna amúgy."
Mondta volna hogy nem ő van a képeken mikor teljesen egyértelmű?
2010. október 21. 18:28 #50
- törölt felhasználó -    
@kateblock Adam lebukott nem ő akarta így! Csak valaki beküldte a képeit ennyi! Ott már nem mondhatta hogy nem ő van rajtuk!
2010. október 21. 18:41 #51
- törölt felhasználó -    
"Ha valaki nem meleg, arról itt nem beszélünk mert most itt nem róluk van szó" mért mindig azt fogod meg ami nem is lényeg? Egyáltalán nem ezt mondtam olvasd el még egyszer:)
2010. október 21. 18:49 #52
- törölt felhasználó -    
Na tessék! Próbálunk normálisan beszélni egy témáról, ELMONDJUK A VÉLEMÉNYÜNK, erre jön pár fanatikus kis fangörl, és már megint mindekinek Adam-órát tartanak.

Kisasszonyok, mikor mehetünk vizsgázni Adam Lambert önérzetéből?

FOGADJÁTOK MÁR EL A MÁSIK OLDAL VÉLEMÉNYÉT IS.
6 felhasználónak tetszik: kateblock, Domcicc, Nana95, Fan-ily6889, El Mexicano, prézli
2010. október 21. 18:54 #53
- törölt felhasználó -    
inspiredboy most komolyan te nem véded meg a kedvenceidet? ha hülyeséget hallasz róla tuti hogy nem hagyod szó nélkül!
2010. október 21. 19:06 #54
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Én szeretem Adamet, de el kell tudni fogadni, hogy - főleg Amerikában, de persze mindenhol máshol is - a pénz a legfontosabb. A sztárok nagy része (szinte az összes) azért jelenik meg valahol, hogy pénzt kapjon, és nem azért, mert szeretne ott lenni; a szexvideók és a meztelen képek sem véletlenül szivárognak ki, hanem ez egy tökéletesen eltervezett marketingfogás. Ugyanez a helyzet itt is. Adamről nem véletlenül derült ki, hogy meleg; nagyon jól tudta, hogy sokan fognak róla beszélni emiatt. Az pedig, hogy igaz-e vagy sem, majd egyszer kiderül (vagy nem), és persze, ha nem igaz, akkor azt is jól fogja időzíteni (már ha önszántából derül ki), hogy megint beszéljenek róla.
2010. október 21. 19:08 #55
- törölt felhasználó -    
Molcsii<3MJ
teljesen egyetértek! tongue.gif
am szerintem se titkolja senki!(ne ugy mint bill (N)) sokkal jobb ha mindenki tudja mert akkor nem kell titkolozni és félni hogy kikotyogod.végülis jobb a szádból mint máséból megtudni ohmy.gif
2010. október 21. 19:08 #56
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aftermath96 @ 2010.10.21. 19:03)
kateblock olvasd el a Rolling Stone interjút és mindent megértesz!

Engem Adam Lambert énekesi karrierje és magánélete nem érdekel. A Rolling Stones magazin meg azt mond, amit akar. A média úgy befolyásolja az embert, ahogy akarja, arról szól, amiről az emberek akarják hogy szóljon. Ez esetben gondolom Adam magánéletéről. Általában az interjúk is a promók részei, mindenki azt ír le amit akar. mellow.gif
Csak a témához szóltam hozzá és szerintem Inspiredboy-nak igaza van, mindkét félnek lehet véleménye. Akár direkt volt akár nem, kitudódott, egy sztárnak kell hogy legyen annyi esze hogy tudja bármit csinál címlapra kerülhet vele és bizony vannak olyan emberek akiknek ez nem tetszik, nem muszáj egyetérteni velük.
1 felhasználónak tetszik: prézli
2010. október 21. 19:11 #57
- törölt felhasználó -    
wannascream abszolút jól látod. Ezt próbáltam hangsúlyozni, és ha észrevettétek, eygedül Adamnél finomítottam, mert MEGVESZEK érte. Nem én szültem, hogy nem meleg, hanem én nem csak magyar site-okat olvasok, hanem megyek nagyobb külföldiekre is, és elkezdtek ebben kételkedni. Lehet szánalmasnak hívni, de én csak megírtam, és hangsúlyozom: az utolsó bekezdésben van az én véleményem. EGyébként én kitartok amellett, hogy Adam tudta, hogy ez lesz. Ő annyira céltudatos és annyira tudja már, hogy mit akar. Pénzt, sikert, és szerepelni. Mert valakinek ez megy. Had ne mondjam Taylor Lautner se az a borzasztóan tehetséges színész szerintem, de mosolyogni nagyon tud, más nem is menne neki, ismét szeintem. Most lincseljetek meg azért mert merem vállalni a véleményem! És ha elolvastok egy cikket, szerintem értelmezni is kéne. Én fordításokat hoztam és összevágtam őket, ennyi (szerintem látszik is a külalakon, hogy nem túl magyaros)
1 felhasználónak tetszik: wannascream
2010. október 21. 19:11 #58
- törölt felhasználó -    
Aki igazán szereti Adamet nem kételkedig abban hogy meleg...-.- Adam meleg így kell elfogadni ! Adam <33
2010. október 21. 19:13 #59
Nana95
Nana95
Cián

Státusz^^
Hozzászólás: 812
Csatolások: 3
Azonosító: 132107
annyit szólnék hozzá, hogy a média tényleg az érdekes és/vagy megbotránkoztató embereket szedi össze, hiszen, ahogy előttem is mondták, így többet beszélnek róla.
És a fangirl-öknek:Adam is csak ember, nem kell rögtön kiakadni, ha rosszat írnak róla...sorry
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Fan-ily6889
2010. október 21. 19:13 #60
- törölt felhasználó -    
én szeretem Adamot és elfogadom,mégis kultúráltan irok és hozzáhüzőn véleményemet.
a cikkírónak wannasnak és maxicanonak teljes mértékben igazat adok biggrin.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok